TAXI BOCHOLT BVBA

Contactgegevens TAXI BOCHOLT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAXI BOCHOLT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAXI BOCHOLT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kaulillerweg 1B; 3950; Bocholt, België

Telefoon (phone): 089 46 67 87; 089 46 10 46 (+32-089 46 67 87; 089 46 10 46) 089 46 67 87; 089 46 10 46 (+32-089 46 67 87; 089 46 10 46)

Fax (fax): 089 46 67 69 (+32-089 46 67 69) 089 46 67 69 (+32-089 46 67 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAXI BOCHOLT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAXI BOCHOLT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAXI BOCHOLT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAXI BOCHOLT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAXI BOCHOLT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAXI BOCHOLT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAXI BOCHOLT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAXI BOCHOLT BVBA
Products information TAXI BOCHOLT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02813842773
Ondernemingsnummer: 2687225341
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Travel agencies

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAXI BOCHOLT BVBA
(Get full report from official database of BE for TAXI BOCHOLT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAXI BOCHOLT BVBA
Addition kinds of activities for TAXI BOCHOLT BVBA

204103. Bloemmixen | Flour mixes
259102. Raamgordijnen | Window blinds
24499903. Verzendkasten en trommels, hout: draadkabel en multiplex | Shipping cases and drums, wood: wirebound and plywood
25999904. Scheepsmeubilair | Ship furniture
38279920. Reflectoren, zoeklicht | Reflectors, searchlight
55999900. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
91310403. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, provincie overheid | Executive and legislative offices combined, county government

Werken bij TAXI BOCHOLT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAXI BOCHOLT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAXI BOCHOLT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAXI BOCHOLT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van TAXI BOCHOLT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TAXI BOCHOLT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAXI BOCHOLT BVBA. Laat een reactie achter voor TAXI BOCHOLT BVBA. TAXI BOCHOLT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAXI BOCHOLT BVBA. Leave a respond for TAXI BOCHOLT BVBA. TAXI BOCHOLT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAXI BOCHOLT BVBA op de google maps. Adres en contacten TAXI BOCHOLT BVBA
Location of TAXI BOCHOLT BVBA on the google maps. Address and contacts of TAXI BOCHOLT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TAXI BOCHOLT BVBA TAXI BOCHOLT BVBA: GILBERT PEETERS | MIA AUTO'S | NOELIA DIAZ RODRIGUEZ | De Witte leeuw BVBA | LEONARDUS DEBEN

Other related companies as TAXI BOCHOLT BVBA: GILBERT PEETERS | MIA AUTO'S | NOELIA DIAZ RODRIGUEZ | De Witte leeuw BVBA | LEONARDUS DEBEN

TAXI BOCHOLT BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAXI BOCHOLT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02813842773. Het bedrijf TAXI BOCHOLT BVBA bevindt zich op het adres: Kaulillerweg 1B; 3950; Bocholt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 142,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taxicabs. Lijst met producten zijn Travel agencies.
De hoofdactiviteit van TAXI BOCHOLT BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAXI BOCHOLT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAXI BOCHOLT BVBA, openstaande posities, locatie van TAXI BOCHOLT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TAXI BOCHOLT BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAXI BOCHOLT BVBA, company assigned to the tax number BE02813842773. The company TAXI BOCHOLT BVBA is located at the address: Kaulillerweg 1B; 3950; Bocholt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 142,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taxicabs. List of products are Travel agencies.
The main activity of TAXI BOCHOLT BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TAXI BOCHOLT BVBA is not available. You also can look at reviews of TAXI BOCHOLT BVBA, open positions, location of TAXI BOCHOLT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAXI BOCHOLT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAXI BOCHOLT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAXI BOCHOLT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAXI BOCHOLT BVBA, employees, financial statistics.