DECALEC

Contactgegevens DECALEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECALEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECALEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPEI 53; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56610729 (+32-56610729) 56610729 (+32-56610729)

Fax (fax): +32 (10) 877-49-55 +32 (10) 877-49-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECALEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECALEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECALEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECALEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECALEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECALEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECALEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECALEC
Products information DECALEC

BTW identificatienummer (tax): BE04870208740
Ondernemingsnummer: 9356750488
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in DECALEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECALEC
(Get full report from official database of BE for DECALEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECALEC
Addition kinds of activities for DECALEC

317202. Lederen hoesjes | Leather cases
22110210. Shirting stoffen, katoen | Shirting fabrics, cotton
27599907. Facsimile letters: drukwerk, NSK | Facsimile letters: printing, nsk
31110302. Currying van leer | Currying of leather
33120111. Teer, van chemische herwinningskoksovens | Tar, from chemical recovery coke ovens
39610104. Kettingen, behalve edelmetaal | Necklaces, except precious metal

Werken bij DECALEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECALEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECALEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECALEC. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader/losser in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Teamcoach magazijn (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten in het magazijn. Samen met je team zorg je ervoor dat de bestellingen vlot worden klaargemaakt zodat ze netjes kunnen worden afgeleverd bij de klant. Je zorgt voor een feilloze planning Je begeleidt en coacht de magazijnmedewerkers bij het uitvoeren van hun job  Je garandeert dat bestellingen tijdig en op een efficiënte manier worden klaargemaakt en streeft naar een uitmuntende service voor onze klanten  Je checkt procedures, bewaakt orde en netheid op de werkvloer en implementeert de requirements van interne en externe kwaliteitsaudits 

 • CHAUFFEUR CE NACHT (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Chauffeur CE met ervaring Wonend in de regio Voor leveringen in heel Vlaanderen Kennis van het Nederlands of het Frans is een vereiste

 • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

 • Chauffeur CE (KEMZEKE)

  Regio: KEMZEKE

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student drankenhandel (zondag) (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Randstad is op zoek naar een vaste student voor een drankenhandel te Meer (op zondag). Als student sta je in voor: het ontvangen en afrekenen van het leeggoed het onderhouden van de winkel klanten verwelkomen de winkel aanvullen

 • Jobstudent verkoper (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BRICO

  Type: Studentenjob

  Je doet kassawerk. Je vult de rekken aan en helpt klanten verder met hun vragen.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

 • Freelance HR Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HR Talents Kortrijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

Zoek naar antwoorden van DECALEC in sociale netwerken
Look for responds of DECALEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECALEC. Laat een reactie achter voor DECALEC. DECALEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECALEC. Leave a respond for DECALEC. DECALEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECALEC op de google maps. Adres en contacten DECALEC
Location of DECALEC on the google maps. Address and contacts of DECALEC

Andere gerelateerde bedrijven als come DECALEC DECALEC: GARAGE COREMANS | Soleil d'Afrique (Le) | POMPOLINO/VANOIRBEEK WENDY | Editions Automagazine | ESPACE DANSE

Other related companies as DECALEC: GARAGE COREMANS | Soleil d'Afrique (Le) | POMPOLINO/VANOIRBEEK WENDY | Editions Automagazine | ESPACE DANSE

DECALEC is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECALEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870208740. Het bedrijf DECALEC bevindt zich op het adres: SPEI 53; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in DECALEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECALEC is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECALEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECALEC, openstaande posities, locatie van DECALEC op de kaart.

DECALEC is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECALEC, company assigned to the tax number BE04870208740. The company DECALEC is located at the address: SPEI 53; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in DECALEC were not found.
The main activity of DECALEC is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DECALEC is not available. You also can look at reviews of DECALEC, open positions, location of DECALEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECALEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECALEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECALEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECALEC, employees, financial statistics.