Jachthuis (Het)

Contactgegevens Jachthuis (Het): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jachthuis (Het): address, phone, fax, email, website, opening hours

Jachthuis (Het)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rullingen 2; 3840; Borgloon, België

Telefoon (phone): 012 74 10 60 (+32-012 74 10 60) 012 74 10 60 (+32-012 74 10 60)

Fax (fax): 012 74 10 61 (+32-012 74 10 61) 012 74 10 61 (+32-012 74 10 61)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jachthuis (Het): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jachthuis (Het)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jachthuis (Het)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jachthuis (Het), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jachthuis (Het). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jachthuis (Het), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jachthuis (Het). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jachthuis (Het)
Products information Jachthuis (Het)

BTW identificatienummer (tax): BE07207000732
Ondernemingsnummer: 3778991699
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 412,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jachthuis (Het)
(Get full report from official database of BE for Jachthuis (Het))

Aanvulling soorten activiteiten voor Jachthuis (Het)
Addition kinds of activities for Jachthuis (Het)

3991. Borstels en borstels | Brooms and brushes
075103. Schapendiensten | Sheep services
342599. Zaagbladen en handsaws, nec | Saw blades and handsaws, nec
472499. Reisbureaus, nec | Travel agencies, nec
25220202. Paneelsystemen en scheidingswanden, kantoor: behalve hout | Panel systems and partitions, office: except wood
42129911. Star routes, lokaal | Star routes, local
50650303. Spoelen, elektronisch | Coils, electronic
51980101. calcimines | Calcimines

Werken bij Jachthuis (Het): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jachthuis (Het): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jachthuis (Het). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jachthuis (Het). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de bediening van meerdere machines, maar voornamelijk de brandtafel: o je zorgt voor de goede werking en het basis onderhoud van de machines o je controleert de productieparameters en in geval van problemen stuur je bij o je stelt de machines af en verhelpt eenvoudige storingen Je controleert de kwaliteit Je hebt oog voor orde en netheid en zorgt voor een propere werkomgeving Je leeft de veiligheidsvoorschriften strikt na

  • Technisch coördinator (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf met een vestiging in Paal zijn we op zoek naar een technisch coördinator. Je staat in voor de technische coördinatie van de spuitgietafdeling Je geeft leiding aan een technisch team, verdeeld over 3 shiften (spuitgietspecialisten, matrijzenstellers en het technische team voor matrijzen- en machineonderhoud) Je werkt zelf mee en hebt een hands-on mentaliteit Je zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt in de afdeling en rapporteert of stuurt bij indien nodig Je past alle geldende processen en procedures correct toe en staat in voor verbetering van deze processen

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques / RETIE en DESSEL (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Retie

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijkekansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • HR consulent @vind! Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Organisatorische talenten en de betere technische bedrijvenduurzaam matchen. Wat zien wij onder organisatorische talenten? administratie, boekhouding, sales support, HR, marketing, logistiek. Dagelijks proactief kandidaten vinden en daarnaast spontane sollicitaties verwerken. Samen met je collega’s een relatie op lange termijn met kandidaten en bedrijven opbouwen. Sollicitatiegesprekken afnemen, en dit soms met behulp van moderne videotechnologie. Om onze selectieprocedure grondig te kunnen uitvoeren, gaan we vaak ter plaatse voor de vacature intake. Vacatures opstellen en posten op diverse jobsites. Je neemt het volledige rekruteringstraject op, van A tot Z én dat tikkeltje meer. Ja, ook onze kennis sociale wetgeving benutten we bij het uitvoeren van de payroll.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

Zoek naar antwoorden van Jachthuis (Het) in sociale netwerken
Look for responds of Jachthuis (Het) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jachthuis (Het). Laat een reactie achter voor Jachthuis (Het). Jachthuis (Het) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jachthuis (Het). Leave a respond for Jachthuis (Het). Jachthuis (Het) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jachthuis (Het) op de google maps. Adres en contacten Jachthuis (Het)
Location of Jachthuis (Het) on the google maps. Address and contacts of Jachthuis (Het)

Andere gerelateerde bedrijven als come Jachthuis (Het) Jachthuis (Het): HOTEL NH GRAND PLACE AREMBERG | ROSCO INVESTMENT | Carine | MICHEL VEDTS | DAMESKLEDING BO

Other related companies as Jachthuis (Het): HOTEL NH GRAND PLACE AREMBERG | ROSCO INVESTMENT | Carine | MICHEL VEDTS | DAMESKLEDING BO

Jachthuis (Het) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jachthuis (Het), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07207000732. Het bedrijf Jachthuis (Het) bevindt zich op het adres: Rullingen 2; 3840; Borgloon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 412,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Jachthuis (Het) is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jachthuis (Het) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jachthuis (Het), openstaande posities, locatie van Jachthuis (Het) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jachthuis (Het) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jachthuis (Het), company assigned to the tax number BE07207000732. The company Jachthuis (Het) is located at the address: Rullingen 2; 3840; Borgloon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 412,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of Jachthuis (Het) is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Jachthuis (Het) is not available. You also can look at reviews of Jachthuis (Het), open positions, location of Jachthuis (Het) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jachthuis (Het), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jachthuis (Het), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jachthuis (Het), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jachthuis (Het), employees, financial statistics.