ANGELO CAPRARIELLO

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ANGELO CAPRARIELLO
Private companiesTransportation Services • ANGELO CAPRARIELLO

Contactgegevens ANGELO CAPRARIELLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANGELO CAPRARIELLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANGELO CAPRARIELLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE JOLIMONT 290; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64221327 (+32-64221327) 64221327 (+32-64221327)

Fax (fax): +32 (14) 425-98-57 +32 (14) 425-98-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANGELO CAPRARIELLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANGELO CAPRARIELLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANGELO CAPRARIELLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANGELO CAPRARIELLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANGELO CAPRARIELLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANGELO CAPRARIELLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANGELO CAPRARIELLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANGELO CAPRARIELLO
Products information ANGELO CAPRARIELLO

BTW identificatienummer (tax): BE03243408203
Ondernemingsnummer: 4729583740
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in ANGELO CAPRARIELLO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANGELO CAPRARIELLO
(Get full report from official database of BE for ANGELO CAPRARIELLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANGELO CAPRARIELLO
Addition kinds of activities for ANGELO CAPRARIELLO

4961. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
144600. Industrieel zand | Industrial sand
829900. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
23960300. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
34930201. Gevulde platte veren | Coiled flat springs
36769903. varistoren | Varistors
37320210. Skiffs, gebouw en reparatie | Skiffs, building and repairing

Werken bij ANGELO CAPRARIELLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANGELO CAPRARIELLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANGELO CAPRARIELLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANGELO CAPRARIELLO. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO MARKE - BELLEGEM (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Marke - Bellegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wichelen/Lede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

  • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • zelfstandig vertegenwoordiger/agent pharma (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voorstelling van het productgamma bij professionele klanten.

  • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: BATMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

Zoek naar antwoorden van ANGELO CAPRARIELLO in sociale netwerken
Look for responds of ANGELO CAPRARIELLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANGELO CAPRARIELLO. Laat een reactie achter voor ANGELO CAPRARIELLO. ANGELO CAPRARIELLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANGELO CAPRARIELLO. Leave a respond for ANGELO CAPRARIELLO. ANGELO CAPRARIELLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANGELO CAPRARIELLO op de google maps. Adres en contacten ANGELO CAPRARIELLO
Location of ANGELO CAPRARIELLO on the google maps. Address and contacts of ANGELO CAPRARIELLO

Andere gerelateerde bedrijven als come ANGELO CAPRARIELLO ANGELO CAPRARIELLO: FLBELTRAN SA | Beauty Art | MOSA IMPORT | PHOTO STORE | RADIO SI

Other related companies as ANGELO CAPRARIELLO: FLBELTRAN SA | Beauty Art | MOSA IMPORT | PHOTO STORE | RADIO SI

ANGELO CAPRARIELLO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANGELO CAPRARIELLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03243408203. Het bedrijf ANGELO CAPRARIELLO bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE JOLIMONT 290; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in ANGELO CAPRARIELLO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANGELO CAPRARIELLO is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANGELO CAPRARIELLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANGELO CAPRARIELLO, openstaande posities, locatie van ANGELO CAPRARIELLO op de kaart.

ANGELO CAPRARIELLO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANGELO CAPRARIELLO, company assigned to the tax number BE03243408203. The company ANGELO CAPRARIELLO is located at the address: CHAUSS?E DE JOLIMONT 290; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in ANGELO CAPRARIELLO were not found.
The main activity of ANGELO CAPRARIELLO is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANGELO CAPRARIELLO is not available. You also can look at reviews of ANGELO CAPRARIELLO, open positions, location of ANGELO CAPRARIELLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANGELO CAPRARIELLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANGELO CAPRARIELLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANGELO CAPRARIELLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANGELO CAPRARIELLO, employees, financial statistics.