PARCQ A CONTENEURS LESSINES

Contactgegevens PARCQ A CONTENEURS LESSINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARCQ A CONTENEURS LESSINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARCQ A CONTENEURS LESSINES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES PRAIRIES 0; 7860; LESSINES, België

Telefoon (phone): 68339379 (+32-68339379) 68339379 (+32-68339379)

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARCQ A CONTENEURS LESSINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARCQ A CONTENEURS LESSINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARCQ A CONTENEURS LESSINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARCQ A CONTENEURS LESSINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARCQ A CONTENEURS LESSINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARCQ A CONTENEURS LESSINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARCQ A CONTENEURS LESSINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARCQ A CONTENEURS LESSINES
Products information PARCQ A CONTENEURS LESSINES

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in PARCQ A CONTENEURS LESSINES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARCQ A CONTENEURS LESSINES
(Get full report from official database of BE for PARCQ A CONTENEURS LESSINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARCQ A CONTENEURS LESSINES
Addition kinds of activities for PARCQ A CONTENEURS LESSINES

396502. Spelden en naalden | Pins and needles
34660000. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
36610201. PBX-apparatuur, handmatig of automatisch | Pbx equipment, manual or automatic
39650300. Fasteners | Fasteners
50510220. Stalen vloerbedekking | Steel decking

Werken bij PARCQ A CONTENEURS LESSINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARCQ A CONTENEURS LESSINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARCQ A CONTENEURS LESSINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARCQ A CONTENEURS LESSINES. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Operator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

  • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

  • Mechanieker atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend internationaal bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde mechanieker. Je staat in voor de uitvoering van verschillende werkopdrachten aan een divers assortiment van werktuigen (heftrucks, hoogwerker, verreikers, schaarliften, …). Je taken: - Herstellingen uitvoeren aan thermische en elektrische werktuigen (heftrucks, hoogwerkers, verreikers, …). - Diagnose stellen van mechanische defecten. - Onderhoudswerken uitvoeren. - Opzoeken van wisselstukken en uit magazijn halen. - Voorstellen van verbetervoorstellen voor vaak voorkomende problemen. - Sporadisch uitvoeren van een herstelling ter plaatse bij de klant.

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • metser-diender (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een metser.

  • Student m/v met passie voor mode regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Beste student! Voor een kledingzaak in Tielt zijn we dringend op zoek naar studenten die er op regelmatige basis kunnen werken. je staat in voor de verkoop van kledij je helpt de klanten bij de paskamers je hebt een passie voor mode je gaat met een glimlach op je gezicht werken

  • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van PARCQ A CONTENEURS LESSINES in sociale netwerken
Look for responds of PARCQ A CONTENEURS LESSINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARCQ A CONTENEURS LESSINES. Laat een reactie achter voor PARCQ A CONTENEURS LESSINES. PARCQ A CONTENEURS LESSINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARCQ A CONTENEURS LESSINES. Leave a respond for PARCQ A CONTENEURS LESSINES. PARCQ A CONTENEURS LESSINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARCQ A CONTENEURS LESSINES op de google maps. Adres en contacten PARCQ A CONTENEURS LESSINES
Location of PARCQ A CONTENEURS LESSINES on the google maps. Address and contacts of PARCQ A CONTENEURS LESSINES

Andere gerelateerde bedrijven als come PARCQ A CONTENEURS LESSINES PARCQ A CONTENEURS LESSINES: NORTHERN MANUPORT | GEERT STRUYE | JAGERSHOEK | JANSSENS | AUTO HERBRUIK-LIJN

Other related companies as PARCQ A CONTENEURS LESSINES: NORTHERN MANUPORT | GEERT STRUYE | JAGERSHOEK | JANSSENS | AUTO HERBRUIK-LIJN

PARCQ A CONTENEURS LESSINES is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARCQ A CONTENEURS LESSINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf PARCQ A CONTENEURS LESSINES bevindt zich op het adres: AVENUE DES PRAIRIES 0; 7860; LESSINES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Producten gemaakt in PARCQ A CONTENEURS LESSINES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARCQ A CONTENEURS LESSINES is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARCQ A CONTENEURS LESSINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARCQ A CONTENEURS LESSINES, openstaande posities, locatie van PARCQ A CONTENEURS LESSINES op de kaart.

PARCQ A CONTENEURS LESSINES is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARCQ A CONTENEURS LESSINES, company assigned to the tax number BE04366210937. The company PARCQ A CONTENEURS LESSINES is located at the address: AVENUE DES PRAIRIES 0; 7860; LESSINES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Products created in PARCQ A CONTENEURS LESSINES were not found.
The main activity of PARCQ A CONTENEURS LESSINES is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PARCQ A CONTENEURS LESSINES is not available. You also can look at reviews of PARCQ A CONTENEURS LESSINES, open positions, location of PARCQ A CONTENEURS LESSINES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARCQ A CONTENEURS LESSINES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARCQ A CONTENEURS LESSINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARCQ A CONTENEURS LESSINES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARCQ A CONTENEURS LESSINES, employees, financial statistics.