OPDEDRYNCK BVBA

Contactgegevens OPDEDRYNCK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPDEDRYNCK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPDEDRYNCK BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hendrik Baelskaai 35 8400 Oostende - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-59-34-03-11 32-59-34-03-11

Fax (fax): 32-59-34-03-10 32-59-34-03-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPDEDRYNCK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPDEDRYNCK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPDEDRYNCK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPDEDRYNCK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPDEDRYNCK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPDEDRYNCK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPDEDRYNCK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPDEDRYNCK BVBA
Products information OPDEDRYNCK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05978729248
Ondernemingsnummer: 2911071777
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in OPDEDRYNCK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, finishing work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPDEDRYNCK BVBA
(Get full report from official database of BE for OPDEDRYNCK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPDEDRYNCK BVBA
Addition kinds of activities for OPDEDRYNCK BVBA

341299. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
514699. Vis en zeevruchten, nec | Fish and seafoods, nec
20539909. Sponsartikelen, bakkerij: bevroren | Sponge goods, bakery: frozen
28190915. Kwikverbindingen of zouten, anorganisch | Mercury compounds or salts, inorganic
36259909. Industriële bedieningen: drukknop, keuzeschakelaars, piloot | Industrial controls: push button, selector switches, pilot
36340507. Verwarmingskussens, elektrisch | Heating pads, electric

Werken bij OPDEDRYNCK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPDEDRYNCK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPDEDRYNCK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPDEDRYNCK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround elektrotechnieker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een allround elektrotechnieker. Ben je op zoek naar een uitdagende job in 3 ploegen? Heb je een goede technische kennis? Heb je ervaring met een heftruck (attest = pluspunt?) Dan is deze job misschien iets voor jou! Als allround elektrotechnieker sta je voor volgende taken: - Snel en efficiënt oplossen van technische problemen. - Machines en installaties onderhouden. - Herstellen van mankementen - ...

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Automecanicien (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

  • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

  • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

  • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

Zoek naar antwoorden van OPDEDRYNCK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of OPDEDRYNCK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPDEDRYNCK BVBA. Laat een reactie achter voor OPDEDRYNCK BVBA. OPDEDRYNCK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPDEDRYNCK BVBA. Leave a respond for OPDEDRYNCK BVBA. OPDEDRYNCK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPDEDRYNCK BVBA op de google maps. Adres en contacten OPDEDRYNCK BVBA
Location of OPDEDRYNCK BVBA on the google maps. Address and contacts of OPDEDRYNCK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come OPDEDRYNCK BVBA OPDEDRYNCK BVBA: AUTOMOBILES DU HAINAUT | Di Nucci M | Garance | CHAMDELLA | MICHA?L GILLIS

Other related companies as OPDEDRYNCK BVBA: AUTOMOBILES DU HAINAUT | Di Nucci M | Garance | CHAMDELLA | MICHA?L GILLIS

OPDEDRYNCK BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPDEDRYNCK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05978729248. Het bedrijf OPDEDRYNCK BVBA bevindt zich op het adres: Hendrik Baelskaai 35 8400 Oostende - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 105,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Building, finishing work - contractors. Producten gemaakt in OPDEDRYNCK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPDEDRYNCK BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPDEDRYNCK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPDEDRYNCK BVBA, openstaande posities, locatie van OPDEDRYNCK BVBA op de kaart.

OPDEDRYNCK BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPDEDRYNCK BVBA, company assigned to the tax number BE05978729248. The company OPDEDRYNCK BVBA is located at the address: Hendrik Baelskaai 35 8400 Oostende - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 105,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Building, finishing work - contractors. Products created in OPDEDRYNCK BVBA were not found.
The main activity of OPDEDRYNCK BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OPDEDRYNCK BVBA is not available. You also can look at reviews of OPDEDRYNCK BVBA, open positions, location of OPDEDRYNCK BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPDEDRYNCK BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPDEDRYNCK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPDEDRYNCK BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPDEDRYNCK BVBA, employees, financial statistics.