Ph茅nix (Le)

Contactgegevens Ph茅nix (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ph茅nix (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ph茅nix (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Rivi猫re 34; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode), België

Telefoon (phone): 02 217 14 14 (+32-02 217 14 14) 02 217 14 14 (+32-02 217 14 14)

Fax (fax): +32 (64) 765-24-32 +32 (64) 765-24-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ph茅nix (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ph茅nix (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ph茅nix (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ph茅nix (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ph茅nix (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ph茅nix (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ph茅nix (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ph茅nix (Le)
Products information Ph茅nix (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE06417907714
Ondernemingsnummer: 8244659423
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Ph茅nix (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ph茅nix (Le)
(Get full report from official database of BE for Ph茅nix (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ph茅nix (Le)
Addition kinds of activities for Ph茅nix (Le)

516200. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
34290203. Sloten of sluitsets | Locks or lock sets
37699902. Bellows assemblies, raketten: metaal | Bellows assemblies, missiles: metal
73760000. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
96410403. Regulering van de landbouwmarketing, provincie overheid | Regulation of agricultural marketing, county government

Werken bij Ph茅nix (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ph茅nix (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ph茅nix (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ph茅nix (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

  • HVAC Technieker - Opstarter M/V (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Voor onze afdeling Building Systems HVAC Geel zijn we op zoek naar een HVAC Technieker / Opstarter. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, controleren en opstarten van HVAC installaties. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: U controleert de installatie op de werven naar aanloop van de opstart: - Op basis van de geleverde informatie controleert u de technische installatie - U volgt mee de planning op met betrekking tot de opstart van de installatie - U controleert of de installatie is opgevuld tot de juiste druk, de expansievaten juist zijn ingesteld, … U begeleidt samen met de elektricien en een regeltechnieker de opstart van de HVAC installatie: - IO testen - Opstarten van installatie - Coördinatie tussen de techniekers op de werf Opvolging tijdens garantieperiode: - Nazorg en eventuele interventies op de installatie tijdens de garantieperiode Interesse in deze vacature? Solliciteer online via www.spiewerftaan.be Voor meer info: 014 56 20 10

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BAM Contractors

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • Java Backend Developers (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ABANO

    Type: Vaste Job

    Als onze Java Backend-ontwikkelaar krijg je de kans om te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en publiceren van de nieuwste Java backend toepassingen voor al onze klanten. Solliciteer nu om deel uit te maken van ons team en bereid je voor op enkele innoverende uitdagingen!

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DEN BUREAU

    Type: Flexijob

    - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van Ph茅nix (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Ph茅nix (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ph茅nix (Le). Laat een reactie achter voor Ph茅nix (Le). Ph茅nix (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ph茅nix (Le). Leave a respond for Ph茅nix (Le). Ph茅nix (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ph茅nix (Le) op de google maps. Adres en contacten Ph茅nix (Le)
Location of Ph茅nix (Le) on the google maps. Address and contacts of Ph茅nix (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Ph茅nix (Le) Ph茅nix (Le): FRANCOIS SUY | Dossche E | TERMICO-ECO GAS SPRL CHAUFFAGE RADIANT | Labomosan SA | Lair Beno?t

Other related companies as Ph茅nix (Le): FRANCOIS SUY | Dossche E | TERMICO-ECO GAS SPRL CHAUFFAGE RADIANT | Labomosan SA | Lair Beno?t

Ph茅nix (Le) is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ph茅nix (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06417907714. Het bedrijf Ph茅nix (Le) bevindt zich op het adres: Rue de la Rivi猫re 34; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 375,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Ph茅nix (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ph茅nix (Le) is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ph茅nix (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ph茅nix (Le), openstaande posities, locatie van Ph茅nix (Le) op de kaart.

Ph茅nix (Le) is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ph茅nix (Le), company assigned to the tax number BE06417907714. The company Ph茅nix (Le) is located at the address: Rue de la Rivi猫re 34; 1210; Bruxelles (Saint-Josse-ten-noode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 375,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. Products created in Ph茅nix (Le) were not found.
The main activity of Ph茅nix (Le) is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ph茅nix (Le) is not available. You also can look at reviews of Ph茅nix (Le), open positions, location of Ph茅nix (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ph茅nix (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ph茅nix (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ph茅nix (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ph茅nix (Le), employees, financial statistics.