BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING

Contactgegevens BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MOLU 1; 4210; BURDINNE, België

Telefoon (phone): 85712572 (+32-85712572) 85712572 (+32-85712572)

Fax (fax): +32 (56) 793-43-49 +32 (56) 793-43-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING
Products information BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING

BTW identificatienummer (tax): BE05923797607
Ondernemingsnummer: 4675476074
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING
(Get full report from official database of BE for BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING
Addition kinds of activities for BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING

508702. Was- en stomerijapparatuur en benodigdheden | Laundry and dry cleaning equipment and supplies
20130210. Varkensvlees, gezouten: Uit gekocht vlees | Pork, salted: from purchased meat
20219903. Botervet, watervrij | Butterfat, anhydrous
24260206. Pendelblokken, hardhout | Shuttle blocks, hardwood
35690402. Gasproducenten (machines) | Gas producers (machinery)

Werken bij BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • Arbeider (m/v) (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kinrooi dat instaat voor de productie van aluminium sandwichpanelen en deuren zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je wordt ingeschakeld in het gehele productieproces dwz van het spuiten tot het inpakken van deze panelen. Het betreft een functie in dagdienst.

  • Commerciële Binnendienstmedewerker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Commerciële Binnendienstmedewerker in Brussel behandel je alle binnenkomende oproepen en probeer je op het einde van iedereen call een verkoop te realiseren: Je legt de nodige commercialiteit aan boord om aan cross- en upselling te doen op het einde van ieder telefonisch gesprek. Je helpt je bestaande klanten zo goed mogelijk verder: je gaat nauwkeurig de klacht de vraag of het probleem analyseren en oplossen je geeft uitleg en advies over bestaande visa-kaarten en producten. Je doet de nodige administratieve opvolging: je voert adreswijzigingen of bijkomende informatie van klanten door in het CRM-systeem.

  • Chauffeur CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met kip-oplegger wilt rijden. Je zal instaan voor het transport van zand of grind. Je brengt dit van punt A naar punt B. (klant - groeve). Je hebt wegenkennis en enige ervaring als chauffeur CE, dan zijn we op zoek naar jou!

  • Betoncentralist (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Tessenderlo is op zoek naar een betoncentralist.

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Student Schoonmakers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket van de schoonmaker/schoonmaakster: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Parkwachter (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

Zoek naar antwoorden van BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING in sociale netwerken
Look for responds of BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING. Laat een reactie achter voor BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING. BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING. Leave a respond for BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING. BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING op de google maps. Adres en contacten BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING
Location of BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING on the google maps. Address and contacts of BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING: FLSERVACO NV | Albert Tahon B.V.B.A. | Madhou | COIFFURE CHRISTELLE | HARTING ELEKTRONIK

Other related companies as BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING: FLSERVACO NV | Albert Tahon B.V.B.A. | Madhou | COIFFURE CHRISTELLE | HARTING ELEKTRONIK

BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923797607. Het bedrijf BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING bevindt zich op het adres: RUE MOLU 1; 4210; BURDINNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING, openstaande posities, locatie van BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING op de kaart.

BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING, company assigned to the tax number BE05923797607. The company BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING is located at the address: RUE MOLU 1; 4210; BURDINNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING were not found.
The main activity of BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING is not available. You also can look at reviews of BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING, open positions, location of BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIAN ELECTRONIC ENGINEERING, employees, financial statistics.