Favor All Rent BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Favor All Rent BVBA
Private companiesTransportation by Air • Favor All Rent BVBA

Contactgegevens Favor All Rent BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Favor All Rent BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Favor All Rent BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Steenweg 127; 9340; Lede (Oordegem), België

Telefoon (phone): 09 368 20 80 (+32-09 368 20 80) 09 368 20 80 (+32-09 368 20 80)

Fax (fax): 09 366 14 09 (+32-09 366 14 09) 09 366 14 09 (+32-09 366 14 09)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Favor All Rent BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Favor All Rent BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Favor All Rent BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Favor All Rent BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Favor All Rent BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Favor All Rent BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Favor All Rent BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Favor All Rent BVBA
Products information Favor All Rent BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05307464599
Ondernemingsnummer: 6832092285
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 767,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Fair attractions - Sale & hiring; Sanitary units & cabins; Party supplies - Rental; Tents (Halls) - Mfg. & Hire; Trucks & vans - Hire; Sound systems & equipment - Rental; Saunas; Costumes - Theatrical; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use)

Product categorie (product category): Tableware - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Favor All Rent BVBA
(Get full report from official database of BE for Favor All Rent BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Favor All Rent BVBA
Addition kinds of activities for Favor All Rent BVBA

25110504. Rekken, boek en tijdschrift: hout | Racks, book and magazine: wood
28191007. hydrosulfieten | Hydrosulfites
39490608. Zwembaden, behalve plastic | Swimming pools, except plastic
75210000. Auto parkeren | Automobile parking
75429900. Carwashes, nec | Carwashes, nec

Werken bij Favor All Rent BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Favor All Rent BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Favor All Rent BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Favor All Rent BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Productiearbeider-metaalsector (2 ploegen) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Beringen, gespecialiseerd in poedercoating, zijn wij op zoek naar productiearbeiders in 2 ploegen. Als productiearbeider zal je instaan voor het ophangen en afpakken van metalen profielen aan een lopende band in de hoogte. Je dient hierbij erg voorzichtig en nauwkeurig te zijn, zodat de producten niet beschadigd geraken en op een correcte manier bij de klant terecht komen. De ideale kandidaat voor deze vacature heeft reeds een eerste ervaring opgedaan in de productie of is erg gemotiveerd om bij te leren. Deze persoon is fysiek in orde om ook de zwaardere stukken correct aan de band te hangen zonder kans op schade. Hij of zij heeft een gezonde werkersmentaliteit en wil graag in een tweeploegensysteem aan de slag. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Aarzel dan niet langer, maar solliciteer voor deze vacature!! Bel ons op 013/66 77 55 of mail naar [email protected]!

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • Ploegbaas montage (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

  • technieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    all round technieker onderhouden van machinepark storingen verhelpen problemen oplossen

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van Favor All Rent BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Favor All Rent BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Favor All Rent BVBA. Laat een reactie achter voor Favor All Rent BVBA. Favor All Rent BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Favor All Rent BVBA. Leave a respond for Favor All Rent BVBA. Favor All Rent BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Favor All Rent BVBA op de google maps. Adres en contacten Favor All Rent BVBA
Location of Favor All Rent BVBA on the google maps. Address and contacts of Favor All Rent BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Favor All Rent BVBA Favor All Rent BVBA: TAVERNE VIVAROY | DAMIAAN VANHOLLEBEKE | WEGENBOUW CARMANS NV | Magma NV | Bedimo s.a.

Other related companies as Favor All Rent BVBA: TAVERNE VIVAROY | DAMIAAN VANHOLLEBEKE | WEGENBOUW CARMANS NV | Magma NV | Bedimo s.a.

Favor All Rent BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Favor All Rent BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05307464599. Het bedrijf Favor All Rent BVBA bevindt zich op het adres: Grote Steenweg 127; 9340; Lede (Oordegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 767,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tableware - Rental. Lijst met producten zijn Fair attractions - Sale & hiring; Sanitary units & cabins; Party supplies - Rental; Tents (Halls) - Mfg. & Hire; Trucks & vans - Hire; Sound systems & equipment - Rental; Saunas; Costumes - Theatrical; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use).
De hoofdactiviteit van Favor All Rent BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Favor All Rent BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Favor All Rent BVBA, openstaande posities, locatie van Favor All Rent BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Favor All Rent BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Favor All Rent BVBA, company assigned to the tax number BE05307464599. The company Favor All Rent BVBA is located at the address: Grote Steenweg 127; 9340; Lede (Oordegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 767,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tableware - Rental. List of products are Fair attractions - Sale & hiring; Sanitary units & cabins; Party supplies - Rental; Tents (Halls) - Mfg. & Hire; Trucks & vans - Hire; Sound systems & equipment - Rental; Saunas; Costumes - Theatrical; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use).
The main activity of Favor All Rent BVBA is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Favor All Rent BVBA is not available. You also can look at reviews of Favor All Rent BVBA, open positions, location of Favor All Rent BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Favor All Rent BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Favor All Rent BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Favor All Rent BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Favor All Rent BVBA, employees, financial statistics.