EVENT'S TECHNOLOGY

Contactgegevens EVENT'S TECHNOLOGY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EVENT'S TECHNOLOGY: address, phone, fax, email, website, opening hours

EVENT'S TECHNOLOGY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dr猫ve de l'Infante 27; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 351 19 20 (+32-02 351 19 20) 02 351 19 20 (+32-02 351 19 20)

Fax (fax): 02 354 51 20 (+32-02 354 51 20) 02 354 51 20 (+32-02 354 51 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EVENT'S TECHNOLOGY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EVENT'S TECHNOLOGY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EVENT'S TECHNOLOGY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EVENT'S TECHNOLOGY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EVENT'S TECHNOLOGY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EVENT'S TECHNOLOGY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EVENT'S TECHNOLOGY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EVENT'S TECHNOLOGY
Products information EVENT'S TECHNOLOGY

BTW identificatienummer (tax): BE06318206787
Ondernemingsnummer: 3167053222
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 894,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Tents (Halls) - Mfg. & Hire

Product categorie (product category): Tableware - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EVENT'S TECHNOLOGY
(Get full report from official database of BE for EVENT'S TECHNOLOGY)

Aanvulling soorten activiteiten voor EVENT'S TECHNOLOGY
Addition kinds of activities for EVENT'S TECHNOLOGY

34430120. Tanks voor tankwagens, metalen plaat | Tanks for tank trucks, metal plate
34690101. Flesopeners, gestempeld metaal | Bottle openers, stamped metal
35560205. Molenmolenmachines | Flour mill machinery
59410402. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment
78220302. Distributie, voor televisie: film | Distribution, for television: motion picture
96510204. Looncontrolebureau, overheid | Wage control agency, government

Werken bij EVENT'S TECHNOLOGY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EVENT'S TECHNOLOGY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EVENT'S TECHNOLOGY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EVENT'S TECHNOLOGY. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/monteur (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Mariakerke zijn we op zoek naar een lasser/monteur mer mechanische kennis. Onze klant is gespecialiseerd in de opbouw van de vrachtwagens op maat.

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Lummen en omgeving

  • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • Handlanger (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van EVENT'S TECHNOLOGY in sociale netwerken
Look for responds of EVENT'S TECHNOLOGY in social networks

Lees alle opmerkingen voor EVENT'S TECHNOLOGY. Laat een reactie achter voor EVENT'S TECHNOLOGY. EVENT'S TECHNOLOGY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EVENT'S TECHNOLOGY. Leave a respond for EVENT'S TECHNOLOGY. EVENT'S TECHNOLOGY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EVENT'S TECHNOLOGY op de google maps. Adres en contacten EVENT'S TECHNOLOGY
Location of EVENT'S TECHNOLOGY on the google maps. Address and contacts of EVENT'S TECHNOLOGY

Andere gerelateerde bedrijven als come EVENT'S TECHNOLOGY EVENT'S TECHNOLOGY: FLBROUNS LANDBOUWMACHINES | VAN HECKE L | HET KLOKKENHOF | Ghenet | SENAM

Other related companies as EVENT'S TECHNOLOGY: FLBROUNS LANDBOUWMACHINES | VAN HECKE L | HET KLOKKENHOF | Ghenet | SENAM

EVENT'S TECHNOLOGY is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EVENT'S TECHNOLOGY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06318206787. Het bedrijf EVENT'S TECHNOLOGY bevindt zich op het adres: Dr猫ve de l'Infante 27; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 894,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tableware - Rental. Lijst met producten zijn Tents (Halls) - Mfg. & Hire.
De hoofdactiviteit van EVENT'S TECHNOLOGY is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EVENT'S TECHNOLOGY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EVENT'S TECHNOLOGY, openstaande posities, locatie van EVENT'S TECHNOLOGY op de kaart.

EVENT'S TECHNOLOGY is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is EVENT'S TECHNOLOGY, company assigned to the tax number BE06318206787. The company EVENT'S TECHNOLOGY is located at the address: Dr猫ve de l'Infante 27; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 894,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tableware - Rental. List of products are Tents (Halls) - Mfg. & Hire.
The main activity of EVENT'S TECHNOLOGY is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EVENT'S TECHNOLOGY is not available. You also can look at reviews of EVENT'S TECHNOLOGY, open positions, location of EVENT'S TECHNOLOGY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EVENT'S TECHNOLOGY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EVENT'S TECHNOLOGY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EVENT'S TECHNOLOGY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EVENT'S TECHNOLOGY, employees, financial statistics.