RETEC

Contactgegevens RETEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RETEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

RETEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GILDENSTRAAT 3BA; 2470; RETIE, België

Telefoon (phone): 14378173 (+32-14378173) 14378173 (+32-14378173)

Fax (fax): +32 (56) 904-37-29 +32 (56) 904-37-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RETEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RETEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RETEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RETEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RETEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RETEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RETEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RETEC
Products information RETEC

BTW identificatienummer (tax): BE01955810546
Ondernemingsnummer: 1807220458
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Appareils R茅par茅s: Magn茅toscopes, T茅l茅viseurs.. Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes.. Produits: T茅l茅viseurs. Services : Service 24h/24, Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. R茅parations 脿 domicile d'appareils 茅lectriques. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RETEC
(Get full report from official database of BE for RETEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor RETEC
Addition kinds of activities for RETEC

3641. Elektrische lampen | Electric lamps
07230402. Fruit (verse) verpakkingsdiensten | Fruit (fresh) packing services
20130102. Rundvlees, gedroogd: uit gekocht vlees | Beef, dried: from purchased meat
22960301. Snoer voor het versterken van brandstofcellen | Cord for reinforcing fuel cells
59929900. Bloemisten, nec | Florists, nec
87489908. Publishing consultant | Publishing consultant

Werken bij RETEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RETEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RETEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RETEC. Looking for open vacancies in other companies

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Restaurantmedewerker STUDENT (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

  • Hulpkok jobstudent (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Studentenjob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR M/V (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Een familiebedrijf met open en informele bedrijfscultuur, is ter ondersteuning van hun groei op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar. Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor het uittekenen van betonnen prefab-elementen. Door rekening te houden met kwaliteitseisen en levertijden, zorgt u er voor dat ze tijdig productieklaar gemaakt kunnen worden.

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Hever-Boortmeerbeek (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Hever-Boortmeerbeek. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

Zoek naar antwoorden van RETEC in sociale netwerken
Look for responds of RETEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor RETEC. Laat een reactie achter voor RETEC. RETEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RETEC. Leave a respond for RETEC. RETEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RETEC op de google maps. Adres en contacten RETEC
Location of RETEC on the google maps. Address and contacts of RETEC

Andere gerelateerde bedrijven als come RETEC RETEC: VLEMINCKX WONINGDECORATIE | Delplan? | Christel | RADIO HENRI | HUBERT VERMASSEN

Other related companies as RETEC: VLEMINCKX WONINGDECORATIE | Delplan? | Christel | RADIO HENRI | HUBERT VERMASSEN

RETEC is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RETEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955810546. Het bedrijf RETEC bevindt zich op het adres: GILDENSTRAAT 3BA; 2470; RETIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 771,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. R茅parations 脿 domicile d'appareils 茅lectriques. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. Lijst met producten zijn Appareils R茅par茅s: Magn茅toscopes, T茅l茅viseurs.. Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes.. Produits: T茅l茅viseurs. Services : Service 24h/24, Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van RETEC is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RETEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RETEC, openstaande posities, locatie van RETEC op de kaart.

RETEC is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is RETEC, company assigned to the tax number BE01955810546. The company RETEC is located at the address: GILDENSTRAAT 3BA; 2470; RETIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 771,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Electrom茅nager, t茅l茅visions and radios. R茅parations 脿 domicile d'appareils 茅lectriques. R茅parations d'appareils 茅lectrom茅nagers. List of products are Appareils R茅par茅s: Magn茅toscopes, T茅l茅viseurs.. Produits: Hi-Fi, T茅l茅visions, Magn茅toscopes.. Produits: T茅l茅viseurs. Services : Service 24h/24, Ouvert le Week-End..
The main activity of RETEC is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RETEC is not available. You also can look at reviews of RETEC, open positions, location of RETEC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RETEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RETEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RETEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RETEC, employees, financial statistics.