VAN HEESVELDE AIRP. SERV.

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • VAN HEESVELDE AIRP. SERV.
Private companiesUnited States Postal Service • VAN HEESVELDE AIRP. SERV.

Contactgegevens VAN HEESVELDE AIRP. SERV.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HEESVELDE AIRP. SERV.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HEESVELDE AIRP. SERV.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TWEE DREVEN 16; 9830; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92822430 (+32-92822430) 92822430 (+32-92822430)

Fax (fax): +32 (53) 266-87-44 +32 (53) 266-87-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HEESVELDE AIRP. SERV.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HEESVELDE AIRP. SERV."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HEESVELDE AIRP. SERV."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HEESVELDE AIRP. SERV., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HEESVELDE AIRP. SERV.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HEESVELDE AIRP. SERV., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HEESVELDE AIRP. SERV.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HEESVELDE AIRP. SERV.
Products information VAN HEESVELDE AIRP. SERV.

BTW identificatienummer (tax): BE05883148193
Ondernemingsnummer: 3101135253
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in VAN HEESVELDE AIRP. SERV. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's; Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HEESVELDE AIRP. SERV.
(Get full report from official database of BE for VAN HEESVELDE AIRP. SERV.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HEESVELDE AIRP. SERV.
Addition kinds of activities for VAN HEESVELDE AIRP. SERV.

239904. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
01610303. Uienboerderij | Onion farm
20150906. Worst, pluimvee | Sausage, poultry
23950401. Permanent plooien en persen: voor de handel | Permanent pleating and pressing: for the trade
34890000. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
35560109. Pasteuriserende apparatuur, zuivelmachines | Pasteurizing equipment, dairy machinery
35789903. Muntentellers | Coin counters
36749908. Optische isolatoren | Optical isolators
39530103. Embossing seals, corporate en officieel | Embossing seals, corporate and official

Werken bij VAN HEESVELDE AIRP. SERV.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HEESVELDE AIRP. SERV.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HEESVELDE AIRP. SERV.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HEESVELDE AIRP. SERV.. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Verrebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student winkelbediende weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een studentjob voor in het weekend doorheen het schooljaar? Voor een supermarkt regio Ninove zijn we op zoek naar een student die op zaterdag en zondagvoormiddag kan werken als winkelbediende. Je zal de rekken aanvullen en kassawerk verrichten.

  • Someone with knowledge of the Canadian Language (French & English) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of "Canadian English" and "Canadian French". The job requires to do data quality checks in these languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

  • Keukenplaatser/maatmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DE COEYER GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Maken en plaatsen van keukens en ander maatmeubilair welke volledig volgens plan en ontwerp worden vervaardigd in eigen atelier. U beschikt hierover van een up to date machinepark en atelier. Kennis van computers en moderne houtbewerkingsmachines is een pluspunt. Alook basiskennis van electricteit en sanitaire aansluitingen.

  • Logistiek medewerker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: TCI EUROPE

    Type: Vaste Job

    TCI rekruteert een magazijn medewerker voor het filiaal in Zwijndrecht. We zijn op zoek naar een polyvalente logistieke bediende die verantwoordelijk is voor onder andere het ontvangen, orderpicken, opslaan en leveren van goederen. Hiernaast dienen ook bijhorende administratieve taken volbracht te worden (picking bons, levernota’s, transport documenten, ...). De medewerker wordt aangestuurd door de teamleader en wordt bijgestaan door 4 andere collega’s. De voornaamste taken bestaan uit verwerken van inkomende goederen (controle, wegzetten en administratieve boeking in SAP) etikettering en ompak verzendklaar maken van de goederen (picking, inpakken en administratieve afhandeling) Proper en ordelijk houden van de werkomgeving Inventarisname Onderhoud magazijn Na een inwerkperiode werkt U samen met de 4 collega’s in een rotatiesysteem dat U toelaat om alle aspecten van het magazijn te beheersen. TCI is op zoek naar een medewerker die zal werken volgens een flexibel werkrooster, namelijk van 9.00u - 10.00u tot 17.30u - 18.30u. Kennis van transportreglementering (IATA, ADR) zijn een plus.

  • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van VAN HEESVELDE AIRP. SERV. in sociale netwerken
Look for responds of VAN HEESVELDE AIRP. SERV. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HEESVELDE AIRP. SERV.. Laat een reactie achter voor VAN HEESVELDE AIRP. SERV.. VAN HEESVELDE AIRP. SERV. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HEESVELDE AIRP. SERV.. Leave a respond for VAN HEESVELDE AIRP. SERV.. VAN HEESVELDE AIRP. SERV. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HEESVELDE AIRP. SERV. op de google maps. Adres en contacten VAN HEESVELDE AIRP. SERV.
Location of VAN HEESVELDE AIRP. SERV. on the google maps. Address and contacts of VAN HEESVELDE AIRP. SERV.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HEESVELDE AIRP. SERV. VAN HEESVELDE AIRP. SERV.: DISCOUNT VLAAND. SLAGERIJ | Vlaamse Vereniging van Voedingskundigen en Di?tisten | Salah | B. MOUFFE | ISABELLE BILQUIN

Other related companies as VAN HEESVELDE AIRP. SERV.: DISCOUNT VLAAND. SLAGERIJ | Vlaamse Vereniging van Voedingskundigen en Di?tisten | Salah | B. MOUFFE | ISABELLE BILQUIN

VAN HEESVELDE AIRP. SERV. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HEESVELDE AIRP. SERV., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05883148193. Het bedrijf VAN HEESVELDE AIRP. SERV. bevindt zich op het adres: TWEE DREVEN 16; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in VAN HEESVELDE AIRP. SERV. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN HEESVELDE AIRP. SERV. is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HEESVELDE AIRP. SERV. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HEESVELDE AIRP. SERV., openstaande posities, locatie van VAN HEESVELDE AIRP. SERV. op de kaart.

VAN HEESVELDE AIRP. SERV. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN HEESVELDE AIRP. SERV., company assigned to the tax number BE05883148193. The company VAN HEESVELDE AIRP. SERV. is located at the address: TWEE DREVEN 16; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Products created in VAN HEESVELDE AIRP. SERV. were not found.
The main activity of VAN HEESVELDE AIRP. SERV. is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HEESVELDE AIRP. SERV. is not available. You also can look at reviews of VAN HEESVELDE AIRP. SERV., open positions, location of VAN HEESVELDE AIRP. SERV. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HEESVELDE AIRP. SERV., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HEESVELDE AIRP. SERV., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HEESVELDE AIRP. SERV., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HEESVELDE AIRP. SERV., employees, financial statistics.