Columbus

Contactgegevens Columbus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Columbus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Columbus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeedijk 217; 8430; Middelkerke, België

Telefoon (phone): 059 31 43 43 (+32-059 31 43 43) 059 31 43 43 (+32-059 31 43 43)

Fax (fax): +32 (55) 268-36-10 +32 (55) 268-36-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Columbus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Columbus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Columbus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Columbus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Columbus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Columbus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Columbus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Columbus
Products information Columbus

BTW identificatienummer (tax): BE01194732666
Ondernemingsnummer: 2493041992
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Columbus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Columbus
(Get full report from official database of BE for Columbus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Columbus
Addition kinds of activities for Columbus

275208. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
27960100. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
35429906. Smeden machines en hamers | Forging machinery and hammers
36510116. Radio ontvangst sets | Radio receiving sets
38290110. Druk- en vacuümindicatoren, vliegtuigmotor | Pressure and vacuum indicators, aircraft engine
42149901. Meubelen bewegen en opslaan, lokaal | Furniture moving and storage, local

Werken bij Columbus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Columbus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Columbus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Columbus. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Chauffeur CE Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dagelijks lever je en haal je machines op bij klanten met een dieplader. Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel.

  • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Rupelstreek (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

    Regio: LEUPEGEM

    Bedrijf: CREAFANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

  • Kapper / Kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Columbus in sociale netwerken
Look for responds of Columbus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Columbus. Laat een reactie achter voor Columbus. Columbus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Columbus. Leave a respond for Columbus. Columbus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Columbus op de google maps. Adres en contacten Columbus
Location of Columbus on the google maps. Address and contacts of Columbus

Andere gerelateerde bedrijven als come Columbus Columbus: Sequoia | STEYEN | MICROSHOP COMPUTING | Verhoye Jacques (DO) | BBT NV

Other related companies as Columbus: Sequoia | STEYEN | MICROSHOP COMPUTING | Verhoye Jacques (DO) | BBT NV

Columbus is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Columbus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01194732666. Het bedrijf Columbus bevindt zich op het adres: Zeedijk 217; 8430; Middelkerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Columbus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Columbus is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Columbus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Columbus, openstaande posities, locatie van Columbus op de kaart.

Columbus is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Columbus, company assigned to the tax number BE01194732666. The company Columbus is located at the address: Zeedijk 217; 8430; Middelkerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Columbus were not found.
The main activity of Columbus is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Columbus is not available. You also can look at reviews of Columbus, open positions, location of Columbus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Columbus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Columbus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Columbus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Columbus, employees, financial statistics.