LIMOUSINE SERVICE JOS

Contactgegevens LIMOUSINE SERVICE JOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMOUSINE SERVICE JOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMOUSINE SERVICE JOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARON J. DE DIXMUDESTR. 20; 1560; HOEILAART, België

Telefoon (phone): 26573367 (+32-26573367) 26573367 (+32-26573367)

Fax (fax): +32 (59) 951-29-76 +32 (59) 951-29-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMOUSINE SERVICE JOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMOUSINE SERVICE JOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMOUSINE SERVICE JOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMOUSINE SERVICE JOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMOUSINE SERVICE JOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMOUSINE SERVICE JOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMOUSINE SERVICE JOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMOUSINE SERVICE JOS
Products information LIMOUSINE SERVICE JOS

BTW identificatienummer (tax): BE07619812011
Ondernemingsnummer: 4199493408
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LIMOUSINE SERVICE JOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's; Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMOUSINE SERVICE JOS
(Get full report from official database of BE for LIMOUSINE SERVICE JOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMOUSINE SERVICE JOS
Addition kinds of activities for LIMOUSINE SERVICE JOS

596304. Huisgerelateerde producten, directe verkoop | Home related products, direct sales
25120103. Houders: bekleed op houten kaders | Recliners: upholstered on wood frames
35420203. Druk remmen | Press brakes
50320201. Gipsmateriaal | Drywall materials
80110203. Dispensery, beheerd door artsen | Dispensery, operated by physicians

Werken bij LIMOUSINE SERVICE JOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMOUSINE SERVICE JOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMOUSINE SERVICE JOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMOUSINE SERVICE JOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • keukenhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

  • Natuursteenbewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bouwgereedschappen gebruiken • Inzicht hebben in bouwtechnologie • Prefabwanden loodrecht en waterpas samenvoegen • Schets maken van installatie of te vervaardigen stuk • Praktische meetkunde gebruiken • Kunnen tekenen • Hijsmaterieel bedienen hijsmaterieel zoals: takel, rolbrug, hijsband, harpsluiting, kraan • Veiligheidsregels toepassen Instaan voor zijn eigen veiligheid en er zorg voor dragen dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Decoratieve elementen aanbrengen • Manueel voegen Werken voegspijker • Natuursteen voor schoorstenen plaatsen • Plamuren, rapen (steen- of marmerspecie) • Graniet verwerken • Marmer verwerken • Pleister aanbrengen • Werktekening, detailtekening en projectietekening opmaken • Steen graveren • Steen houwen, uitbeitelen • Steenkappen • Zagen en splijten van steen • Informeren en adviseren • Kosten ramen en bestek opstellen

  • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

  • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van LIMOUSINE SERVICE JOS in sociale netwerken
Look for responds of LIMOUSINE SERVICE JOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMOUSINE SERVICE JOS. Laat een reactie achter voor LIMOUSINE SERVICE JOS. LIMOUSINE SERVICE JOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMOUSINE SERVICE JOS. Leave a respond for LIMOUSINE SERVICE JOS. LIMOUSINE SERVICE JOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMOUSINE SERVICE JOS op de google maps. Adres en contacten LIMOUSINE SERVICE JOS
Location of LIMOUSINE SERVICE JOS on the google maps. Address and contacts of LIMOUSINE SERVICE JOS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMOUSINE SERVICE JOS LIMOUSINE SERVICE JOS: Boulangerie Pâtisserie du Centre SPRL | PةPINIبRE DI FICHAUX | L'HOSTELLERIE | HOBOMA | Stamate Daniela

Other related companies as LIMOUSINE SERVICE JOS: Boulangerie Pâtisserie du Centre SPRL | PةPINIبRE DI FICHAUX | L'HOSTELLERIE | HOBOMA | Stamate Daniela

LIMOUSINE SERVICE JOS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMOUSINE SERVICE JOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07619812011. Het bedrijf LIMOUSINE SERVICE JOS bevindt zich op het adres: BARON J. DE DIXMUDESTR. 20; 1560; HOEILAART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in LIMOUSINE SERVICE JOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIMOUSINE SERVICE JOS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMOUSINE SERVICE JOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMOUSINE SERVICE JOS, openstaande posities, locatie van LIMOUSINE SERVICE JOS op de kaart.

LIMOUSINE SERVICE JOS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMOUSINE SERVICE JOS, company assigned to the tax number BE07619812011. The company LIMOUSINE SERVICE JOS is located at the address: BARON J. DE DIXMUDESTR. 20; 1560; HOEILAART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Products created in LIMOUSINE SERVICE JOS were not found.
The main activity of LIMOUSINE SERVICE JOS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMOUSINE SERVICE JOS is not available. You also can look at reviews of LIMOUSINE SERVICE JOS, open positions, location of LIMOUSINE SERVICE JOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMOUSINE SERVICE JOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMOUSINE SERVICE JOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMOUSINE SERVICE JOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMOUSINE SERVICE JOS, employees, financial statistics.