Taxi Philippe

Contactgegevens Taxi Philippe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taxi Philippe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taxi Philippe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Jeanne 63; 4420; Saint-Nicolas (Montegn茅e), België

Telefoon (phone): 0477 46 77 00 (+32-0477 46 77 00) 0477 46 77 00 (+32-0477 46 77 00)

Fax (fax): 04 233 62 15 (+32-04 233 62 15) 04 233 62 15 (+32-04 233 62 15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taxi Philippe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taxi Philippe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taxi Philippe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taxi Philippe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taxi Philippe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taxi Philippe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taxi Philippe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taxi Philippe
Products information Taxi Philippe

BTW identificatienummer (tax): BE03866882324
Ondernemingsnummer: 9903594970
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 170,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Taxi Philippe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taxi Philippe
(Get full report from official database of BE for Taxi Philippe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taxi Philippe
Addition kinds of activities for Taxi Philippe

3011. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
355602. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
839900. Sociale diensten, nec | Social services, nec
20860103. Thee, ijst: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Tea, iced: packaged in cans, bottles, etc.
28799905. Bodemconditioners | Soil conditioners
32720314. Platen, kruising: beton | Slabs, crossing: concrete
51690101. Alkaline | Alkalines
75429903. Vrachtwagen wassen | Truck wash
79991304. Loterij operatie | Lottery operation

Werken bij Taxi Philippe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taxi Philippe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taxi Philippe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taxi Philippe. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Machineoperator (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Gistel zijn we op zoek naar een machineoperator. Je werkt in dagregime van maandag tot vrijdag. Je staat in voor het bedienen van een machine die meerdere aansturingen omvat en hebt een passie voor alles wat met dit soort werk te maken heeft. Technisch geschoold zijn is een groot pluspunt. Een heftruckattest is daarnaast een must gezien de machine buizen produceert die je met de heftruck dient te verplaatsen. Je leert snel aan en kunt goed overweg met de PC.

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • Gemotiveerde technieker - 2 ploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen & herstellen van elektrische en mechanische storingen in het machinepark.  • Je voert preventieve onderhoudstaken uit • Je werkt mee aan verbeteringsprojecten & TPM-projecten.  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager van het Technisch Onderhoud.  Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde job als storingstechnieker? Dan ben jij misschien de kandidaat die ik zoek!   Je komt terecht in een internationaal bedrijf, actief in de verpakkingsindustrie.  

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • zelstandige installateur / technieker van kachels (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: HESTIAFIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige medewerker / technieker voor het installeren en onderhouden van kachels en haarden voor 1 of meerdere dagen in de week

  • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van Taxi Philippe in sociale netwerken
Look for responds of Taxi Philippe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taxi Philippe. Laat een reactie achter voor Taxi Philippe. Taxi Philippe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taxi Philippe. Leave a respond for Taxi Philippe. Taxi Philippe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taxi Philippe op de google maps. Adres en contacten Taxi Philippe
Location of Taxi Philippe on the google maps. Address and contacts of Taxi Philippe

Andere gerelateerde bedrijven als come Taxi Philippe Taxi Philippe: FLCONFISERIE KATHY NV | Ronnie BVBA | GARAGE B.V.B.A. VANDENBROUCKE | DE BURCK DRUKKERIJ | OEUVRE ROY.AUTOM.INV.GUER

Other related companies as Taxi Philippe: FLCONFISERIE KATHY NV | Ronnie BVBA | GARAGE B.V.B.A. VANDENBROUCKE | DE BURCK DRUKKERIJ | OEUVRE ROY.AUTOM.INV.GUER

Taxi Philippe is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Taxi Philippe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03866882324. Het bedrijf Taxi Philippe bevindt zich op het adres: Rue Emile Jeanne 63; 4420; Saint-Nicolas (Montegn茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 170,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taxicabs. Producten gemaakt in Taxi Philippe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Taxi Philippe is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taxi Philippe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taxi Philippe, openstaande posities, locatie van Taxi Philippe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Taxi Philippe is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Taxi Philippe, company assigned to the tax number BE03866882324. The company Taxi Philippe is located at the address: Rue Emile Jeanne 63; 4420; Saint-Nicolas (Montegn茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 170,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taxicabs. Products created in Taxi Philippe were not found.
The main activity of Taxi Philippe is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Taxi Philippe is not available. You also can look at reviews of Taxi Philippe, open positions, location of Taxi Philippe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taxi Philippe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taxi Philippe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taxi Philippe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taxi Philippe, employees, financial statistics.