ALL HORECA SERVE NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ALL HORECA SERVE NV
Private companiesTransportation Services • ALL HORECA SERVE NV

Contactgegevens ALL HORECA SERVE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL HORECA SERVE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL HORECA SERVE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Remi Claeysstraat 26; 8210; Zedelgem, België

Telefoon (phone): 050 20 02 39 (+32-050 20 02 39) 050 20 02 39 (+32-050 20 02 39)

Fax (fax): 050 20 81 83 (+32-050 20 81 83) 050 20 81 83 (+32-050 20 81 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL HORECA SERVE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL HORECA SERVE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL HORECA SERVE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL HORECA SERVE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL HORECA SERVE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL HORECA SERVE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL HORECA SERVE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL HORECA SERVE NV
Products information ALL HORECA SERVE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05483245849
Ondernemingsnummer: 6585998535
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Linen rental; Laundries

Product categorie (product category): Tableware - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL HORECA SERVE NV
(Get full report from official database of BE for ALL HORECA SERVE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL HORECA SERVE NV
Addition kinds of activities for ALL HORECA SERVE NV

222102. Kleding en buitenkledingstof, synthetische vezel of zijde | Apparel and outerwear fabric, manmade fiber or silk
20150606. Pluimvee, verwerkt: gerookt | Poultry, processed: smoked
27320101. Boek muziek: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Book music: printing only, not published on site
30690106. Medische diverse, rubberen | Medical sundries, rubber
58120304. Coffeeshop | Coffee shop
87420106. Productie management consultant | Manufacturing management consultant

Werken bij ALL HORECA SERVE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL HORECA SERVE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL HORECA SERVE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL HORECA SERVE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Monteur centrale verwarming/sanitair en klimatisatie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: CEVEK

    Type: Vaste Job

    - Plaatsen van nieuwe installaties sanitair, verwarming en klimatisatie in nieuwbouwwoningen en appartementsgebouwen op grote werven - Renovatie van sanitaire installaties en cv- installaties

  • Accountant (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Product Manager (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Vaste Job

    Als Product Manager Nutri ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaand gamma van micronutritie, afgestemd op de behoeften van health care professionals en therapeuten. Je bent dagelijks bezig met het analyseren, opvolgen en uitbouwen van jouw portfolio in de Europese markt (België, Nederland en de Duitstalige markt in Europa). Tendensen opvolgen, mee werken aan nieuwe ideeën voor innovatieve productontwikkeling én het verder uitbouwen van het Nutri netwerk. Jouw verkoopsondersteuning geeft het medische team van Nutritional Advisors de nodige tools om hun job uit te voeren. Je communiceert hierbij intern en extern over de producten, concepten en acties. Je volgt de resultaten nauwgezet op en maakt je analyse van de verzamelde gegevens om gericht tot actie over te gaan. Je rapporteert hierbij aan de Marketing Director Europe.

Zoek naar antwoorden van ALL HORECA SERVE NV in sociale netwerken
Look for responds of ALL HORECA SERVE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL HORECA SERVE NV. Laat een reactie achter voor ALL HORECA SERVE NV. ALL HORECA SERVE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL HORECA SERVE NV. Leave a respond for ALL HORECA SERVE NV. ALL HORECA SERVE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL HORECA SERVE NV op de google maps. Adres en contacten ALL HORECA SERVE NV
Location of ALL HORECA SERVE NV on the google maps. Address and contacts of ALL HORECA SERVE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL HORECA SERVE NV ALL HORECA SERVE NV: FLEUROPEAN FOOD TRANSPORT NV | EVA MOTOR | KRISTIEN VAN COLEN | WALTER VANGHELUWE | ADRIEN DEVOLDER

Other related companies as ALL HORECA SERVE NV: FLEUROPEAN FOOD TRANSPORT NV | EVA MOTOR | KRISTIEN VAN COLEN | WALTER VANGHELUWE | ADRIEN DEVOLDER

ALL HORECA SERVE NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL HORECA SERVE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05483245849. Het bedrijf ALL HORECA SERVE NV bevindt zich op het adres: Remi Claeysstraat 26; 8210; Zedelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 232,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tableware - Rental. Lijst met producten zijn Linen rental; Laundries.
De hoofdactiviteit van ALL HORECA SERVE NV is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL HORECA SERVE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL HORECA SERVE NV, openstaande posities, locatie van ALL HORECA SERVE NV op de kaart.

ALL HORECA SERVE NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL HORECA SERVE NV, company assigned to the tax number BE05483245849. The company ALL HORECA SERVE NV is located at the address: Remi Claeysstraat 26; 8210; Zedelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 232,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tableware - Rental. List of products are Linen rental; Laundries.
The main activity of ALL HORECA SERVE NV is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL HORECA SERVE NV is not available. You also can look at reviews of ALL HORECA SERVE NV, open positions, location of ALL HORECA SERVE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL HORECA SERVE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL HORECA SERVE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL HORECA SERVE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL HORECA SERVE NV, employees, financial statistics.