A-Taxi-'t Huizeken

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • A-Taxi-'t Huizeken
Private companiesTransportation Services • A-Taxi-'t Huizeken

Contactgegevens A-Taxi-'t Huizeken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-Taxi-'t Huizeken: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-Taxi-'t Huizeken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 23A; 9340; Lede, België

Telefoon (phone): 0475 79 67 45 (+32-0475 79 67 45) 0475 79 67 45 (+32-0475 79 67 45)

Fax (fax): +32 (87) 105-95-78 +32 (87) 105-95-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-Taxi-'t Huizeken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-Taxi-'t Huizeken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-Taxi-'t Huizeken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-Taxi-'t Huizeken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-Taxi-'t Huizeken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-Taxi-'t Huizeken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-Taxi-'t Huizeken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-Taxi-'t Huizeken
Products information A-Taxi-'t Huizeken

BTW identificatienummer (tax): BE01538604736
Ondernemingsnummer: 6567871093
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 834,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in A-Taxi-'t Huizeken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxicabs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-Taxi-'t Huizeken
(Get full report from official database of BE for A-Taxi-'t Huizeken)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-Taxi-'t Huizeken
Addition kinds of activities for A-Taxi-'t Huizeken

367299. Afgedrukte printplaten, nv | Printed circuit boards, nec
20960201. Popcorn, al popped (behalve snoep bedekt) | Popcorn, already popped (except candy covered)
23899903. Wegwerp kleding en accessoires | Disposable garments and accessories
33120503. Bars, ijzer: gemaakt in staalfabrieken | Bars, iron: made in steel mills
35850508. Tanks, soda water | Tanks, soda water
36760000. Elektronische weerstanden | Electronic resistors
38610505. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
39999921. Bubbelbaden | Hot tubs
51989901. Verfborstels, rollen, spuiten | Paint brushes, rollers, sprayers
91110000. Uitvoerende kantoren | Executive offices

Werken bij A-Taxi-'t Huizeken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-Taxi-'t Huizeken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-Taxi-'t Huizeken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-Taxi-'t Huizeken. Looking for open vacancies in other companies

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • Betoncentralist (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Tessenderlo is op zoek naar een betoncentralist.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • NIEUWE VESTIGING OP 'T HOGE KORTRIJK ZOEKT assistant manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Frituur Bossuwé Wevelgem

    Type: Vaste Job

    Superviseert operationeel de goede werking van het team in het restaurant, werkt nauw samen met de restaurant manager.

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van A-Taxi-'t Huizeken in sociale netwerken
Look for responds of A-Taxi-'t Huizeken in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-Taxi-'t Huizeken. Laat een reactie achter voor A-Taxi-'t Huizeken. A-Taxi-'t Huizeken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-Taxi-'t Huizeken. Leave a respond for A-Taxi-'t Huizeken. A-Taxi-'t Huizeken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-Taxi-'t Huizeken op de google maps. Adres en contacten A-Taxi-'t Huizeken
Location of A-Taxi-'t Huizeken on the google maps. Address and contacts of A-Taxi-'t Huizeken

Andere gerelateerde bedrijven als come A-Taxi-'t Huizeken A-Taxi-'t Huizeken: FRITUUR KOFFIESHOP B?RKE | Hervier E | ANNE DIJON | STUDIO DOUMONT A. | VIOLAINE DUEZ

Other related companies as A-Taxi-'t Huizeken: FRITUUR KOFFIESHOP B?RKE | Hervier E | ANNE DIJON | STUDIO DOUMONT A. | VIOLAINE DUEZ

A-Taxi-'t Huizeken is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A-Taxi-'t Huizeken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01538604736. Het bedrijf A-Taxi-'t Huizeken bevindt zich op het adres: Stationsstraat 23A; 9340; Lede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 834,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taxicabs. Producten gemaakt in A-Taxi-'t Huizeken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A-Taxi-'t Huizeken is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-Taxi-'t Huizeken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-Taxi-'t Huizeken, openstaande posities, locatie van A-Taxi-'t Huizeken op de kaart.

A-Taxi-'t Huizeken is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is A-Taxi-'t Huizeken, company assigned to the tax number BE01538604736. The company A-Taxi-'t Huizeken is located at the address: Stationsstraat 23A; 9340; Lede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 834,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taxicabs. Products created in A-Taxi-'t Huizeken were not found.
The main activity of A-Taxi-'t Huizeken is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A-Taxi-'t Huizeken is not available. You also can look at reviews of A-Taxi-'t Huizeken, open positions, location of A-Taxi-'t Huizeken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-Taxi-'t Huizeken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-Taxi-'t Huizeken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-Taxi-'t Huizeken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-Taxi-'t Huizeken, employees, financial statistics.