Mode Idee BVBA

Contactgegevens Mode Idee BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mode Idee BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mode Idee BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Potterstraat 139; 9170; Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), België

Telefoon (phone): 03 776 30 60 (+32-03 776 30 60) 03 776 30 60 (+32-03 776 30 60)

Fax (fax): +32 (53) 826-16-87 +32 (53) 826-16-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mode Idee BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mode Idee BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mode Idee BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mode Idee BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mode Idee BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mode Idee BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mode Idee BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mode Idee BVBA
Products information Mode Idee BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08759368896
Ondernemingsnummer: 5036926269
Hoofdstad (capital): 962,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Fabrics & silks - Retail; Clothing - Haute couture

Product categorie (product category): Tailors and tailoresses - Ladies' clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mode Idee BVBA
(Get full report from official database of BE for Mode Idee BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mode Idee BVBA
Addition kinds of activities for Mode Idee BVBA

3845. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
511199. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
34710202. Reinigen en ontkalken van metalen producten | Cleaning and descaling metal products
35310808. Grader attachments, elevating | Grader attachments, elevating
50880303. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
92220400. Juridische raad en vervolging, niveau van overheid | Legal counsel and prosecution, level of government

Werken bij Mode Idee BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mode Idee BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mode Idee BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mode Idee BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Productiemedewerker (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: t-interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkdag start om 6.30 uur en begint met de opstart van de productielijn. - Je dient de installatie zo vlot mogelijk correct af te stellen zodat de productie meteen kan starten. - Je werkt in een team met een vijftal medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van een deel van de productielijn. - Je verzorgt de voorraad van verpakkingsmaterialen (capsules, kroonkurken, …), - Je houdt het toezicht op de kwaliteitsprocedures, hygiëne en veiligheid op de werkvloer. - Je werkt in nauwe samenwerking met de techniekers.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

  • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

  • All round operator medewerker - 2ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een houtverwerkende firma in Menen zijn wij op zoek naar een all-round operator in één bepaalde afdeling. Het gaat om verschillende jobs en dus verschillende taken in die afdeling. • Je laadt en lost vrachtwagens en containers met de heftruck • Je bent operator aan de pers, zaag- schuur en / of inpak • Orderpicking om zo de productie vlot te laten verlopen • Je zorgt voor orde en netheid aan de werkpost

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

  • Technical Division Manager (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Technical Divisie Manager leid je een multidisciplinair team van ongeveer 16 personen, samengesteld uit proces- en equipment ingenieurs en onderhoudstechniekers ter ondersteuning van de volcontinue productie. Je wordt verantwoordelijk voor 1 van de 6 divisies binnen de productieruimte (Fab). Je werk rechstreeks samen met andere teams om de performantie van de productielijn te ondersteunen en te verbeteren. Je rapporteert aan de Fab2 Maintenance & Engineering Manager. Tot je takenpakket behoort: Opvolgen van de performantie van de divisie op KPI’s en aansturen van “continuous improvement” projecten aan. Ontwikkelen van je team om te voldoen aan de huidige en de toekomstige verwachtingen van de divisie (trainingsnoden, ontwikkelingsplannen,...) Instaan voor veiligheid en 5S procedures Ondersteunen van het team bij het oplossen van complexe problemen op een creatieve en efficiënte manier. Organiseren van de dagelijkse onderhoud- en engineering activiteiten via een goede bezetting van techniekers over de shifts heen, o.a. ook door voor voldoende cross-training in je team te verzorgen. Ontplooien van een kosteffectief spare parts management. Verantwoordelijk voor diverse engineering projecten, zoals verbeteringen van line yield, beschikbaarheid van toestellen en processen, kostreductie en process-ontwikkeling. Initieert projecten in deze domeinen om de doelstellingen van de operations afdeling te ondersteunen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Mode Idee BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Mode Idee BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mode Idee BVBA. Laat een reactie achter voor Mode Idee BVBA. Mode Idee BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mode Idee BVBA. Leave a respond for Mode Idee BVBA. Mode Idee BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mode Idee BVBA op de google maps. Adres en contacten Mode Idee BVBA
Location of Mode Idee BVBA on the google maps. Address and contacts of Mode Idee BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mode Idee BVBA Mode Idee BVBA: KOPERINO | TRANSBOMMERS BVBA | KENIDIAM | VIPCOM | Burocompta

Other related companies as Mode Idee BVBA: KOPERINO | TRANSBOMMERS BVBA | KENIDIAM | VIPCOM | Burocompta

Mode Idee BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mode Idee BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08759368896. Het bedrijf Mode Idee BVBA bevindt zich op het adres: Potterstraat 139; 9170; Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 962,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tailors and tailoresses - Ladies' clothing. Lijst met producten zijn Fabrics & silks - Retail; Clothing - Haute couture.
De hoofdactiviteit van Mode Idee BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mode Idee BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mode Idee BVBA, openstaande posities, locatie van Mode Idee BVBA op de kaart.

Mode Idee BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mode Idee BVBA, company assigned to the tax number BE08759368896. The company Mode Idee BVBA is located at the address: Potterstraat 139; 9170; Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 962,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tailors and tailoresses - Ladies' clothing. List of products are Fabrics & silks - Retail; Clothing - Haute couture.
The main activity of Mode Idee BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Mode Idee BVBA is not available. You also can look at reviews of Mode Idee BVBA, open positions, location of Mode Idee BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mode Idee BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mode Idee BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mode Idee BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mode Idee BVBA, employees, financial statistics.