TESA-TAPE EXPERT

Contactgegevens TESA-TAPE EXPERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TESA-TAPE EXPERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TESA-TAPE EXPERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karreweg 139A; 9770; Kruishoutem, België

Telefoon (phone): 09 388 32 16 (+32-09 388 32 16) 09 388 32 16 (+32-09 388 32 16)

Fax (fax): +32 (64) 807-49-24 +32 (64) 807-49-24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TESA-TAPE EXPERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TESA-TAPE EXPERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TESA-TAPE EXPERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TESA-TAPE EXPERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TESA-TAPE EXPERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TESA-TAPE EXPERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TESA-TAPE EXPERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TESA-TAPE EXPERT
Products information TESA-TAPE EXPERT

BTW identificatienummer (tax): BE09357299804
Ondernemingsnummer: 9951385498
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in TESA-TAPE EXPERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tape - Adhesive

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TESA-TAPE EXPERT
(Get full report from official database of BE for TESA-TAPE EXPERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TESA-TAPE EXPERT
Addition kinds of activities for TESA-TAPE EXPERT

20910319. Haring, Ingepakt | Herring, pickled
20989901. Macaroni producten (bijvoorbeeld alfabetten, ringen en schelpen), droog | Macaroni products (e.g. alphabets, rings, and shells), dry
25140205. Krukjes, huishoudelijk, opgevuld of vlak: metaal | Stools, household, padded or plain: metal
25990201. Barmeubelen | Bar furniture
34999914. Machine bases, metaal | Machine bases, metal
36250202. Regelstroom relais, industrieel | Control circuit relays, industrial
47850203. Landmeters, zeevracht | Surveyors, marine cargo
75149902. Huurauto service | Rent-a-car service
87449901. Basishouding (voortdurend personeel verstrekken) | Base maintenance (providing personnel on continuing basis)

Werken bij TESA-TAPE EXPERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TESA-TAPE EXPERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TESA-TAPE EXPERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TESA-TAPE EXPERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

  • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student(e) Poetshulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende klanten én locaties zijn we op zoek naar poetshulpen. Je wordt voornamelijk ingezet om kantoren te poetsen (bureau's, gangen, sanitair, ...) en dit in verschillende omgevingen (fabrieken, winkels, kantoren,...)

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je bij drie afdelingen terecht als student: Operations: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak, etc. F&B: keuken- en kassamedewerker in één van onze themarestaurants of de mobiele verkooppunten, afruim en afwas Merchandising: verkoop van de populaire Studio 100 producten in onze winkels en mobiele verkooppunten

  • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • Technisch medewerker Stadsbeleid Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR MOLENBEEK

    Type: Vaste Job

    Het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek coördineert een groot aantal subsidieprogramma’s, zoals duurzame wijkcontracten, het Grootstedenbeleid, Europese Fondsen, enz … Deze programma’s betreffen zowel bouwprojecten als participatieve, socio-professionele en netheidsprojecten De technisch medewerker is belast met de opvolging van de technische projecten die gefinancierd worden door het Stadsbeleid. Het Stadsbeleid beoogt in het bijzonder: het versterken van de sociale cohesie in moeilijke wijken, d.m.v. een sociale en culturele mix; het bijdragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de steden; het ondersteunen van de uitstraling van de steden. Je werkt nauw samen met de verschillende actoren van deze projecten (projectverantwoordelijke communicatie en participatie, administratieve dossierbeheerder, architecten, verenigingen, operatoren, …) alsook met de coördinatie. Je wordt aangeworven in de administratieve afdeling van het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek en in het bijzonder in de administratieve, financiële en sociaal-economische afdeling. Taken: Je coördineert de werven: je neemt deel aan de vergaderingen, je volgt de afrekeningen, planning en nutsvoorzieningen op, je keurt de vorderingsstaten goed…; Je volgt en controleert de financiële aspecten van de projecten; Je communiceert de vorderingen van de projecten (budget, planning, wijzigingen…) aan de verantwoordelijken van de Afdeling en aan de partners zowel binnen de gemeente als buiten de gemeente; Je realiseert offerteaanvragen voor ondernemers: je stelt de administratieve clausules op, je analyseert de plannen, de technische clausules en meetstaten gerealiseerd door de architecten, projectdragers,…; Je analyseert de offertes voor werken en stelt analyserapporten op: regelmatigheid op administratief gebied, analyse van de prijzen, technische analyse.

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van TESA-TAPE EXPERT in sociale netwerken
Look for responds of TESA-TAPE EXPERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TESA-TAPE EXPERT. Laat een reactie achter voor TESA-TAPE EXPERT. TESA-TAPE EXPERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TESA-TAPE EXPERT. Leave a respond for TESA-TAPE EXPERT. TESA-TAPE EXPERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TESA-TAPE EXPERT op de google maps. Adres en contacten TESA-TAPE EXPERT
Location of TESA-TAPE EXPERT on the google maps. Address and contacts of TESA-TAPE EXPERT

Andere gerelateerde bedrijven als come TESA-TAPE EXPERT TESA-TAPE EXPERT: ART 61 | GRAFIEK ATEL. HUYSENTRUYT | SONIA | CLAUDE CHEVALIER | Heleu V

Other related companies as TESA-TAPE EXPERT: ART 61 | GRAFIEK ATEL. HUYSENTRUYT | SONIA | CLAUDE CHEVALIER | Heleu V

TESA-TAPE EXPERT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TESA-TAPE EXPERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09357299804. Het bedrijf TESA-TAPE EXPERT bevindt zich op het adres: Karreweg 139A; 9770; Kruishoutem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tape - Adhesive. Producten gemaakt in TESA-TAPE EXPERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TESA-TAPE EXPERT is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TESA-TAPE EXPERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TESA-TAPE EXPERT, openstaande posities, locatie van TESA-TAPE EXPERT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TESA-TAPE EXPERT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TESA-TAPE EXPERT, company assigned to the tax number BE09357299804. The company TESA-TAPE EXPERT is located at the address: Karreweg 139A; 9770; Kruishoutem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tape - Adhesive. Products created in TESA-TAPE EXPERT were not found.
The main activity of TESA-TAPE EXPERT is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TESA-TAPE EXPERT is not available. You also can look at reviews of TESA-TAPE EXPERT, open positions, location of TESA-TAPE EXPERT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TESA-TAPE EXPERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TESA-TAPE EXPERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TESA-TAPE EXPERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TESA-TAPE EXPERT, employees, financial statistics.