Bauwens M

Contactgegevens Bauwens M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bauwens M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bauwens M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eksaarde dorp 52; 9160; Lokeren (Eksaarde), België

Telefoon (phone): 09 346 85 99 (+32-09 346 85 99) 09 346 85 99 (+32-09 346 85 99)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bauwens M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bauwens M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bauwens M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bauwens M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bauwens M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bauwens M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bauwens M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bauwens M
Products information Bauwens M

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Bauwens M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tailors - Men's clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bauwens M
(Get full report from official database of BE for Bauwens M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bauwens M
Addition kinds of activities for Bauwens M

615902. Apparatuur- en voertuigfinancieringsmaatschappijen | Equipment and vehicle finance leasing companies
23299902. Overhemd en broekpakken: mannen, jongeren en jongens | Shirt and slack suits: men's, youths', and boys'
37619904. Raketten, ruimte en militaire, compleet | Rockets, space and military, complete
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors
87330200. Niet-commerciële sociale onderzoeksorganisatie | Noncommercial social research organization

Werken bij Bauwens M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bauwens M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bauwens M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bauwens M. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Geetbets (met dienstencheques) (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

Zoek naar antwoorden van Bauwens M in sociale netwerken
Look for responds of Bauwens M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bauwens M. Laat een reactie achter voor Bauwens M. Bauwens M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bauwens M. Leave a respond for Bauwens M. Bauwens M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bauwens M op de google maps. Adres en contacten Bauwens M
Location of Bauwens M on the google maps. Address and contacts of Bauwens M

Andere gerelateerde bedrijven als come Bauwens M Bauwens M: FLPAPETERIES FRED VAN PEBORGH NV | GARAGE VANHECKE | TECMAR | KANTOOR JOOSTENS | Barbizon SA

Other related companies as Bauwens M: FLPAPETERIES FRED VAN PEBORGH NV | GARAGE VANHECKE | TECMAR | KANTOOR JOOSTENS | Barbizon SA

Bauwens M is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bauwens M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf Bauwens M bevindt zich op het adres: Eksaarde dorp 52; 9160; Lokeren (Eksaarde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tailors - Men's clothing. Producten gemaakt in Bauwens M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bauwens M is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bauwens M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bauwens M, openstaande posities, locatie van Bauwens M op de kaart.

Bauwens M is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bauwens M, company assigned to the tax number BE02187347412. The company Bauwens M is located at the address: Eksaarde dorp 52; 9160; Lokeren (Eksaarde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tailors - Men's clothing. Products created in Bauwens M were not found.
The main activity of Bauwens M is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bauwens M is not available. You also can look at reviews of Bauwens M, open positions, location of Bauwens M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bauwens M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bauwens M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bauwens M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bauwens M, employees, financial statistics.