BERELEC

Contactgegevens BERELEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERELEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERELEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WARANDEBERG 74; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM/WEZEMBEEK-OPPEM, België

Telefoon (phone): 27314869 (+32-27314869) 27314869 (+32-27314869)

Fax (fax): +32 (53) 899-43-23 +32 (53) 899-43-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERELEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERELEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERELEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERELEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERELEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERELEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERELEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERELEC
Products information BERELEC

BTW identificatienummer (tax): BE03819366455
Ondernemingsnummer: 8549804687
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BERELEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERELEC
(Get full report from official database of BE for BERELEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERELEC
Addition kinds of activities for BERELEC

919904. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government
32720104. Tanks, beton | Tanks, concrete
48320101. Grote band | Big band
50239901. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
50920203. poppenhuizen | Dollhouses
54110102. Supermarkten, meer dan 100.000 vierkante meter (hypermarkt) | Supermarkets, greater than 100,000 square feet (hypermarket)

Werken bij BERELEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERELEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERELEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERELEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Eeklo zijn wij op zoek naar een vloerder. (M/V) tegels/klinkers voor opritten & terrassen hoofdzakelijk particuliere projecten

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • DRINGENDE POETSHULP TE SINT LIEVENS HOUTEM (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Sint - Lievens - Houtem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

Zoek naar antwoorden van BERELEC in sociale netwerken
Look for responds of BERELEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERELEC. Laat een reactie achter voor BERELEC. BERELEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERELEC. Leave a respond for BERELEC. BERELEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERELEC op de google maps. Adres en contacten BERELEC
Location of BERELEC on the google maps. Address and contacts of BERELEC

Andere gerelateerde bedrijven als come BERELEC BERELEC: DEKORA | A.J. VEURINK BVBA | Alexandroff Olga | CYRIEL TRAEN | Sushannah Raemaekers

Other related companies as BERELEC: DEKORA | A.J. VEURINK BVBA | Alexandroff Olga | CYRIEL TRAEN | Sushannah Raemaekers

BERELEC is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERELEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03819366455. Het bedrijf BERELEC bevindt zich op het adres: WARANDEBERG 74; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM/WEZEMBEEK-OPPEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 380,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in BERELEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERELEC is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERELEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERELEC, openstaande posities, locatie van BERELEC op de kaart.

BERELEC is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERELEC, company assigned to the tax number BE03819366455. The company BERELEC is located at the address: WARANDEBERG 74; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM/WEZEMBEEK-OPPEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 380,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in BERELEC were not found.
The main activity of BERELEC is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BERELEC is not available. You also can look at reviews of BERELEC, open positions, location of BERELEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERELEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERELEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERELEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERELEC, employees, financial statistics.