ADVANTAGE INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • ADVANTAGE INTERNATIONAL
Private companiesTransportation by Air • ADVANTAGE INTERNATIONAL

Contactgegevens ADVANTAGE INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVANTAGE INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVANTAGE INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Saint-Michel 5; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 736 25 52; 0475 45 94 60 (+32-02 736 25 52; 0475 45 94 60) 02 736 25 52; 0475 45 94 60 (+32-02 736 25 52; 0475 45 94 60)

Fax (fax): 02 736 25 52 (+32-02 736 25 52) 02 736 25 52 (+32-02 736 25 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVANTAGE INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVANTAGE INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVANTAGE INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVANTAGE INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVANTAGE INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVANTAGE INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVANTAGE INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVANTAGE INTERNATIONAL
Products information ADVANTAGE INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE07053466796
Ondernemingsnummer: 3670501708
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Translators

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVANTAGE INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for ADVANTAGE INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVANTAGE INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for ADVANTAGE INTERNATIONAL

3993. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
20330203. Marmelade: verpakt in blikjes, potten, enz. | Marmalade: packaged in cans, jars, etc.
20410104. Durummeel | Durum flour
20629901. Blackstrap melasse, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Blackstrap molasses, from purchased raw sugar or syrup
28690202. Propyleen, butyleen | Propylene, butylene

Werken bij ADVANTAGE INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVANTAGE INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVANTAGE INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVANTAGE INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers DEELTIJDS regio Maasmechelen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Plukon, een voedingsverwerkend bedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar DEELTIJDSE productie-medewerkers op oproepbasis! Je staat hier o.a. in voor: uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voltooien van snijwerk aan de fileerlijn verpakken en etiketteren van kippenvlees op schalen

  • Onderhoudstechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je lost technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel en efficiënt op . Zowel in de werkplaats als op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud

  • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Gemotiveerde studenten (m/v) (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je ontvangt de klanten en neemt de bestelling op - Je maakt dranken klaar en serveert deze aan de klanten - Je dient gerechten op in de zaal - Je int de betalingen voor de consumpties - Je zorgt voor orde en netheid - ...

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Limburg (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

Zoek naar antwoorden van ADVANTAGE INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of ADVANTAGE INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVANTAGE INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor ADVANTAGE INTERNATIONAL. ADVANTAGE INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVANTAGE INTERNATIONAL. Leave a respond for ADVANTAGE INTERNATIONAL. ADVANTAGE INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVANTAGE INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten ADVANTAGE INTERNATIONAL
Location of ADVANTAGE INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of ADVANTAGE INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVANTAGE INTERNATIONAL ADVANTAGE INTERNATIONAL: PAUL POULS | Pieters M | GUY DAENEN | GARAGE BORGEIND | ANTOON NEVENS

Other related companies as ADVANTAGE INTERNATIONAL: PAUL POULS | Pieters M | GUY DAENEN | GARAGE BORGEIND | ANTOON NEVENS

ADVANTAGE INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVANTAGE INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07053466796. Het bedrijf ADVANTAGE INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Boulevard Saint-Michel 5; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taxicabs. Lijst met producten zijn Translators.
De hoofdactiviteit van ADVANTAGE INTERNATIONAL is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVANTAGE INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVANTAGE INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van ADVANTAGE INTERNATIONAL op de kaart.

ADVANTAGE INTERNATIONAL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVANTAGE INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE07053466796. The company ADVANTAGE INTERNATIONAL is located at the address: Boulevard Saint-Michel 5; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taxicabs. List of products are Translators.
The main activity of ADVANTAGE INTERNATIONAL is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVANTAGE INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of ADVANTAGE INTERNATIONAL, open positions, location of ADVANTAGE INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVANTAGE INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVANTAGE INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVANTAGE INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVANTAGE INTERNATIONAL, employees, financial statistics.