4-EVER

Contactgegevens 4-EVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 4-EVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

4-EVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 37; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11632600 (+32-11632600) 11632600 (+32-11632600)

Fax (fax): +32 (53) 107-85-28 +32 (53) 107-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 4-EVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "4-EVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "4-EVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 4-EVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 4-EVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 4-EVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 4-EVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 4-EVER
Products information 4-EVER

BTW identificatienummer (tax): BE09656951904
Ondernemingsnummer: 4286560058
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in 4-EVER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 4-EVER
(Get full report from official database of BE for 4-EVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor 4-EVER
Addition kinds of activities for 4-EVER

013100. Katoen | Cotton
513604. Mannen en jongens meubilair | Men's and boys' furnishings
24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
50999902. Draagtassen | Carrying cases
91999902. Staatsdienskommissie, regering | Civil service commission, government

Werken bij 4-EVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 4-EVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 4-EVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 4-EVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwtechnisch bediende (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een bouwtechnisch bediende. Heb je een kennis van werfvoorbereidingen? Heb je ervaring in het maken van bestekken? Dan zoeken wij jou! Het ondersteunen van de calculators en werfleiders bij de aanbestedingen en werfvoorbereiding. Algemene administratie

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deerlijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze kunnen omvatten : schoonmaken, bereiden van maaltijden, strijken en kleine boodschappen

  • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van 4-EVER in sociale netwerken
Look for responds of 4-EVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor 4-EVER. Laat een reactie achter voor 4-EVER. 4-EVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 4-EVER. Leave a respond for 4-EVER. 4-EVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 4-EVER op de google maps. Adres en contacten 4-EVER
Location of 4-EVER on the google maps. Address and contacts of 4-EVER

Andere gerelateerde bedrijven als come 4-EVER 4-EVER: WERELDHAVE BELGIUM CVA | V.C. SMARS DINANT | ST?PHANE GROSFILS | Geytrax SA | MEGAPOOL GENTBRUGGE

Other related companies as 4-EVER: WERELDHAVE BELGIUM CVA | V.C. SMARS DINANT | ST?PHANE GROSFILS | Geytrax SA | MEGAPOOL GENTBRUGGE

4-EVER is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 4-EVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656951904. Het bedrijf 4-EVER bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 37; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in 4-EVER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 4-EVER is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 4-EVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 4-EVER, openstaande posities, locatie van 4-EVER op de kaart.

4-EVER is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is 4-EVER, company assigned to the tax number BE09656951904. The company 4-EVER is located at the address: NIEUWSTRAAT 37; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in 4-EVER were not found.
The main activity of 4-EVER is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 4-EVER is not available. You also can look at reviews of 4-EVER, open positions, location of 4-EVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 4-EVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 4-EVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 4-EVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 4-EVER, employees, financial statistics.