A & B LIMOUSINE SERVICE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • A & B LIMOUSINE SERVICE
Private companiesFood and Kindred Products • A & B LIMOUSINE SERVICE

Contactgegevens A & B LIMOUSINE SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & B LIMOUSINE SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & B LIMOUSINE SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CRABEELSWEG 7; 3012; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16291060 (+32-16291060) 16291060 (+32-16291060)

Fax (fax): +32 (55) 417-13-96 +32 (55) 417-13-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & B LIMOUSINE SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & B LIMOUSINE SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & B LIMOUSINE SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & B LIMOUSINE SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & B LIMOUSINE SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & B LIMOUSINE SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & B LIMOUSINE SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & B LIMOUSINE SERVICE
Products information A & B LIMOUSINE SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE09971710205
Ondernemingsnummer: 8936523437
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in A & B LIMOUSINE SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's; Taxi's speciale diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & B LIMOUSINE SERVICE
(Get full report from official database of BE for A & B LIMOUSINE SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & B LIMOUSINE SERVICE
Addition kinds of activities for A & B LIMOUSINE SERVICE

382305. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial
02790402. Hondenboerderij | Dog farm
25319907. Theatermeubilair | Theater furniture
26211001. Kan voorraad, vezel | Can stock, fiber
35360100. takels | Hoists
38290700. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
51910105. Kalk, landbouw | Lime, agricultural
72180101. Wasserij- en tapijtvoorziening | Laundered mat and rug supply

Werken bij A & B LIMOUSINE SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & B LIMOUSINE SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & B LIMOUSINE SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & B LIMOUSINE SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke seizoenarbeider (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee bij het stekken van planten, voor een periode van één week.

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herent, 21 uur per week (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Herent. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken voor de kinderen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Student Schoonmaak - Fulltime - Regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Schoonmaak van burelen Afwassen Stofzuigen

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Metselaar te Deerlijk gezocht (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een firma te Deerlijk zoeken wij dringend een metselaar. Je staat in voor het metselen van façades en binnenmuren.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van A & B LIMOUSINE SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of A & B LIMOUSINE SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & B LIMOUSINE SERVICE. Laat een reactie achter voor A & B LIMOUSINE SERVICE. A & B LIMOUSINE SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & B LIMOUSINE SERVICE. Leave a respond for A & B LIMOUSINE SERVICE. A & B LIMOUSINE SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & B LIMOUSINE SERVICE op de google maps. Adres en contacten A & B LIMOUSINE SERVICE
Location of A & B LIMOUSINE SERVICE on the google maps. Address and contacts of A & B LIMOUSINE SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come A & B LIMOUSINE SERVICE A & B LIMOUSINE SERVICE: PIZZA TITANIC | BOUSSEMAERE FERNAND | G MORTIER | AMEEL DIRK | FE. TEMAFIELD

Other related companies as A & B LIMOUSINE SERVICE: PIZZA TITANIC | BOUSSEMAERE FERNAND | G MORTIER | AMEEL DIRK | FE. TEMAFIELD

A & B LIMOUSINE SERVICE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & B LIMOUSINE SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09971710205. Het bedrijf A & B LIMOUSINE SERVICE bevindt zich op het adres: CRABEELSWEG 7; 3012; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Producten gemaakt in A & B LIMOUSINE SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & B LIMOUSINE SERVICE is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & B LIMOUSINE SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & B LIMOUSINE SERVICE, openstaande posities, locatie van A & B LIMOUSINE SERVICE op de kaart.

A & B LIMOUSINE SERVICE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & B LIMOUSINE SERVICE, company assigned to the tax number BE09971710205. The company A & B LIMOUSINE SERVICE is located at the address: CRABEELSWEG 7; 3012; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taxi's; Taxi's speciale diensten. Products created in A & B LIMOUSINE SERVICE were not found.
The main activity of A & B LIMOUSINE SERVICE is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A & B LIMOUSINE SERVICE is not available. You also can look at reviews of A & B LIMOUSINE SERVICE, open positions, location of A & B LIMOUSINE SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & B LIMOUSINE SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & B LIMOUSINE SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & B LIMOUSINE SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & B LIMOUSINE SERVICE, employees, financial statistics.