VEM-GROEP ZELZATE

Contactgegevens VEM-GROEP ZELZATE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEM-GROEP ZELZATE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEM-GROEP ZELZATE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VREDEKAAI 2BA; 9060; ZELZATE, België

Telefoon (phone): 93457570 (+32-93457570) 93457570 (+32-93457570)

Fax (fax): +32 (60) 692-70-51 +32 (60) 692-70-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEM-GROEP ZELZATE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEM-GROEP ZELZATE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEM-GROEP ZELZATE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEM-GROEP ZELZATE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEM-GROEP ZELZATE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEM-GROEP ZELZATE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEM-GROEP ZELZATE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEM-GROEP ZELZATE
Products information VEM-GROEP ZELZATE

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VEM-GROEP ZELZATE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektriciteitsproductie and -distributie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEM-GROEP ZELZATE
(Get full report from official database of BE for VEM-GROEP ZELZATE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEM-GROEP ZELZATE
Addition kinds of activities for VEM-GROEP ZELZATE

207999. Eetbare vetten en oliën, oa | Edible fats and oils, nec
229903. Garen en draad, gemaakt van niet-stoffen materialen | Yarns and thread, made from non-fabric materials
35640204. Turbo-blowers, industriële | Turbo-blowers, industrial
59619913. Algemene koopwaar, postorder | General merchandise, mail order
79991117. Naaien instructie | Sewing instruction

Werken bij VEM-GROEP ZELZATE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEM-GROEP ZELZATE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEM-GROEP ZELZATE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEM-GROEP ZELZATE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • Magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

  • Monteur CV (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

  • Team-leader bouwkundig atelier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een Bouwkundige Team-Leader voor een bedrijf gelegen de Kampenhout die sinds meer dan 40 jaar een vaste waarde op de staalmarkt gespecialiseerd in productie van traditionele staalstructuren en het plaatsen van industriële gebouwen. ‐ Je staat in voor aansturing van een modern staalproductieatelier. ‐ Je bewerkt plannen van het tekenbureau met de modernste software en zorgt voor aansturing van het machinepark en de bedieners in het atelier. ‐ Je bent verantwoordelijk voor contact, prijsaanvragen en onderhandelingen met leveranciers. ‐ Je bent verantwoordelijk voor opvolging, nacalculatie en opmaak vorderingsstaten.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • winkel- en magazijnmedewerker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst na verkoop (klein onderhoud) van machines voor tuin en park. We zijn op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker-magazijnier. Dit zijn jouw voornaamste taken: Je verkoopt tuinmachines (grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, enz), onderdelen en toebehoren. Je maakt de verkochte toestellen gebruiksklaar en je geeft technische uitleg aan de koper. Je staat in voor het winkel- en magazijnbeheer van deze machines en onderdelen.

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van VEM-GROEP ZELZATE in sociale netwerken
Look for responds of VEM-GROEP ZELZATE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEM-GROEP ZELZATE. Laat een reactie achter voor VEM-GROEP ZELZATE. VEM-GROEP ZELZATE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEM-GROEP ZELZATE. Leave a respond for VEM-GROEP ZELZATE. VEM-GROEP ZELZATE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEM-GROEP ZELZATE op de google maps. Adres en contacten VEM-GROEP ZELZATE
Location of VEM-GROEP ZELZATE on the google maps. Address and contacts of VEM-GROEP ZELZATE

Andere gerelateerde bedrijven als come VEM-GROEP ZELZATE VEM-GROEP ZELZATE: Defrere G BVBA | KBC | MATTHYS WIJNIMPORT | NAGELS EDUARD & ZONEN | DEPANAGE VANWIJNSBERGHE

Other related companies as VEM-GROEP ZELZATE: Defrere G BVBA | KBC | MATTHYS WIJNIMPORT | NAGELS EDUARD & ZONEN | DEPANAGE VANWIJNSBERGHE

VEM-GROEP ZELZATE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEM-GROEP ZELZATE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf VEM-GROEP ZELZATE bevindt zich op het adres: VREDEKAAI 2BA; 9060; ZELZATE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Elektriciteitsproductie and -distributie. Producten gemaakt in VEM-GROEP ZELZATE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEM-GROEP ZELZATE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEM-GROEP ZELZATE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEM-GROEP ZELZATE, openstaande posities, locatie van VEM-GROEP ZELZATE op de kaart.

VEM-GROEP ZELZATE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEM-GROEP ZELZATE, company assigned to the tax number BE08080139160. The company VEM-GROEP ZELZATE is located at the address: VREDEKAAI 2BA; 9060; ZELZATE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Elektriciteitsproductie and -distributie. Products created in VEM-GROEP ZELZATE were not found.
The main activity of VEM-GROEP ZELZATE is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VEM-GROEP ZELZATE is not available. You also can look at reviews of VEM-GROEP ZELZATE, open positions, location of VEM-GROEP ZELZATE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEM-GROEP ZELZATE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEM-GROEP ZELZATE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEM-GROEP ZELZATE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEM-GROEP ZELZATE, employees, financial statistics.