"INTER" TAXI

Contactgegevens "INTER" TAXI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data "INTER" TAXI: address, phone, fax, email, website, opening hours

"INTER" TAXI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN FRANS WILLEMSLAAN 13; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 475779789 (+32-475779789) 475779789 (+32-475779789)

Fax (fax): +32 (87) 528-33-26 +32 (87) 528-33-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) "INTER" TAXI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor ""INTER" TAXI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for ""INTER" TAXI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van "INTER" TAXI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen "INTER" TAXI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of "INTER" TAXI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees "INTER" TAXI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti "INTER" TAXI
Products information "INTER" TAXI

BTW identificatienummer (tax): BE01415557861
Ondernemingsnummer: 7640136718
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in "INTER" TAXI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taxi's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor "INTER" TAXI
(Get full report from official database of BE for "INTER" TAXI)

Aanvulling soorten activiteiten voor "INTER" TAXI
Addition kinds of activities for "INTER" TAXI

237101. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
32950208. Grafiet, natuurlijk: gemalen, verpulver, geraffineerd of gemengd | Graphite, natural: ground, pulverized, refined, or blended
34830104. Fin gemeenschappen: mortel, bom, torpedo, enz. | Fin assemblies: mortar, bomb, torpedo, etc.
52110100. Lumber producten | Lumber products
59329901. Bouwmaterialen, tweedehands | Building materials, secondhand
60359900. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
61410101. Auto leningen, inclusief verzekering | Automobile loans, including insurance

Werken bij "INTER" TAXI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in "INTER" TAXI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor "INTER" TAXI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for "INTER" TAXI. Looking for open vacancies in other companies

  • HALF-AUTOMAAT LASSER M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een ervaren halfautomaat lasser en hebt een stabiel werkverleden. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je niet zomaar een nr bent en je de kans krijgt om vast te blijven na interimperiode.

  • Service technieker (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, een bedrijf gespecialiseerd in energiezuinige toepassingen, zijn wij op zoek naar servicetechnieker Als servicetechnieker sta je in voor de dienst na service voor onderhoud en herstellingen aan zonnepanelen, warmteboilers, en andere energiezuinige toepassingen.   

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • STUDENTEN +18 VOOR BLACK FRIDAY BIJ BLECKMANN IN GROBBENDONK | VAN 20/11/2018 TOT 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

Zoek naar antwoorden van "INTER" TAXI in sociale netwerken
Look for responds of "INTER" TAXI in social networks

Lees alle opmerkingen voor "INTER" TAXI. Laat een reactie achter voor "INTER" TAXI. "INTER" TAXI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for "INTER" TAXI. Leave a respond for "INTER" TAXI. "INTER" TAXI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie "INTER" TAXI op de google maps. Adres en contacten "INTER" TAXI
Location of "INTER" TAXI on the google maps. Address and contacts of "INTER" TAXI

Andere gerelateerde bedrijven als come "INTER" TAXI "INTER" TAXI: Dekoninck B.V.B.A. | Amadeus | ABELEC | PASSAGE | GINO STOCK

Other related companies as "INTER" TAXI: Dekoninck B.V.B.A. | Amadeus | ABELEC | PASSAGE | GINO STOCK

"INTER" TAXI is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is "INTER" TAXI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01415557861. Het bedrijf "INTER" TAXI bevindt zich op het adres: JAN FRANS WILLEMSLAAN 13; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 247,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taxi's. Producten gemaakt in "INTER" TAXI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van "INTER" TAXI is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van "INTER" TAXI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van "INTER" TAXI, openstaande posities, locatie van "INTER" TAXI op de kaart.

"INTER" TAXI is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is "INTER" TAXI, company assigned to the tax number BE01415557861. The company "INTER" TAXI is located at the address: JAN FRANS WILLEMSLAAN 13; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 247,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taxi's. Products created in "INTER" TAXI were not found.
The main activity of "INTER" TAXI is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of "INTER" TAXI is not available. You also can look at reviews of "INTER" TAXI, open positions, location of "INTER" TAXI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over "INTER" TAXI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf "INTER" TAXI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about "INTER" TAXI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company "INTER" TAXI, employees, financial statistics.