Mathilda (Bistro)

Contactgegevens Mathilda (Bistro): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mathilda (Bistro): address, phone, fax, email, website, opening hours

Mathilda (Bistro)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopold II-laan 1; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 51 06 70 (+32-059 51 06 70) 059 51 06 70 (+32-059 51 06 70)

Fax (fax): +32 (71) 224-25-62 +32 (71) 224-25-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mathilda (Bistro): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mathilda (Bistro)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mathilda (Bistro)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mathilda (Bistro), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mathilda (Bistro). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mathilda (Bistro), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mathilda (Bistro). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mathilda (Bistro)
Products information Mathilda (Bistro)

BTW identificatienummer (tax): BE02262603759
Ondernemingsnummer: 3473022460
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mathilda (Bistro)
(Get full report from official database of BE for Mathilda (Bistro))

Aanvulling soorten activiteiten voor Mathilda (Bistro)
Addition kinds of activities for Mathilda (Bistro)

6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
076200. Boerenbeheer diensten | Farm management services
863100. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
961104. Administratie van algemene economische programma's, niveau van overheid | Administration of general economic programs, level of government
22210605. Bekledingstof, synthetische vezel en zijde | Upholstery fabrics, manmade fiber and silk
25419902. Sokkels en statuary, hout | Pedestals and statuary, wood
34440302. Eaves, plaatwerk | Eaves, sheet metal
38120307. Sonar systemen en apparatuur | Sonar systems and equipment
45819905. Luchtvrachtbelasting- en losdiensten | Airfreight loading and unloading services
70320101. Cabin camp | Cabin camp

Werken bij Mathilda (Bistro): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mathilda (Bistro): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mathilda (Bistro). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mathilda (Bistro). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • Zaalmedewerker-JOBSTUDENTEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: KEYAKI G.T

    Type: Studentenjob

    Voor onze restaurant in Destelbergen zijn we op zoek naar gemotiveerde zaalmedewerkers. Jou taken: klanten naar tafels begeleiden dranken opnemen en brengen tafels opruimen en dekken

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: DEMESMACRE

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

  • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Verwarmingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud, de exploitatie en herstellingen van technische installaties in de energiesector zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verwarmingsinstallaties. Je voert logische en efficiënte diagnoses uit voor de problemen en stelt ook oplossingen voor aan de klant. Je volgt technische voorschriften op, voert bijkomende werken uit en rapporteert aan de verantwoordelijke.

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van Mathilda (Bistro) in sociale netwerken
Look for responds of Mathilda (Bistro) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mathilda (Bistro). Laat een reactie achter voor Mathilda (Bistro). Mathilda (Bistro) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mathilda (Bistro). Leave a respond for Mathilda (Bistro). Mathilda (Bistro) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mathilda (Bistro) op de google maps. Adres en contacten Mathilda (Bistro)
Location of Mathilda (Bistro) on the google maps. Address and contacts of Mathilda (Bistro)

Andere gerelateerde bedrijven als come Mathilda (Bistro) Mathilda (Bistro): Carmi | KAREL VANBEYLEN | Frankel U | HENRICA VAN HORNE | I. DAOUST

Other related companies as Mathilda (Bistro): Carmi | KAREL VANBEYLEN | Frankel U | HENRICA VAN HORNE | I. DAOUST

Mathilda (Bistro) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mathilda (Bistro), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02262603759. Het bedrijf Mathilda (Bistro) bevindt zich op het adres: Leopold II-laan 1; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 653,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Mathilda (Bistro) is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mathilda (Bistro) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mathilda (Bistro), openstaande posities, locatie van Mathilda (Bistro) op de kaart.

Mathilda (Bistro) is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mathilda (Bistro), company assigned to the tax number BE02262603759. The company Mathilda (Bistro) is located at the address: Leopold II-laan 1; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 653,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of Mathilda (Bistro) is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Mathilda (Bistro) is not available. You also can look at reviews of Mathilda (Bistro), open positions, location of Mathilda (Bistro) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mathilda (Bistro), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mathilda (Bistro), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mathilda (Bistro), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mathilda (Bistro), employees, financial statistics.