GEOCLEAN BVBA

Contactgegevens GEOCLEAN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEOCLEAN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEOCLEAN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg op Brussel 142; 1745; Opwijk, België

Telefoon (phone): 052 35 40 35 (+32-052 35 40 35) 052 35 40 35 (+32-052 35 40 35)

Fax (fax): 052 36 94 94 (+32-052 36 94 94) 052 36 94 94 (+32-052 36 94 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEOCLEAN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEOCLEAN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEOCLEAN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEOCLEAN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEOCLEAN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEOCLEAN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEOCLEAN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEOCLEAN BVBA
Products information GEOCLEAN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08448730468
Ondernemingsnummer: 5654632568
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Tanks; Automobiles & trucks - Washing; Tank control

Product categorie (product category): Tankcleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEOCLEAN BVBA
(Get full report from official database of BE for GEOCLEAN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEOCLEAN BVBA
Addition kinds of activities for GEOCLEAN BVBA

16230102. Bouw van aardgas compressor station | Natural gas compressor station construction
22990506. Roves, vlas en jute | Roves, flax and jute
33699900. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
48220206. Telegraafdiensten | Telegraph services
50910403. Vuurwapens, sportief | Firearms, sporting
59619921. Gereedschap en hardware, postorder | Tools and hardware, mail order

Werken bij GEOCLEAN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEOCLEAN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEOCLEAN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEOCLEAN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • carrossier (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen, die zich specialiseert in het intensievere carrosseriewerk zijn we op zoek naar een gedreven carrossier. Je werkt vooral aan het mercedes merk alsook oldtimers en af en toe personenwagens. Je takenpakket zal bestaan uit: - plamuren - schuren - plaatwerk (plooien, lassen, plaatslagen) Je hebt oog voor detail en bent trots op het werk dat je aflevert.

  • reachtruckbestuurders - heftruckchauffeurs m/v (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, actief in de brouwerij- en voedingssector, zijn we op zoek naar reachtruckbestuurders en heftruckchauffeurs m/v Je zal tewerkgesteld worden ter vervanging van vaste werknemers bij verlof of ziekte (in Breendonk en/of Ruisbroek) Takenpakket: Je staat in voor het klaarzetten van leveringen en afhalingen Je laadt en lost vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het correct stockeren van goederen Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je start met een interimcontract

  • Industrieel Electricien (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Brussel zijn wij op zoek naar een gedreven Industrieel Electricien. Je taken : - Algemene elektriciteitswerken - Plaatsen en aansluiten van verdeelborden en industiële componenten, verlichting, enz. - Opsporen en herstellen van defecten of fouten in elektr. installaties - Beheer van laag –en hoogspanningsnetten - Kunnen werken met hoogspanningscomponenten

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

  • x VRACHTWAGEN TECHNIEKER (M/V) voor onmiddellijke indiensttreding 🏴 REGIO WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✅ Functie beschrijving • Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van vrachtwagens en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren, je wordt hiervoor vergoed met een aantrekkelijke depannagevergoeding.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

  • Bediende verzekeringen (Productie) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Bent u de persoon die al een eerste ervaring heeft bij een verzekeringsmakelaar en wil aftasten wat zijn mogelijkheden zijn? In dat geval kan deze vacature voor u een eerste belangrijke stap betekenen. Wij zoeken immers een extra verzekeringsmedewerker die vlot kan samenwerken in een dynamische ploeg. U zal volledig zelfstandig instaan voor het totale productiebeheer van de diverse polissen van professionele klanten. In deze functie zorg je voor de offertes, de opmaak van nieuwe polissen & wijzigingen aan bestaande polissen. U staat dus in direct commercieel contact met klanten en verzekeraars en verzorgt de briefwisseling naar de betrokken partijen.

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

    Type: Vaste Job

    · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van GEOCLEAN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GEOCLEAN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEOCLEAN BVBA. Laat een reactie achter voor GEOCLEAN BVBA. GEOCLEAN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEOCLEAN BVBA. Leave a respond for GEOCLEAN BVBA. GEOCLEAN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEOCLEAN BVBA op de google maps. Adres en contacten GEOCLEAN BVBA
Location of GEOCLEAN BVBA on the google maps. Address and contacts of GEOCLEAN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GEOCLEAN BVBA GEOCLEAN BVBA: FORTIS LEASE SA | Dany | DAVID ENGLEBERT | Wendt Kirsten | P. DESONNIAUX

Other related companies as GEOCLEAN BVBA: FORTIS LEASE SA | Dany | DAVID ENGLEBERT | Wendt Kirsten | P. DESONNIAUX

GEOCLEAN BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEOCLEAN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08448730468. Het bedrijf GEOCLEAN BVBA bevindt zich op het adres: Steenweg op Brussel 142; 1745; Opwijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 432,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tankcleaning. Lijst met producten zijn Tanks; Automobiles & trucks - Washing; Tank control.
De hoofdactiviteit van GEOCLEAN BVBA is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEOCLEAN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEOCLEAN BVBA, openstaande posities, locatie van GEOCLEAN BVBA op de kaart.

GEOCLEAN BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEOCLEAN BVBA, company assigned to the tax number BE08448730468. The company GEOCLEAN BVBA is located at the address: Steenweg op Brussel 142; 1745; Opwijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 432,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tankcleaning. List of products are Tanks; Automobiles & trucks - Washing; Tank control.
The main activity of GEOCLEAN BVBA is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEOCLEAN BVBA is not available. You also can look at reviews of GEOCLEAN BVBA, open positions, location of GEOCLEAN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEOCLEAN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEOCLEAN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEOCLEAN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEOCLEAN BVBA, employees, financial statistics.