Plasman Philippe & Associ茅s SPRL

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • Plasman Philippe & Associ茅s SPRL
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • Plasman Philippe & Associ茅s SPRL

Contactgegevens Plasman Philippe & Associ茅s SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Plasman Philippe & Associ茅s SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Plasman Philippe & Associ茅s SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Perspective 47 Box 7; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 762 60 05; 02 772 72 73 (+32-02 762 60 05; 02 772 72 73) 02 762 60 05; 02 772 72 73 (+32-02 762 60 05; 02 772 72 73)

Fax (fax): 02 772 76 77 (+32-02 772 76 77) 02 772 76 77 (+32-02 772 76 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Plasman Philippe & Associ茅s SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Plasman Philippe & Associ茅s SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Plasman Philippe & Associ茅s SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Plasman Philippe & Associ茅s SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Plasman Philippe & Associ茅s SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Plasman Philippe & Associ茅s SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Plasman Philippe & Associ茅s SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Plasman Philippe & Associ茅s SPRL
Products information Plasman Philippe & Associ茅s SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09382568359
Ondernemingsnummer: 2659759521
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Plasman Philippe & Associ茅s SPRL
(Get full report from official database of BE for Plasman Philippe & Associ茅s SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Plasman Philippe & Associ茅s SPRL
Addition kinds of activities for Plasman Philippe & Associ茅s SPRL

0115. Maïs | Corn
355605. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
375102. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
591200. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
32719901. Architectonisch beton: blokkeren, splitsen, wisselen, scherm, enz. | Architectural concrete: block, split, fluted, screen, etc.
34919905. Drukventielen en regelaars, industrieel | Pressure valves and regulators, industrial
35520110. Opening machines en uitrusting | Opening machinery and equipment

Werken bij Plasman Philippe & Associ茅s SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Plasman Philippe & Associ茅s SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Plasman Philippe & Associ茅s SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Plasman Philippe & Associ茅s SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Project Assistant (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

  • Projectleider Renovatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp (M/V) regio OOstende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Plasman Philippe & Associ茅s SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Plasman Philippe & Associ茅s SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Plasman Philippe & Associ茅s SPRL. Laat een reactie achter voor Plasman Philippe & Associ茅s SPRL. Plasman Philippe & Associ茅s SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Plasman Philippe & Associ茅s SPRL. Leave a respond for Plasman Philippe & Associ茅s SPRL. Plasman Philippe & Associ茅s SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Plasman Philippe & Associ茅s SPRL op de google maps. Adres en contacten Plasman Philippe & Associ茅s SPRL
Location of Plasman Philippe & Associ茅s SPRL on the google maps. Address and contacts of Plasman Philippe & Associ茅s SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Plasman Philippe & Associ茅s SPRL Plasman Philippe & Associ茅s SPRL: FLHOMEOPATISCH LABORATORIUM SIMILIA NV | A.P. (Les) Tournai | D'Style Nancy | Van Der Planken M | Chatterie de la Malogne

Other related companies as Plasman Philippe & Associ茅s SPRL: FLHOMEOPATISCH LABORATORIUM SIMILIA NV | A.P. (Les) Tournai | D'Style Nancy | Van Der Planken M | Chatterie de la Malogne

Plasman Philippe & Associ茅s SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Plasman Philippe & Associ茅s SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09382568359. Het bedrijf Plasman Philippe & Associ茅s SPRL bevindt zich op het adres: Avenue de la Perspective 47 Box 7; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Plasman Philippe & Associ茅s SPRL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Plasman Philippe & Associ茅s SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Plasman Philippe & Associ茅s SPRL, openstaande posities, locatie van Plasman Philippe & Associ茅s SPRL op de kaart.

Plasman Philippe & Associ茅s SPRL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Plasman Philippe & Associ茅s SPRL, company assigned to the tax number BE09382568359. The company Plasman Philippe & Associ茅s SPRL is located at the address: Avenue de la Perspective 47 Box 7; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Plasman Philippe & Associ茅s SPRL is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Plasman Philippe & Associ茅s SPRL is not available. You also can look at reviews of Plasman Philippe & Associ茅s SPRL, open positions, location of Plasman Philippe & Associ茅s SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Plasman Philippe & Associ茅s SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Plasman Philippe & Associ茅s SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Plasman Philippe & Associ茅s SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Plasman Philippe & Associ茅s SPRL, employees, financial statistics.