ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG
Private companiesAmusement and Recreation Services • ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG

Contactgegevens ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAREELSTRAAT 122; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53700111 (+32-53700111) 53700111 (+32-53700111)

Fax (fax): +32 (16) 503-32-63 +32 (16) 503-32-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG
Products information ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG

BTW identificatienummer (tax): BE09070281982
Ondernemingsnummer: 2970397949
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG
(Get full report from official database of BE for ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG
Addition kinds of activities for ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG

5961. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
352304. Schuur-, silo-, pluimvee-, zuivel- en veehouderijmachines | Barn, silo, poultry, dairy, and livestock machinery
14990503. Steatite mijnbouw | Steatite mining
26730101. Garment bags (plastic film): gemaakt van aangekochte materialen | Garment bags (plastic film): made from purchased materials
35599929. Zilveren herstelapparatuur | Silver recovery equipment
49319901. Warmtekrachtkoppeling van elektrische stroom | Cogeneration of electric power
62210000. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers

Werken bij ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Dakwerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Bocholt is op zoek naar een gemotiveerde dakwerker.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Asfaltarbeider rijb. B Regio Sint-Niklaas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aannemingen Van Wellen, Aswebo en de infra-afdeling van Kumpen. Willemen Infra beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de algemene grond- en asfaltwerken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben wij in eigen beheer. Met haar 4 regio’s is Willemen Infra vertegenwoordigd van de Kust tot de Ardennen. Wij maken met Willemen Infra integraal deel uit van de Willemen Groep. Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. De groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie wordt dagelijks met 2.300 medewerkers aan prestigieuze projecten gebouwd. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken zij de oplossingen van morgen, dit met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Is jouw ideale job er eentje waar je dag in dag uit in openlucht mag zijn? Frisse lucht, zon en zelfs regen, vogels horen fluiten: er zijn maar weinig werkvloeren die daar tegenop kunnen. In deze job moet je flexibel zijn. Maar je zorgt ervoor dat onze wegen berijdbaar blijven en onze straten er fraaier uitzien. Aanvulling van een bestaande asfaltploeg uit regio Sint -Niklaas. Deze ervaren ploeg voert onderhoud en/of aanleg van asfaltwegen en aanverwanten op diverse werven. Aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen Lossen, spreiden en profileren van de asfaltlaag, etc. U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen).

  • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Stapelaar (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: IBW

    Type: Werfreserve

    Tijdens drukke momenten zijn wij op zoek om ons vast team bij te staan om de afgewerkte boeken te stapelen of om deze in dozen te verpakken zodoende de goederen verzendingsklaar te maken voor onze klanten.

Zoek naar antwoorden van ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG in sociale netwerken
Look for responds of ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG. Laat een reactie achter voor ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG. ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG. Leave a respond for ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG. ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG op de google maps. Adres en contacten ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG
Location of ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG on the google maps. Address and contacts of ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG

Andere gerelateerde bedrijven als come ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG: PHILIPPE LEROY | VRIJE BASISSCHOOL | ETS DEROUCK SA | Algemene Schilderwerken A.S.M.K. BVBA | RADIO HASSELT

Other related companies as ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG: PHILIPPE LEROY | VRIJE BASISSCHOOL | ETS DEROUCK SA | Algemene Schilderwerken A.S.M.K. BVBA | RADIO HASSELT

ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09070281982. Het bedrijf ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG bevindt zich op het adres: KAREELSTRAAT 122; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG, openstaande posities, locatie van ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG op de kaart.

ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG, company assigned to the tax number BE09070281982. The company ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG is located at the address: KAREELSTRAAT 122; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Products created in ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG were not found.
The main activity of ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG is not available. You also can look at reviews of ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG, open positions, location of ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACOS ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN BURG, employees, financial statistics.