Spade Tattoo

Contactgegevens Spade Tattoo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spade Tattoo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spade Tattoo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Wavre 221; 1390; Grez-Doiceau, België

Telefoon (phone): 010 84 18 88 (+32-010 84 18 88) 010 84 18 88 (+32-010 84 18 88)

Fax (fax): +32 (16) 628-45-52 +32 (16) 628-45-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spade Tattoo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spade Tattoo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spade Tattoo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spade Tattoo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spade Tattoo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spade Tattoo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spade Tattoo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spade Tattoo
Products information Spade Tattoo

BTW identificatienummer (tax): BE07930725097
Ondernemingsnummer: 2132965087
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 236,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Spade Tattoo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tattooists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spade Tattoo
(Get full report from official database of BE for Spade Tattoo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spade Tattoo
Addition kinds of activities for Spade Tattoo

07210410. Onkruidbeheer, na het planten | Weed control services, after planting
22579902. Jersey doek | Jersey cloth
39650104. Kraag- / manchetknopen, behalve kostbaar en halffabrikant | Collar/cuff buttons, except precious and semiprecious
57319901. Automotive geluidsapparatuur | Automotive sound equipment
87420404. Ziekenhuis en gezondheidszorg consultant | Hospital and health services consultant
89990203. Gebrandschilderd glas | Stained glass art

Werken bij Spade Tattoo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spade Tattoo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spade Tattoo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spade Tattoo. Looking for open vacancies in other companies

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • Technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student dinsdag- en/of donderdagvoormiddag voor lossen containers (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een leuke studentenjob? Ben je hiervoor beschikbaar dinsdag- en/of dondervoormiddag? Dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor!Containers lossen Je staat in voor het manueel lossen van containers. Dit gaat om dozen van max 25 kg. Je stapelt deze op een pallet. Je houdt de laadkaai en het magazijn proper. Werkuren Je werkt op dinsdag- en donderdagvoormiddag 8u30-12u30.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • Arbeiders aanleg rails (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen spooronderhoud en spooraanleg zoeken wij op heden een spoorarbeider. Als spoorarbeider behoren tot jouw takenpakket: installeren/herstellen/vervangen van treinsporen uitgraven van de koffers aanvullen van steenslag leggen van dwarsliggers of spoorpanelen uitlijnen met behulp van landmeterpunten

  • Project Engineer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Spade Tattoo in sociale netwerken
Look for responds of Spade Tattoo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spade Tattoo. Laat een reactie achter voor Spade Tattoo. Spade Tattoo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spade Tattoo. Leave a respond for Spade Tattoo. Spade Tattoo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spade Tattoo op de google maps. Adres en contacten Spade Tattoo
Location of Spade Tattoo on the google maps. Address and contacts of Spade Tattoo

Andere gerelateerde bedrijven als come Spade Tattoo Spade Tattoo: RECORD BANK | DONIS SPRL | Quintin J-F | V.C. DE SNEPKENS | AERTS

Other related companies as Spade Tattoo: RECORD BANK | DONIS SPRL | Quintin J-F | V.C. DE SNEPKENS | AERTS

Spade Tattoo is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Spade Tattoo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07930725097. Het bedrijf Spade Tattoo bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Wavre 221; 1390; Grez-Doiceau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 236,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tattooists. Producten gemaakt in Spade Tattoo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Spade Tattoo is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spade Tattoo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spade Tattoo, openstaande posities, locatie van Spade Tattoo op de kaart.

Spade Tattoo is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Spade Tattoo, company assigned to the tax number BE07930725097. The company Spade Tattoo is located at the address: Chauss茅e de Wavre 221; 1390; Grez-Doiceau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 236,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tattooists. Products created in Spade Tattoo were not found.
The main activity of Spade Tattoo is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Spade Tattoo is not available. You also can look at reviews of Spade Tattoo, open positions, location of Spade Tattoo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spade Tattoo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spade Tattoo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spade Tattoo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spade Tattoo, employees, financial statistics.