DRAYE V

Contactgegevens DRAYE V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRAYE V: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRAYE V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BEAUVECHAIN 36A; 1320; BEVEKOM, België

Telefoon (phone): 10861820 (+32-10861820) 10861820 (+32-10861820)

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRAYE V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRAYE V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRAYE V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRAYE V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRAYE V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRAYE V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRAYE V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRAYE V
Products information DRAYE V

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DRAYE V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRAYE V
(Get full report from official database of BE for DRAYE V)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRAYE V
Addition kinds of activities for DRAYE V

7319. Reclame, anders | Advertising, nec
027900. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
01619908. Vrachtwagen boerderij | Truck farm
20150105. Kip, verwerkt: bevroren | Chicken, processed: frozen
36320000. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
50510104. Staven, draad (niet geïsoleerd) | Rods, wire (not insulated)
87419901. Circuitmanagement voor bioscopen | Circuit management for motion picture theaters

Werken bij DRAYE V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRAYE V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRAYE V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRAYE V. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • Automechanieker Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • Huishoudhulp regio Merelbeke - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Werk je graag als huishoudhulp in een particuliere omgeving, bepaal je graag zelf uw uurrooster en sta je open voor sociale contacten? Dan zijn wij op zoek naar u!

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

Zoek naar antwoorden van DRAYE V in sociale netwerken
Look for responds of DRAYE V in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRAYE V. Laat een reactie achter voor DRAYE V. DRAYE V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRAYE V. Leave a respond for DRAYE V. DRAYE V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRAYE V op de google maps. Adres en contacten DRAYE V
Location of DRAYE V on the google maps. Address and contacts of DRAYE V

Andere gerelateerde bedrijven als come DRAYE V DRAYE V: Elpa | Vermant J | Lefebvre J | TAHSIN INANC OZKAN | VOLKSKUNDEMUSEUM

Other related companies as DRAYE V: Elpa | Vermant J | Lefebvre J | TAHSIN INANC OZKAN | VOLKSKUNDEMUSEUM

DRAYE V is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRAYE V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf DRAYE V bevindt zich op het adres: RUE DE BEAUVECHAIN 36A; 1320; BEVEKOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in DRAYE V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DRAYE V is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRAYE V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRAYE V, openstaande posities, locatie van DRAYE V op de kaart.

DRAYE V is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRAYE V, company assigned to the tax number BE04432952880. The company DRAYE V is located at the address: RUE DE BEAUVECHAIN 36A; 1320; BEVEKOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in DRAYE V were not found.
The main activity of DRAYE V is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DRAYE V is not available. You also can look at reviews of DRAYE V, open positions, location of DRAYE V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRAYE V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRAYE V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRAYE V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRAYE V, employees, financial statistics.