ELEKTRO BORN

Contactgegevens ELEKTRO BORN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEKTRO BORN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEKTRO BORN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): K-F.-SCHINKEL-STRASSE 14; 4782; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80348450 (+32-80348450) 80348450 (+32-80348450)

Fax (fax): +32 (65) 131-23-85 +32 (65) 131-23-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEKTRO BORN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEKTRO BORN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEKTRO BORN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEKTRO BORN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEKTRO BORN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEKTRO BORN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEKTRO BORN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEKTRO BORN
Products information ELEKTRO BORN

BTW identificatienummer (tax): BE06161651611
Ondernemingsnummer: 9995605468
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 219,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ELEKTRO BORN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEKTRO BORN
(Get full report from official database of BE for ELEKTRO BORN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEKTRO BORN
Addition kinds of activities for ELEKTRO BORN

501301. Automotive benodigdheden en onderdelen | Automotive supplies and parts
519999. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
566101. Aangepaste en orthopedische schoenen | Custom and orthopedic shoes
10990302. Osmiumertsmijnbouw | Osmium ore mining
20989902. Noedels (bijvoorbeeld ei, vlakte en water), droog | Noodles (e.g. egg, plain, and water), dry
28690310. Oleïnezuuresters | Oleic acid esters
34929904. Slang- en buiskoppelingen, hydraulisch / pneumatisch | Hose and tube couplings, hydraulic/pneumatic
42220000. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
51490202. Hondenvoer | Dog food
75499905. Ondercoating / roestwerende auto's | Undercoating/rustproofing cars

Werken bij ELEKTRO BORN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEKTRO BORN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEKTRO BORN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEKTRO BORN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verschillende HVAC installaties (elektriciteit, koeling, verwarming,...) Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op Je voert werken uit op sanitaire installaties Je voert kleine installatiewerken uit Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Kwaliteitscontroleur (m/v, 3-ploegen, regio Temse) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat siliconen kokers produceert zijn wij geregeld op zoek naar kwaliteitscontroleurs. Je werkt wekelijk in een variërend uurrooster (vroege, late, nacht). Dit volgt elkaar niet altijd op dezelfde manier op, dit kan bijvoorbeeld ook een aantal weken vroege ploeg zijn. Wekelijks ontvang je de planning. Wij bieden: een mooie verloning een job in een gevarieerd uurrooster waarbij je op wekelijkse basis ingepland wordt

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

  • VERZEKERINGSSPECIALIST REGIO WILLEBROEK (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of een master diploma in een economische richting bijvoorbeeld: financie- en verzekeringswezen of een master TEW. een eerste ervaring in de banksector en met verzekeringen is een vereiste; zowel met BOAR als met leven. je hebt een open persoonlijkheid en verleent graag advies op maat je neemt Initiatief beschikt over een commerciële ingesteldheid en communiceert vlot; autonoom en resultaat gericht u werkt graag in teamverband.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: MILOHEEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

  • Centric - Security Officer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   The Security Officer will be responsible for the continual security program.   A key element of this program is the implementation of an ISO 27001 based Information Security Management System, including ISO 27001 certification.     Core accountabilities   Being the point of contact for risk assessment and IT Security;  Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization; Prepare the organization for ISO 27001 certification; Implement and enforce security policies; Develop and integrate security procedures in the organization; Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists; Supply the security requirements for IT projects; Develop security awareness activities to all layers of the organization; Perform risk analysis; - Follow-up security incidents; Communication with external customers, members and suppliers regarding security topics; Security reporting to management and members   Essential qualities For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security; You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes; You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising; You have strong communication skills; able to translate technical risks into business risks; You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams; You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes; You speak and write English fluently; You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.

  • Oliver James Associates - Business Analyst Non Life Insurances (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert when it comes to analysis? Have you gained experience within the Insurance industry, more specifically in the Non Life department? Are you available to start a new freelance mission by December the latest? Well, you might be the candidate that I'm looking for. Company My client, a banking company located in Brussels, is seeking to hire a Business Analyst within the Non Life department to work on innovative projects. Think of initiatives as changing the sales flow, speeding up the outpayments - basically, looking for new ways to improve their client's experience. Ideally... You have a Medior to Senior experience as a Business Analyst, You have knowledge of Non Life insurances, You have a strong command of English and preferably a good knowledge of Dutch and French, You are an absolute teamplayer, And you are willing to work in an Agile environment. Interested in hearing more? Feel free to APPLY via the button below. Looking forward to be speaking to you soon!

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

  • HORECA HERO (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IB NVC

    Type: Werfreserve

    Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

Zoek naar antwoorden van ELEKTRO BORN in sociale netwerken
Look for responds of ELEKTRO BORN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEKTRO BORN. Laat een reactie achter voor ELEKTRO BORN. ELEKTRO BORN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEKTRO BORN. Leave a respond for ELEKTRO BORN. ELEKTRO BORN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEKTRO BORN op de google maps. Adres en contacten ELEKTRO BORN
Location of ELEKTRO BORN on the google maps. Address and contacts of ELEKTRO BORN

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEKTRO BORN ELEKTRO BORN: BOUCHERIE LA PARISIENNE | UNISOURCE | Avanti coiffure | AUTOKEURING | JOHAN VAN MASSENHOVE

Other related companies as ELEKTRO BORN: BOUCHERIE LA PARISIENNE | UNISOURCE | Avanti coiffure | AUTOKEURING | JOHAN VAN MASSENHOVE

ELEKTRO BORN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEKTRO BORN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06161651611. Het bedrijf ELEKTRO BORN bevindt zich op het adres: K-F.-SCHINKEL-STRASSE 14; 4782; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 219,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in ELEKTRO BORN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEKTRO BORN is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEKTRO BORN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEKTRO BORN, openstaande posities, locatie van ELEKTRO BORN op de kaart.

ELEKTRO BORN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEKTRO BORN, company assigned to the tax number BE06161651611. The company ELEKTRO BORN is located at the address: K-F.-SCHINKEL-STRASSE 14; 4782; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 219,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in ELEKTRO BORN were not found.
The main activity of ELEKTRO BORN is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEKTRO BORN is not available. You also can look at reviews of ELEKTRO BORN, open positions, location of ELEKTRO BORN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEKTRO BORN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEKTRO BORN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEKTRO BORN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEKTRO BORN, employees, financial statistics.