Maes I

Contactgegevens Maes I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maes I: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maes I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Planetariumlaan 572; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 830 50 75 (+32-03 830 50 75) 03 830 50 75 (+32-03 830 50 75)

Fax (fax): 03 829 08 45 (+32-03 829 08 45) 03 829 08 45 (+32-03 829 08 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maes I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maes I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maes I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maes I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maes I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maes I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maes I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maes I
Products information Maes I

BTW identificatienummer (tax): BE05282745361
Ondernemingsnummer: 2226074218
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 492,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Maes I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maes I
(Get full report from official database of BE for Maes I)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maes I
Addition kinds of activities for Maes I

571200. Meubelwinkels | Furniture stores
07810200. Landschapsdiensten | Landscape services
23219900. Mannen en jongens meubilair, nec | Men's and boy's furnishings, nec
38250227. Shunts, elektrisch | Shunts, electrical
39520118. Wax, kunstenaars ' | Wax, artists'
49220000. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
50210203. Juveniele meubels | Juvenile furniture
87340104. X-ray inspectiedienst, industrieel | X-ray inspection service, industrial
96210402. Regeling, administratie van het vervoer, overheid | Regulation, administration of transportation, state government

Werken bij Maes I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maes I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maes I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maes I. Looking for open vacancies in other companies

  • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

  • cnc bediender m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een CNC Insteller / bediener M/V. * Je zal instaan voor het correct instellen en bedienen van de CNC machine het verwerken van kunstofmatrialen

  • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

  • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

Zoek naar antwoorden van Maes I in sociale netwerken
Look for responds of Maes I in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maes I. Laat een reactie achter voor Maes I. Maes I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maes I. Leave a respond for Maes I. Maes I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maes I op de google maps. Adres en contacten Maes I
Location of Maes I on the google maps. Address and contacts of Maes I

Andere gerelateerde bedrijven als come Maes I Maes I: JOSEPH PARTHOENS | COIFFURE CHANTAL | Esnouf M | JOS GEERITS | TARIK BEN MOUMEN

Other related companies as Maes I: JOSEPH PARTHOENS | COIFFURE CHANTAL | Esnouf M | JOS GEERITS | TARIK BEN MOUMEN

Maes I is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maes I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05282745361. Het bedrijf Maes I bevindt zich op het adres: Planetariumlaan 572; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 492,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tax-Consultants. Producten gemaakt in Maes I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maes I is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maes I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maes I, openstaande posities, locatie van Maes I op de kaart.

Maes I is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maes I, company assigned to the tax number BE05282745361. The company Maes I is located at the address: Planetariumlaan 572; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 492,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tax-Consultants. Products created in Maes I were not found.
The main activity of Maes I is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Maes I is not available. You also can look at reviews of Maes I, open positions, location of Maes I on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maes I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maes I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maes I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maes I, employees, financial statistics.