Aqsys Electronics SA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Aqsys Electronics SA
Private companiesPersonal Services • Aqsys Electronics SA

Contactgegevens Aqsys Electronics SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aqsys Electronics SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aqsys Electronics SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Chainisse 39; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Beuzet), België

Telefoon (phone): 081 55 92 55 (+32-081 55 92 55) 081 55 92 55 (+32-081 55 92 55)

Fax (fax): 081 55 92 50 (+32-081 55 92 50) 081 55 92 50 (+32-081 55 92 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aqsys Electronics SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aqsys Electronics SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aqsys Electronics SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aqsys Electronics SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aqsys Electronics SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aqsys Electronics SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aqsys Electronics SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aqsys Electronics SA
Products information Aqsys Electronics SA

BTW identificatienummer (tax): BE04570007324
Ondernemingsnummer: 8919219970
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Aqsys Electronics SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronics - Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aqsys Electronics SA
(Get full report from official database of BE for Aqsys Electronics SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aqsys Electronics SA
Addition kinds of activities for Aqsys Electronics SA

7032. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
22110210. Shirting stoffen, katoen | Shirting fabrics, cotton
25110504. Rekken, boek en tijdschrift: hout | Racks, book and magazine: wood
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
37149910. Winter fronts, motorvoertuig | Winter fronts, motor vehicle
50910102. Surfapparatuur en benodigdheden | Surfing equipment and supplies
51690401. ammonia | Ammonia
76949900. Armatuurwikkelswinkels, nec | Armature rewinding shops, nec
79480300. Racehorse zorg | Racehorse care

Werken bij Aqsys Electronics SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aqsys Electronics SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aqsys Electronics SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aqsys Electronics SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: t-interim

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

  • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Logistiek medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ARTEEL

    Type: Vaste Job

    Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Elektromechanieker :  sta je in voor curatief onderhoud aan de productiemachines los je elektrische, mechanische en PLC-technische storingen op begeleid je externe techniekers bij interventies coördineer je regelmatig verbeterprojecten geef je input over mogelijke verbeteringen aan het machinepark Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Herentals met een 70-tal vaste werknemers

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

Zoek naar antwoorden van Aqsys Electronics SA in sociale netwerken
Look for responds of Aqsys Electronics SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aqsys Electronics SA. Laat een reactie achter voor Aqsys Electronics SA. Aqsys Electronics SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aqsys Electronics SA. Leave a respond for Aqsys Electronics SA. Aqsys Electronics SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aqsys Electronics SA op de google maps. Adres en contacten Aqsys Electronics SA
Location of Aqsys Electronics SA on the google maps. Address and contacts of Aqsys Electronics SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aqsys Electronics SA Aqsys Electronics SA: FLBAKKERIJ GEERTS BVBA | PETER SCHOPS | Ijzerwinkel BVBA | Bodart F | HUIS LIEVE

Other related companies as Aqsys Electronics SA: FLBAKKERIJ GEERTS BVBA | PETER SCHOPS | Ijzerwinkel BVBA | Bodart F | HUIS LIEVE

Aqsys Electronics SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aqsys Electronics SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04570007324. Het bedrijf Aqsys Electronics SA bevindt zich op het adres: Rue Chainisse 39; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Beuzet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electronics - Equipment. Producten gemaakt in Aqsys Electronics SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aqsys Electronics SA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aqsys Electronics SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aqsys Electronics SA, openstaande posities, locatie van Aqsys Electronics SA op de kaart.

Aqsys Electronics SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aqsys Electronics SA, company assigned to the tax number BE04570007324. The company Aqsys Electronics SA is located at the address: Rue Chainisse 39; 5030; Gembloux-sur-Orneau (Beuzet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electronics - Equipment. Products created in Aqsys Electronics SA were not found.
The main activity of Aqsys Electronics SA is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Aqsys Electronics SA is not available. You also can look at reviews of Aqsys Electronics SA, open positions, location of Aqsys Electronics SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aqsys Electronics SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aqsys Electronics SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aqsys Electronics SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aqsys Electronics SA, employees, financial statistics.