HOLIDAY SHUTTLE

Contactgegevens HOLIDAY SHUTTLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOLIDAY SHUTTLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOLIDAY SHUTTLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLIERBOOMSTRAAT 27; 3550; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 89240510 (+32-89240510) 89240510 (+32-89240510)

Fax (fax): +32 (16) 889-91-30 +32 (16) 889-91-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOLIDAY SHUTTLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOLIDAY SHUTTLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOLIDAY SHUTTLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOLIDAY SHUTTLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOLIDAY SHUTTLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOLIDAY SHUTTLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOLIDAY SHUTTLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOLIDAY SHUTTLE
Products information HOLIDAY SHUTTLE

BTW identificatienummer (tax): BE04597198486
Ondernemingsnummer: 9485839843
Hoofdstad (capital): 660,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 656,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HOLIDAY SHUTTLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOLIDAY SHUTTLE
(Get full report from official database of BE for HOLIDAY SHUTTLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOLIDAY SHUTTLE
Addition kinds of activities for HOLIDAY SHUTTLE

28440105. Tonics, haar | Tonics, hair
28920207. Ethyleenglycol dinitraat, egdn | Ethylene glycol dinitrate, egdn
34930202. Platte veren, blad of strip voorraad | Flat springs, sheet or strip stock
37110102. Automobiellichamen, personenauto, geen motor, enz. | Automobile bodies, passenger car, not including engine, etc.
50650309. Halfgeleider apparaten | Semiconductor devices
50919910. Wax, sport | Wax, sports
70320101. Cabin camp | Cabin camp
84220103. Zoologische tuin, niet-commercieel | Zoological garden, noncommercial

Werken bij HOLIDAY SHUTTLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOLIDAY SHUTTLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOLIDAY SHUTTLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOLIDAY SHUTTLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Refund Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groot bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de luchtvaartsector is op zoek naar een tijdelijke Refund Accountant voor een opdracht tot einde november. Heb je voeling met cijfers en eventueel al een eerste ervaring in Finance? Jouw takenpakket als Refund Accountant: Je zorgt ervoor dat klanten hun geld teruggestort krijgen indien nodig Je verzorgt de betalingen en voert deze correct en met oog voor detail uit Je beantwoordt mails van klanten met vragen en helpt ze verder Je assisteert binnen de refund afdeling waar nodig Je voert andere financieel-administratieve taken uit

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • Afwerker Industriebouw (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tessenderlo zijn wij opzoek naar gemotiveerde afwerkers die graag aan de slag gaan in de industriebouw. Je werkt steeds samen met een ploegbaas op industriële projecten. Samen werk je industriële gebouwen volledig af en sta je in voor het herstellen van de prefab betonelementen, je voert kleine metselwerken uit,...Je springt polyvalent in waar nodig. Heb jij zijn om als afwerker aan de slag te gaan op verschillende werven? Laat ons dan zeker iets weten of solliciteer via onderstaande gegevens

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent beenhouwerij (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor de beenhouwerij in een supermarkt gaan wij op zoek naar een enthousiaste medewerker om de verkoop te doen. • Je bedient de klanten met een glimlach. • In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) • Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. • Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Sint-Denijs-Westrem) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

Zoek naar antwoorden van HOLIDAY SHUTTLE in sociale netwerken
Look for responds of HOLIDAY SHUTTLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOLIDAY SHUTTLE. Laat een reactie achter voor HOLIDAY SHUTTLE. HOLIDAY SHUTTLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOLIDAY SHUTTLE. Leave a respond for HOLIDAY SHUTTLE. HOLIDAY SHUTTLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOLIDAY SHUTTLE op de google maps. Adres en contacten HOLIDAY SHUTTLE
Location of HOLIDAY SHUTTLE on the google maps. Address and contacts of HOLIDAY SHUTTLE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOLIDAY SHUTTLE HOLIDAY SHUTTLE: BAKKERIJ VANGROOTLOON | Staff Decor | Graffiti | VAN MALDER GUY | ALBOOR

Other related companies as HOLIDAY SHUTTLE: BAKKERIJ VANGROOTLOON | Staff Decor | Graffiti | VAN MALDER GUY | ALBOOR

HOLIDAY SHUTTLE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOLIDAY SHUTTLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04597198486. Het bedrijf HOLIDAY SHUTTLE bevindt zich op het adres: VLIERBOOMSTRAAT 27; 3550; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 660,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 656,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taxi's. Producten gemaakt in HOLIDAY SHUTTLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOLIDAY SHUTTLE is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOLIDAY SHUTTLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOLIDAY SHUTTLE, openstaande posities, locatie van HOLIDAY SHUTTLE op de kaart.

HOLIDAY SHUTTLE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOLIDAY SHUTTLE, company assigned to the tax number BE04597198486. The company HOLIDAY SHUTTLE is located at the address: VLIERBOOMSTRAAT 27; 3550; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 660,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 656,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taxi's. Products created in HOLIDAY SHUTTLE were not found.
The main activity of HOLIDAY SHUTTLE is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOLIDAY SHUTTLE is not available. You also can look at reviews of HOLIDAY SHUTTLE, open positions, location of HOLIDAY SHUTTLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOLIDAY SHUTTLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOLIDAY SHUTTLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOLIDAY SHUTTLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOLIDAY SHUTTLE, employees, financial statistics.