Taxi Confort

Contactgegevens Taxi Confort: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taxi Confort: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taxi Confort

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rowe d猫 Faz 14; 4900; Spa, België

Telefoon (phone): 087 77 01 02 (+32-087 77 01 02) 087 77 01 02 (+32-087 77 01 02)

Fax (fax): 087 77 35 33 (+32-087 77 35 33) 087 77 35 33 (+32-087 77 35 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taxi Confort: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taxi Confort"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taxi Confort"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taxi Confort, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taxi Confort. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taxi Confort, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taxi Confort. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taxi Confort
Products information Taxi Confort

BTW identificatienummer (tax): BE07224578857
Ondernemingsnummer: 1054382324
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Taxi Confort zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taxi Confort
(Get full report from official database of BE for Taxi Confort)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taxi Confort
Addition kinds of activities for Taxi Confort

353202. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
355400. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
596100. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
20260105. Half om half | Half and half
23250200. Mannen en jongens jurkbroek en korte broek | Men's and boys' dress slacks and shorts
23890200. Uniformen en kledingstukken | Uniforms and vestments
26210406. Printpapier | Printing paper

Werken bij Taxi Confort: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taxi Confort: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taxi Confort. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taxi Confort. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGENDE POETSHULP TE MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Merelbeke. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • Audit senior (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Plaatser schrijnwerk - werf (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een plaatser schrijnwerk op de werf

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

  • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

  • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van Taxi Confort in sociale netwerken
Look for responds of Taxi Confort in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taxi Confort. Laat een reactie achter voor Taxi Confort. Taxi Confort bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taxi Confort. Leave a respond for Taxi Confort. Taxi Confort on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taxi Confort op de google maps. Adres en contacten Taxi Confort
Location of Taxi Confort on the google maps. Address and contacts of Taxi Confort

Andere gerelateerde bedrijven als come Taxi Confort Taxi Confort: DEXIA | Memisa Belgi? VZW | POSTOMAT ROESELARE | HILDA VAN HOOF | Farmaconsult bvba

Other related companies as Taxi Confort: DEXIA | Memisa Belgi? VZW | POSTOMAT ROESELARE | HILDA VAN HOOF | Farmaconsult bvba

Taxi Confort is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Taxi Confort, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07224578857. Het bedrijf Taxi Confort bevindt zich op het adres: Rowe d猫 Faz 14; 4900; Spa. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taxicabs. Producten gemaakt in Taxi Confort zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Taxi Confort is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taxi Confort is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taxi Confort, openstaande posities, locatie van Taxi Confort op de kaart.

Taxi Confort is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Taxi Confort, company assigned to the tax number BE07224578857. The company Taxi Confort is located at the address: Rowe d猫 Faz 14; 4900; Spa. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taxicabs. Products created in Taxi Confort were not found.
The main activity of Taxi Confort is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Taxi Confort is not available. You also can look at reviews of Taxi Confort, open positions, location of Taxi Confort on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taxi Confort, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taxi Confort, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taxi Confort, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taxi Confort, employees, financial statistics.