Roloux-Henrard P

Contactgegevens Roloux-Henrard P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roloux-Henrard P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roloux-Henrard P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de Froidmont 30; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2), België

Telefoon (phone): 04 344 09 34 (+32-04 344 09 34) 04 344 09 34 (+32-04 344 09 34)

Fax (fax): 04 344 09 34 (+32-04 344 09 34) 04 344 09 34 (+32-04 344 09 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roloux-Henrard P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roloux-Henrard P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roloux-Henrard P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roloux-Henrard P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roloux-Henrard P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roloux-Henrard P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roloux-Henrard P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roloux-Henrard P
Products information Roloux-Henrard P

BTW identificatienummer (tax): BE08350128173
Ondernemingsnummer: 3781738281
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 126,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roloux-Henrard P
(Get full report from official database of BE for Roloux-Henrard P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roloux-Henrard P
Addition kinds of activities for Roloux-Henrard P

6371. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
504402. Kopieerapparatuur | Copying equipment
23539907. Helmen, jungle doek: wol gevoerd | Helmets, jungle cloth: wool lined
23990400. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
34440502. Booths, spray: geprefabriceerde plaat | Booths, spray: prefabricated sheet metal
35560103. Cream scheiders (voedingsmiddelen machines) | Cream separators (food products machinery)
35770101. Plotters, computer | Plotters, computer
38230303. Gasstroom computers, industrieel proces type | Gas flow computers, industrial process type
38290603. Turnstiles, uitgerust met tellen mechanismen | Turnstiles, equipped with counting mechanisms
91210203. County commissaris | County commissioner

Werken bij Roloux-Henrard P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roloux-Henrard P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roloux-Henrard P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roloux-Henrard P. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Jobstudenten verzorgende regio Geetbets-Linter-Landen-Kortenaken (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Tijdens de weekends gedurende het jaar zal je in de zaal instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van Roloux-Henrard P in sociale netwerken
Look for responds of Roloux-Henrard P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roloux-Henrard P. Laat een reactie achter voor Roloux-Henrard P. Roloux-Henrard P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roloux-Henrard P. Leave a respond for Roloux-Henrard P. Roloux-Henrard P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roloux-Henrard P op de google maps. Adres en contacten Roloux-Henrard P
Location of Roloux-Henrard P on the google maps. Address and contacts of Roloux-Henrard P

Andere gerelateerde bedrijven als come Roloux-Henrard P Roloux-Henrard P: DANIELS & GIELEN BVBA | F.M COMPANY | Van Rie Interieur BVBA | BRUMAGNE DE MEERSMAN | Van Roye E

Other related companies as Roloux-Henrard P: DANIELS & GIELEN BVBA | F.M COMPANY | Van Rie Interieur BVBA | BRUMAGNE DE MEERSMAN | Van Roye E

Roloux-Henrard P is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Roloux-Henrard P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350128173. Het bedrijf Roloux-Henrard P bevindt zich op het adres: Boulevard de Froidmont 30; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 126,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Roloux-Henrard P is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roloux-Henrard P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roloux-Henrard P, openstaande posities, locatie van Roloux-Henrard P op de kaart.

Roloux-Henrard P is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Roloux-Henrard P, company assigned to the tax number BE08350128173. The company Roloux-Henrard P is located at the address: Boulevard de Froidmont 30; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 126,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Roloux-Henrard P is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Roloux-Henrard P is not available. You also can look at reviews of Roloux-Henrard P, open positions, location of Roloux-Henrard P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roloux-Henrard P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roloux-Henrard P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roloux-Henrard P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roloux-Henrard P, employees, financial statistics.