Vandevoordt L

Contactgegevens Vandevoordt L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandevoordt L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandevoordt L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Verlaerstraat 90; 3850; Nieuwerkerken (Wijer), België

Telefoon (phone): 011 31 22 44 (+32-011 31 22 44) 011 31 22 44 (+32-011 31 22 44)

Fax (fax): 011 31 53 23 (+32-011 31 53 23) 011 31 53 23 (+32-011 31 53 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandevoordt L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandevoordt L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandevoordt L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandevoordt L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandevoordt L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandevoordt L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandevoordt L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandevoordt L
Products information Vandevoordt L

BTW identificatienummer (tax): BE02490295410
Ondernemingsnummer: 8399566650
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Swimming pools - Covers; Greenhouses

Product categorie (product category): Tank control

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandevoordt L
(Get full report from official database of BE for Vandevoordt L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandevoordt L
Addition kinds of activities for Vandevoordt L

091299. Finfish, nec | Finfish, nec
279699. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
35310302. Kranen, locomotief | Cranes, locomotive
38230000. Process controle instrumenten | Process control instruments
49319901. Warmtekrachtkoppeling van elektrische stroom | Cogeneration of electric power
73890600. Interieurontwerp diensten | Interior design services

Werken bij Vandevoordt L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandevoordt L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandevoordt L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandevoordt L. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • vrachtwagenbestuurder met ervaring gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten in de regio Wetteren  zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met ervaring. Wij zoeken naar iemand die zeer flexibel.Dagelijks moet je jouw vrachtwagen ophalen aan de firma in regio Wetteren en na je werkuren zet je deze terug.  Je staat in voor het: Laden/lossen van machines op de werven Aftekenen van documenten, controle van goederen Vervoer van hoogwerkers Vroeg beginnen

  • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

  • Medewerker technische dienst m/v te Sint-Stevens-Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor herstellingen in het woonzorgcentrum op vlak van sanitair, elektriciteit, mechanica. Daarnaast sta je in voor het groenonderhoud. Onze groep is voor woonzorgcentrum Woluwe Promenade te Sint-Stevens-Woluwe op zoek naar een enthousiaste medewerker technische dienst die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het woonzorgcentrum Je taak bestaat uit het uitvoeren van diverse kleine herstellingen en onderhoud in het woonzorgcentrum met betrekking tot sanitair, elektriciteit, groenonderhoud, timmerwerken, etc. Je volgt alle wettelijke keuringen op m.b.t. elektriciteit, brand, legionella... Je begeleidt externe technische controles Je controleert de technische stock producten Je waakt erover dat alle kamers en ruimten in het gebouw steeds voldoen aan alle veiligheidsnormen Je houdt regelmatig controles en oefeningen in het WZC: brandoefening met personeel, wat als elektriciteit uitvalt...

Zoek naar antwoorden van Vandevoordt L in sociale netwerken
Look for responds of Vandevoordt L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandevoordt L. Laat een reactie achter voor Vandevoordt L. Vandevoordt L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandevoordt L. Leave a respond for Vandevoordt L. Vandevoordt L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandevoordt L op de google maps. Adres en contacten Vandevoordt L
Location of Vandevoordt L on the google maps. Address and contacts of Vandevoordt L

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandevoordt L Vandevoordt L: Eykens E | Web@Trem BVBA | THONON J-ECOSERVICE | Can Infra Eghezee | Editions speciales

Other related companies as Vandevoordt L: Eykens E | Web@Trem BVBA | THONON J-ECOSERVICE | Can Infra Eghezee | Editions speciales

Vandevoordt L is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandevoordt L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02490295410. Het bedrijf Vandevoordt L bevindt zich op het adres: Verlaerstraat 90; 3850; Nieuwerkerken (Wijer). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tank control. Lijst met producten zijn Swimming pools - Covers; Greenhouses.
De hoofdactiviteit van Vandevoordt L is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandevoordt L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandevoordt L, openstaande posities, locatie van Vandevoordt L op de kaart.

Vandevoordt L is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandevoordt L, company assigned to the tax number BE02490295410. The company Vandevoordt L is located at the address: Verlaerstraat 90; 3850; Nieuwerkerken (Wijer). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tank control. List of products are Swimming pools - Covers; Greenhouses.
The main activity of Vandevoordt L is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandevoordt L is not available. You also can look at reviews of Vandevoordt L, open positions, location of Vandevoordt L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandevoordt L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandevoordt L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandevoordt L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandevoordt L, employees, financial statistics.