DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV
Private companiesMotor Freight Transportation • DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV

Contactgegevens DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vosstraat 323; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 322 31 31; 03 366 66 66 (+32-03 322 31 31; 03 366 66 66) 03 322 31 31; 03 366 66 66 (+32-03 322 31 31; 03 366 66 66)

Fax (fax): 03 322 80 11; 03 322 22 20 (+32-03 322 80 11; 03 322 22 20) 03 322 80 11; 03 322 22 20 (+32-03 322 80 11; 03 322 22 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV
Products information DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV

BTW identificatienummer (tax): BE09358947753
Ondernemingsnummer: 1258453369
Hoofdstad (capital): 963,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV
(Get full report from official database of BE for DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV
Addition kinds of activities for DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV

359399. Vloeistofcilinders en aandrijvingen, niet inbegrepen | Fluid power cylinders and actuators, nec
369402. Ontstekingsapparatuur en verdelers | Ignition apparatus and distributors
608199. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec
17719905. Terrasconstructie, beton | Patio construction, concrete
27520601. Decals, gelithografeerd | Decals, lithographed
33510100. Koper- en koperlegeringsplaat, strip, plaat en producten | Copper and copper alloy sheet, strip, plate, and products
35499902. Merkmachines, metaalbewerking | Marking machines, metalworking
38299926. Vloeistof lek detectie apparatuur | Liquid leak detection equipment
41110101. Buslijn operaties | Bus line operations

Werken bij DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Chauffeur CE - sproeiwagen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het sproeien van stof op de verschillende sites in de haven van Gent. Je krijgt een ruime opleiding, dus ervaring is geen vereiste. Afhankelijk van het weer worden er meer of minder uren gewerkt. Je start gemiddeld tussen 6u en 8u 's ochtends.

  • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • Huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Huishoudelijke hulp bij gezinnen Ruddervoorde, Baliebrugge - vanaf 10 tot 38u per week (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Ruddervoorde en Baliebrugge. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • Multicompany Traineeship (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671271-inline.html?cid=Partner_VDAB ORMIT Multicompany Programme - Do you want to lead the future? It's a complicated world we're living in. Things have never moved faster and futures have never been more insecure. To succeed in this new world, companies need a new breed of people. Young wolves that aren't afraid to lead and steer. To show the path and be the first to jump in the deep. Head first. It's these leaders we build here at ORMIT. It's what this traineeship is all about: transforming you from a talented and ambitious youngster into a powerful future leader who knows how to get things done. What will you be doing exactly? The traineeship consists of a unique triple-play: A series of challenging projects - We hand-pick leading companies with interesting challenges that fit your skills and ambitions. You could end up in a bank or in a big pharma company. But you may also spend time at an HR specialist or in FMCG. Point is, you'll find yourself immersed in different sectors. And each time, you'll be assigned interesting projects, with managers that are eager to play a part in your development. You'll learn new skills and professional behaviour at lightning speed. Personal development - You probably understand by now that ORMIT heavily invests in your growth. We team you up with a talent development manager whose up-close and personal coaching will prove invaluable to your growth. You'll get systematic, quality feedback to gain self-insight and improve your self management and career management. Accelerated learning - We'll ask you to come to the ORMIT-office regularly for training in leadership skills (negotiating, situational leadership, change management ...). All these trainings are hosted by top specialists in their field. We'll also put you in intervision groups with peers, where you'll get brutally honest personal feedback. Combined, these classroom and intervision trainings will allow you to grow from a young starter to a confident and powerful professional in no time.

  • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV in sociale netwerken
Look for responds of DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV. Laat een reactie achter voor DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV. DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV. Leave a respond for DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV. DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV op de google maps. Adres en contacten DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV
Location of DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV on the google maps. Address and contacts of DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV: BACOB | COIFFURE AMBITION | B.C. SMASH | IVAN BRUGGEMAN | E. OTTEN

Other related companies as DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV: BACOB | COIFFURE AMBITION | B.C. SMASH | IVAN BRUGGEMAN | E. OTTEN

DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09358947753. Het bedrijf DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV bevindt zich op het adres: Vosstraat 323; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 963,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taxicabs. Producten gemaakt in DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV, openstaande posities, locatie van DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV, company assigned to the tax number BE09358947753. The company DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV is located at the address: Vosstraat 323; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 963,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taxicabs. Products created in DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV were not found.
The main activity of DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV is not available. You also can look at reviews of DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV, open positions, location of DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEURNESE TAXI-MAATSCHAPPIJ NV, employees, financial statistics.