ATELIER LHOEST FRERES

Contactgegevens ATELIER LHOEST FRERES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER LHOEST FRERES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER LHOEST FRERES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fond des Tawes 91; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 240 14 07; 0495 38 17 64 (+32-04 240 14 07; 0495 38 17 64) 04 240 14 07; 0495 38 17 64 (+32-04 240 14 07; 0495 38 17 64)

Fax (fax): 04 240 28 08 (+32-04 240 28 08) 04 240 28 08 (+32-04 240 28 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER LHOEST FRERES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER LHOEST FRERES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER LHOEST FRERES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER LHOEST FRERES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER LHOEST FRERES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER LHOEST FRERES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER LHOEST FRERES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER LHOEST FRERES
Products information ATELIER LHOEST FRERES

BTW identificatienummer (tax): BE02563629150
Ondernemingsnummer: 8564086914
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Tankcleaning

Product categorie (product category): Tanks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER LHOEST FRERES
(Get full report from official database of BE for ATELIER LHOEST FRERES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER LHOEST FRERES
Addition kinds of activities for ATELIER LHOEST FRERES

0134. Ierse aardappelen | Irish potatoes
7996. Pretparken | Amusement parks
17110102. Boiler instelling contractor | Boiler setting contractor
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
28190301. Aluminiumchloride | Aluminum chloride
32920200. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
35690301. Smeersystemen, gecentraliseerd | Lubricating systems, centralized
35770400. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
50120207. Truck trekkers | Truck tractors
87410101. Administratief beheer | Administrative management

Werken bij ATELIER LHOEST FRERES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER LHOEST FRERES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER LHOEST FRERES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER LHOEST FRERES. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

  • Plant Manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, gevestigd in Lokeren zijn wij op zoek naar een ingenieur. Samen met de huidige ingenieur ga je de processen bekijken, herdenken en moderniseren. Je neemt de leiding over de mechaniekers en arbeiders Je stuurt de volledige productie en onderhoud aan Je wordt opgeleid om in te staan voor alle technische zaken (nieuwbouw - uitbouw nieuwe productielijnen - onderhoud bestaande recyclagelijnen) Je volgt opleiding in alle productieprocessen met als doel op korte termijn de volledige leiding over te nemen (investeringen, productie en onderhoud) Je stuurt de mechaniekers en productiemedewerkers aan (12-tal personen) Waar nodig help je graag fysiek mee met de uitbouw van nieuwe lijnen en het onderhoud van de bestaande installaties

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

  • Psycholoog (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: IMHA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig psycholoog gezocht om ons volwassenenteam te vervoegen in de groepspraktijk CPRT te Damme (nabij Brugge)

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Leercontract

    Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

Zoek naar antwoorden van ATELIER LHOEST FRERES in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER LHOEST FRERES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER LHOEST FRERES. Laat een reactie achter voor ATELIER LHOEST FRERES. ATELIER LHOEST FRERES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER LHOEST FRERES. Leave a respond for ATELIER LHOEST FRERES. ATELIER LHOEST FRERES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER LHOEST FRERES op de google maps. Adres en contacten ATELIER LHOEST FRERES
Location of ATELIER LHOEST FRERES on the google maps. Address and contacts of ATELIER LHOEST FRERES

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER LHOEST FRERES ATELIER LHOEST FRERES: Sérail de Bey (Le) | FIZAINE S.P.R.L. | P.B. Project Beheer BVBA | Spitzandco | 9 Yards of Websolutions

Other related companies as ATELIER LHOEST FRERES: Sérail de Bey (Le) | FIZAINE S.P.R.L. | P.B. Project Beheer BVBA | Spitzandco | 9 Yards of Websolutions

ATELIER LHOEST FRERES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER LHOEST FRERES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02563629150. Het bedrijf ATELIER LHOEST FRERES bevindt zich op het adres: Rue Fond des Tawes 91; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 658,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tanks. Lijst met producten zijn Tankcleaning.
De hoofdactiviteit van ATELIER LHOEST FRERES is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER LHOEST FRERES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER LHOEST FRERES, openstaande posities, locatie van ATELIER LHOEST FRERES op de kaart.

ATELIER LHOEST FRERES is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER LHOEST FRERES, company assigned to the tax number BE02563629150. The company ATELIER LHOEST FRERES is located at the address: Rue Fond des Tawes 91; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 658,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tanks. List of products are Tankcleaning.
The main activity of ATELIER LHOEST FRERES is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER LHOEST FRERES is not available. You also can look at reviews of ATELIER LHOEST FRERES, open positions, location of ATELIER LHOEST FRERES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER LHOEST FRERES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER LHOEST FRERES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER LHOEST FRERES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER LHOEST FRERES, employees, financial statistics.