PIRENNE ET OOMS SPRL

Contactgegevens PIRENNE ET OOMS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIRENNE ET OOMS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIRENNE ET OOMS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De L'Avenir 5 4890 Thimister-Clermont - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-44-53-45 32-87-44-53-45

Fax (fax): 32-87-44-58-22 32-87-44-58-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIRENNE ET OOMS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIRENNE ET OOMS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIRENNE ET OOMS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIRENNE ET OOMS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIRENNE ET OOMS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIRENNE ET OOMS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIRENNE ET OOMS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIRENNE ET OOMS SPRL
Products information PIRENNE ET OOMS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01508941650
Ondernemingsnummer: 1040649414
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in PIRENNE ET OOMS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electricity - works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIRENNE ET OOMS SPRL
(Get full report from official database of BE for PIRENNE ET OOMS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIRENNE ET OOMS SPRL
Addition kinds of activities for PIRENNE ET OOMS SPRL

327205. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
22119902. Zakken en zakken, katoen | Bags and bagging, cotton
23950303. Hemstitching: voor de handel | Hemstitching: for the trade
39990602. Parasols en kaders: handgrepen, onderdelen en versieringen | Parasols and frames: handles, parts, and trimmings
50150102. Automotive benodigdheden, gebruikt: groothandel en detailhandel | Automotive supplies, used: wholesale and retail
50850400. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment
51691100. Industriële zouten en poetsmiddelen | Industrial salts and polishes

Werken bij PIRENNE ET OOMS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIRENNE ET OOMS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIRENNE ET OOMS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIRENNE ET OOMS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • Bekister Waterbouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Waasland zijn wij op zoek naar een bekister met ervaring in de waterbouw en dit voor de regio Herentals. Heb jij ervaring als bekister in de waterbouw en zoek je een nieuwe uitdaging bij een nieuw bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket zal bestaan uit: Het maken van bekistingen in de waterbouw Het storten en afwerken van beton De bekistingen plaatsen of basis van een plan Afbreken van bekistingen

  • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

Zoek naar antwoorden van PIRENNE ET OOMS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of PIRENNE ET OOMS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIRENNE ET OOMS SPRL. Laat een reactie achter voor PIRENNE ET OOMS SPRL. PIRENNE ET OOMS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIRENNE ET OOMS SPRL. Leave a respond for PIRENNE ET OOMS SPRL. PIRENNE ET OOMS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIRENNE ET OOMS SPRL op de google maps. Adres en contacten PIRENNE ET OOMS SPRL
Location of PIRENNE ET OOMS SPRL on the google maps. Address and contacts of PIRENNE ET OOMS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come PIRENNE ET OOMS SPRL PIRENNE ET OOMS SPRL: TWYFFELS-THISE (ATELIER) | CECILE JASSOGNE | OPTIQUE CLAES | BANCONTACT-MISTER CASH | KENNEL WYDOOGHE

Other related companies as PIRENNE ET OOMS SPRL: TWYFFELS-THISE (ATELIER) | CECILE JASSOGNE | OPTIQUE CLAES | BANCONTACT-MISTER CASH | KENNEL WYDOOGHE

PIRENNE ET OOMS SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIRENNE ET OOMS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01508941650. Het bedrijf PIRENNE ET OOMS SPRL bevindt zich op het adres: R. De L'Avenir 5 4890 Thimister-Clermont - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 664,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Electricity - works. Producten gemaakt in PIRENNE ET OOMS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIRENNE ET OOMS SPRL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIRENNE ET OOMS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIRENNE ET OOMS SPRL, openstaande posities, locatie van PIRENNE ET OOMS SPRL op de kaart.

PIRENNE ET OOMS SPRL is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIRENNE ET OOMS SPRL, company assigned to the tax number BE01508941650. The company PIRENNE ET OOMS SPRL is located at the address: R. De L'Avenir 5 4890 Thimister-Clermont - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 664,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Electricity - works. Products created in PIRENNE ET OOMS SPRL were not found.
The main activity of PIRENNE ET OOMS SPRL is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIRENNE ET OOMS SPRL is not available. You also can look at reviews of PIRENNE ET OOMS SPRL, open positions, location of PIRENNE ET OOMS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIRENNE ET OOMS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIRENNE ET OOMS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIRENNE ET OOMS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIRENNE ET OOMS SPRL, employees, financial statistics.