Belgian Sky Shops NV

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Belgian Sky Shops NV
Private companiesEating and Drinking Places • Belgian Sky Shops NV

Contactgegevens Belgian Sky Shops NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgian Sky Shops NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgian Sky Shops NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brussels National Airport; 1930; Zaventem, België

Telefoon (phone): 02 715 10 20 (+32-02 715 10 20) 02 715 10 20 (+32-02 715 10 20)

Fax (fax): 02 721 39 96 (+32-02 721 39 96) 02 721 39 96 (+32-02 721 39 96)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgian Sky Shops NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgian Sky Shops NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgian Sky Shops NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgian Sky Shops NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgian Sky Shops NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgian Sky Shops NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgian Sky Shops NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgian Sky Shops NV
Products information Belgian Sky Shops NV

BTW identificatienummer (tax): BE07686279296
Ondernemingsnummer: 4584564208
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Belgian Sky Shops NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tax free shops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgian Sky Shops NV
(Get full report from official database of BE for Belgian Sky Shops NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgian Sky Shops NV
Addition kinds of activities for Belgian Sky Shops NV

7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
01199901. Popcorn boerderij | Popcorn farm
17419906. Vuurvaste of zure baksteen metselwerk | Refractory or acid brick masonry
24290200. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
34239911. Engravers 'tools, hand | Engravers' tools, hand
78299902. Filmbibliotheek, film | Film library, motion picture
87489909. Veiligheids training service | Safety training service

Werken bij Belgian Sky Shops NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgian Sky Shops NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgian Sky Shops NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgian Sky Shops NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • STUDENT(E) BONGO SHOP KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel in centrum Kortrijk (Shopping Center K) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • kapster/kapper (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: POLDERVLIET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een kapster die op zelfstandige basis bij osn wil werken We hebben 87 bewoners die wekelijks langs komen voor brushings, mis en plis, permanent, knippen enz Kapsalon ter beschikking! Uren/ planning zelf te bepalen Starten binnen 1 a 2 weken

Zoek naar antwoorden van Belgian Sky Shops NV in sociale netwerken
Look for responds of Belgian Sky Shops NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgian Sky Shops NV. Laat een reactie achter voor Belgian Sky Shops NV. Belgian Sky Shops NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgian Sky Shops NV. Leave a respond for Belgian Sky Shops NV. Belgian Sky Shops NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgian Sky Shops NV op de google maps. Adres en contacten Belgian Sky Shops NV
Location of Belgian Sky Shops NV on the google maps. Address and contacts of Belgian Sky Shops NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgian Sky Shops NV Belgian Sky Shops NV: MARCEL DEKENS | GOOSSENS | Q8 | VIA CONSULTING | H GOETSCHALCKX

Other related companies as Belgian Sky Shops NV: MARCEL DEKENS | GOOSSENS | Q8 | VIA CONSULTING | H GOETSCHALCKX

Belgian Sky Shops NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgian Sky Shops NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07686279296. Het bedrijf Belgian Sky Shops NV bevindt zich op het adres: Brussels National Airport; 1930; Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tax free shops. Producten gemaakt in Belgian Sky Shops NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgian Sky Shops NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgian Sky Shops NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgian Sky Shops NV, openstaande posities, locatie van Belgian Sky Shops NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgian Sky Shops NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belgian Sky Shops NV, company assigned to the tax number BE07686279296. The company Belgian Sky Shops NV is located at the address: Brussels National Airport; 1930; Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 630,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tax free shops. Products created in Belgian Sky Shops NV were not found.
The main activity of Belgian Sky Shops NV is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgian Sky Shops NV is not available. You also can look at reviews of Belgian Sky Shops NV, open positions, location of Belgian Sky Shops NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgian Sky Shops NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgian Sky Shops NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgian Sky Shops NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgian Sky Shops NV, employees, financial statistics.