Artistic Tattooing Staf

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Artistic Tattooing Staf
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Artistic Tattooing Staf

Contactgegevens Artistic Tattooing Staf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Artistic Tattooing Staf: address, phone, fax, email, website, opening hours

Artistic Tattooing Staf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beersebaan 84; 2275; Lille (Gierle), België

Telefoon (phone): 014 42 72 59; 0496 61 57 98 (+32-014 42 72 59; 0496 61 57 98) 014 42 72 59; 0496 61 57 98 (+32-014 42 72 59; 0496 61 57 98)

Fax (fax): 014 42 72 59 (+32-014 42 72 59) 014 42 72 59 (+32-014 42 72 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Artistic Tattooing Staf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Artistic Tattooing Staf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Artistic Tattooing Staf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Artistic Tattooing Staf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Artistic Tattooing Staf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Artistic Tattooing Staf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Artistic Tattooing Staf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Artistic Tattooing Staf
Products information Artistic Tattooing Staf

BTW identificatienummer (tax): BE05160247802
Ondernemingsnummer: 9400695800
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Artistic Tattooing Staf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tattooists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Artistic Tattooing Staf
(Get full report from official database of BE for Artistic Tattooing Staf)

Aanvulling soorten activiteiten voor Artistic Tattooing Staf
Addition kinds of activities for Artistic Tattooing Staf

1521. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
13110201. Koolvergassing | Coal gasification
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
20990801. Noedels, ongekookt: verpakt met andere ingrediënten | Noodles, uncooked: packaged with other ingredients
34480103. Boerderij- en utiliteitsgebouwen | Farm and utility buildings
38120401. diepte- | Fathometers
57220201. Airconditioning kamer eenheden, zelfstandig | Air conditioning room units, self-contained
59630000. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments

Werken bij Artistic Tattooing Staf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Artistic Tattooing Staf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Artistic Tattooing Staf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Artistic Tattooing Staf. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Operator Extrusie vaste nacht (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een internationaal gekend bedrijf te Lier, zoekt wegens uitbreiding nog een gemotiveerde en enthousiaste operator (m/v) voor in de extrusie. Op deze afdelingen worden korrels en slangen gemaakt. Jij zal werken met een vaste nacht en wordt ingeschakeld in het meetwerk en de PTFE extrusie. Hiervoor krijg je een uitgebreide en persoonlijke opleiding op de werkvloer zodat je het volledige proces grondig onder de knie krijgt. Takenpakket: - Je maakt mixen, preforms en bedient machines en staat in voor het meten en controleren van de slangen. Je maakt slangen door het bevoorraden van de productielijn. - Hierbij volg je instructies nauwgezet om een minimale afkeur te hebben (grondstof is duur). - Zodra de productie stabiel loopt bereid je een volgende productierun voor - Je houdt de hal proper - Je voert meetwerk uit - In beperkte mate houd je administratie bij: productieparameters, controlebladen bij het meetwerk

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • strijken voor dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMA PRESSING

    Type: Dienstenchequebaan

    STRIJKEN VAN KLEDINGSTUKKEN -

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Regio Bocholt / Grote-Brogel (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Bijlesgever wiskunde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van Artistic Tattooing Staf in sociale netwerken
Look for responds of Artistic Tattooing Staf in social networks

Lees alle opmerkingen voor Artistic Tattooing Staf. Laat een reactie achter voor Artistic Tattooing Staf. Artistic Tattooing Staf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Artistic Tattooing Staf. Leave a respond for Artistic Tattooing Staf. Artistic Tattooing Staf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Artistic Tattooing Staf op de google maps. Adres en contacten Artistic Tattooing Staf
Location of Artistic Tattooing Staf on the google maps. Address and contacts of Artistic Tattooing Staf

Andere gerelateerde bedrijven als come Artistic Tattooing Staf Artistic Tattooing Staf: COIFFURE GABRIEL | LEO DEKEUNINCK | Van Den Hoven NV | G. MOSBEUX | KAPSALON INGE

Other related companies as Artistic Tattooing Staf: COIFFURE GABRIEL | LEO DEKEUNINCK | Van Den Hoven NV | G. MOSBEUX | KAPSALON INGE

Artistic Tattooing Staf is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Artistic Tattooing Staf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05160247802. Het bedrijf Artistic Tattooing Staf bevindt zich op het adres: Beersebaan 84; 2275; Lille (Gierle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tattooists. Producten gemaakt in Artistic Tattooing Staf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Artistic Tattooing Staf is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Artistic Tattooing Staf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Artistic Tattooing Staf, openstaande posities, locatie van Artistic Tattooing Staf op de kaart.

Artistic Tattooing Staf is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Artistic Tattooing Staf, company assigned to the tax number BE05160247802. The company Artistic Tattooing Staf is located at the address: Beersebaan 84; 2275; Lille (Gierle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 694,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tattooists. Products created in Artistic Tattooing Staf were not found.
The main activity of Artistic Tattooing Staf is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Artistic Tattooing Staf is not available. You also can look at reviews of Artistic Tattooing Staf, open positions, location of Artistic Tattooing Staf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Artistic Tattooing Staf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Artistic Tattooing Staf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Artistic Tattooing Staf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Artistic Tattooing Staf, employees, financial statistics.