AUTOUR DU MONDE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • AUTOUR DU MONDE

Contactgegevens AUTOUR DU MONDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOUR DU MONDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOUR DU MONDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du M茅ry 22; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 223 08 30 (+32-04 223 08 30) 04 223 08 30 (+32-04 223 08 30)

Fax (fax): 04 223 05 81 (+32-04 223 05 81) 04 223 05 81 (+32-04 223 05 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOUR DU MONDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOUR DU MONDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOUR DU MONDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOUR DU MONDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOUR DU MONDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOUR DU MONDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOUR DU MONDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOUR DU MONDE
Products information AUTOUR DU MONDE

BTW identificatienummer (tax): BE07860961914
Ondernemingsnummer: 1133758544
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 118,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOUR DU MONDE
(Get full report from official database of BE for AUTOUR DU MONDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOUR DU MONDE
Addition kinds of activities for AUTOUR DU MONDE

3171. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
5084. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment
287400. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
327206. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
871200. Architectonische diensten | Architectural services
10610202. Psilomelane mijnbouw | Psilomelane mining
20850000. Gedistilleerde en gemengde dranken | Distilled and blended liquors
22730404. Wilton tapijten | Wilton carpets
32419901. Metselwerk cement | Masonry cement
50130111. koppelingen | Clutches

Werken bij AUTOUR DU MONDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOUR DU MONDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOUR DU MONDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOUR DU MONDE. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Huishoudhulp regio Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Liedekerke en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • Huishoudhulp/poetshulp Riemst (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • Monteur HVAC (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van HVAC en vind je het leuk om te monteren? Dan word jij misschien de nieuwe Monteur HVAC van onze klant, een professioneel en gemoedelijk bedrijf in regio Heusden. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen en aansluiten van luchtgroepen, ventilatiesystemen, ketels, sanitair. Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, etc. Je monteert leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof en maakt daarbij gebruik van allerlei verbindingstechnieken zoals: tig-lassen, flensverbindingen, schroefverbindingen, knelfittings. Je monteert luchtkanalennetwerken met alle toebehoren.

  • Docent Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

  • Argenta - AI Directeur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat verwachten wij Aantrekken, motiveren, coachen, waarderen en ontwikkelen van (voornamelijk) leidinggevenden, gebruikmakend van de O&T-middelen en binnen het bedrijfskader (missie, visie, strategie, waarden, leiderschapsmodel) met een aangepaste leiderschapsstijl en vanuit een voorbeeldfunctie teneinde a) een omgeving te creëren waarin alle medewerkers de nodige middelen en informatie ter beschikking hebben, geëngageerd zijn en resultaat- en klant gedreven samenwerken in team Kennis en vaardigheden maximaal te ontwikkelen in de organisatie Optimale prestaties en doelen te realiseren in de support organisatie Een efficiënt, effectief, professioneel en motiverend werkklimaat te realiseren Creëren van een optimale gestructureerde operationele structuur, verder professionaliseren van de werking, en stimuleren van klant gedreven ondernemerschap teneinde de gewenste veranderingen te initiëren en te realiseren, breed draagvlak te creëren en samenwerking te optimaliseren, en een duurzame implementatie te garanderen. Aanmoedigen, stimuleren, prioriteren en faciliteren van continue verbetering met aandacht voor de end-to-end processen en bepalen van de krijtlijnen en toezien op realisatie van projecten (scope, budget en timing) teneinde Bestaande (werk)methodes, systemen en procedures continu en creatief te verbeteren vanuit een out-of-the-box denken, Zen efficiënte, effectieve en klant gedreven werking van de organisatie te garanderen, Nieuwe methodes en procedures te initiëren En de toegevoegde waarde van de directie als deel van de organisatie te optimaliseren. Uitwerken en implementeren van een performante en wendbare organisatie voor de eigen directie en in samenwerking met andere directies, definiëren van doelstellingen voor de eraan gekoppelde afdelingen, meten, evalueren en nemen van acties ter bijsturing teneinde Activiteiten binnen de eigen directie op een (wettelijk) conforme, tijdige, kostefficiënte, consistente en klant gedreven manier uit te voeren. MUST Bancaire ervaring Integratie platforms en competence centers Kennis van Corporate data warehouses en analytics Kennis van Analytics Kennis met integratie van competence centers Kennis van inplementatie van Ivl Wat verwachten wij Minstens 10 jaar ervaring binnen de IT (het liefst een service organisatie). Minstens 5 jaar en hoger in specifieke domein (infra, operations etc.). Kennis en ervaring in de financiële sector het liefst bancaire. Sterk communicatief en dit ook op management niveau. Inspireren van team en organisatie. Specifieke luistervaardigheden en negotiatie vaardigheden naar business toe. Zeer sterk in strategisch, conceptueel, functioneel en operationele organisatie. Zelfstandig een draagvlak kunnen creëren binnen de organisatie. Grondige (zij het niet punctuele) kennis van IT, business (noden en processen) en de systemen/ services onder haar/zijn verantwoordelijkheid. Degelijke kennis van het Engels en Nederlands Frans is een pre. *Een uitgebreid profiel is op aanvraag aanwezig.

Zoek naar antwoorden van AUTOUR DU MONDE in sociale netwerken
Look for responds of AUTOUR DU MONDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOUR DU MONDE. Laat een reactie achter voor AUTOUR DU MONDE. AUTOUR DU MONDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOUR DU MONDE. Leave a respond for AUTOUR DU MONDE. AUTOUR DU MONDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOUR DU MONDE op de google maps. Adres en contacten AUTOUR DU MONDE
Location of AUTOUR DU MONDE on the google maps. Address and contacts of AUTOUR DU MONDE

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOUR DU MONDE AUTOUR DU MONDE: FLEDMOND VAN DYCK & ZONEN NV | Simoens S | Roll & Co | I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE | FOTO SCHELFHOUT

Other related companies as AUTOUR DU MONDE: FLEDMOND VAN DYCK & ZONEN NV | Simoens S | Roll & Co | I.F.P.-INSTITUT DE FORMATION PROFESSIONNELLE DE L'INDUSTRIE ALIMENTAIRE | FOTO SCHELFHOUT

AUTOUR DU MONDE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOUR DU MONDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07860961914. Het bedrijf AUTOUR DU MONDE bevindt zich op het adres: Rue du M茅ry 22; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 118,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van AUTOUR DU MONDE is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOUR DU MONDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOUR DU MONDE, openstaande posities, locatie van AUTOUR DU MONDE op de kaart.

AUTOUR DU MONDE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOUR DU MONDE, company assigned to the tax number BE07860961914. The company AUTOUR DU MONDE is located at the address: Rue du M茅ry 22; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 118,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of AUTOUR DU MONDE is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOUR DU MONDE is not available. You also can look at reviews of AUTOUR DU MONDE, open positions, location of AUTOUR DU MONDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOUR DU MONDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOUR DU MONDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOUR DU MONDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOUR DU MONDE, employees, financial statistics.