CABLEC

Contactgegevens CABLEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CABLEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

CABLEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE M. BERVOETS 59; 1190; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 23490911 (+32-23490911) 23490911 (+32-23490911)

Fax (fax): +32 (3) 193-75-16 +32 (3) 193-75-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CABLEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CABLEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CABLEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CABLEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CABLEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CABLEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CABLEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CABLEC
Products information CABLEC

BTW identificatienummer (tax): BE09965667724
Ondernemingsnummer: 4810607910
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in CABLEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische and elektronische apparatuur Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CABLEC
(Get full report from official database of BE for CABLEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor CABLEC
Addition kinds of activities for CABLEC

278205. Bank checkbooks en passbooks | Bank checkbooks and passbooks
331204. Structuur- en spoormolenproducten | Structural and rail mill products
359201. Valves | Valves
20770206. Sardine olie | Sardine oil
22990403. Garnering van textielafval en lompen | Garnetting of textile waste and rags
31720205. Belangrijke zaken | Key cases
38220202. Geleidelijke schakelaars, pneumatische | Gradual switches, pneumatic
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)
72991200. Consumentenkoopdiensten | Consumer purchasing services
80119900. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec

Werken bij CABLEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CABLEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CABLEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CABLEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • Wegenwerker (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • Technisch tekenaar met groeimogelijkheden in een internationale omgeving (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief en gerenommeerd bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar: Je wordt verantwoordelijk voor het uittekenen van legplannen voor afschotisolatie en het tekenen van 3D legplannen voor dakelementen. Daarnaast ondersteun je ons technisch bureau voor België en de exportlanden: Opmaken van technische documentatie. Technisch ondersteunen marketing bij opmaak commerciële documentatie. Adviesverlening aan architecten, aannemers, ... in samenspraak met collega's. Technisch ondersteunen van de commerciële binnen- en buitendienst van divisie Insulation.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GISTEL - OUDENBURG (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gistel - Oudenburg zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • Vertegenwoordiger NL/FR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na een korte tweedaagse opleiding op de hoofdzetel, ga je aan de slag als vertegenwoordiger van het bier binnen jouw regio. Je maakt afspraken, bezoekt verschillende horecazaken, stelt ter plaatse het product voor en neemt bestellingen op. Verder vergroot je de visibiliteit van het bedrijf en vertegenwoordig je het bedrijf als medewerker van het fieldteam.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

Zoek naar antwoorden van CABLEC in sociale netwerken
Look for responds of CABLEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor CABLEC. Laat een reactie achter voor CABLEC. CABLEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CABLEC. Leave a respond for CABLEC. CABLEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CABLEC op de google maps. Adres en contacten CABLEC
Location of CABLEC on the google maps. Address and contacts of CABLEC

Andere gerelateerde bedrijven als come CABLEC CABLEC: COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE | MARNICK DEMEULENAERE | Masson Stéphanie | B. MOSCHION | Bastin-Marchal

Other related companies as CABLEC: COLLEGE NATIONAL DES EXPERTS ARCHITECTES DE BELGIQUE | MARNICK DEMEULENAERE | Masson Stéphanie | B. MOSCHION | Bastin-Marchal

CABLEC is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CABLEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09965667724. Het bedrijf CABLEC bevindt zich op het adres: RUE M. BERVOETS 59; 1190; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Elektrische and elektronische apparatuur Gh. Producten gemaakt in CABLEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CABLEC is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CABLEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CABLEC, openstaande posities, locatie van CABLEC op de kaart.

CABLEC is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CABLEC, company assigned to the tax number BE09965667724. The company CABLEC is located at the address: RUE M. BERVOETS 59; 1190; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Elektrische and elektronische apparatuur Gh. Products created in CABLEC were not found.
The main activity of CABLEC is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CABLEC is not available. You also can look at reviews of CABLEC, open positions, location of CABLEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CABLEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CABLEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CABLEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CABLEC, employees, financial statistics.