LIBRAIRE ST.CAMILLE

Contactgegevens LIBRAIRE ST.CAMILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRE ST.CAMILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRE ST.CAMILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE ALBERT IER 189; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81226894 (+32-81226894) 81226894 (+32-81226894)

Fax (fax): +32 (67) 669-59-38 +32 (67) 669-59-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRE ST.CAMILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRE ST.CAMILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRE ST.CAMILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRE ST.CAMILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRE ST.CAMILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRE ST.CAMILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRE ST.CAMILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRE ST.CAMILLE
Products information LIBRAIRE ST.CAMILLE

BTW identificatienummer (tax): BE05853210449
Ondernemingsnummer: 8022735595
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits: Livres.. Produits: Papeterie.. Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Tabac. Journaux. Fournitures de bureau. Biens d'occasion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRE ST.CAMILLE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRE ST.CAMILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRE ST.CAMILLE
Addition kinds of activities for LIBRAIRE ST.CAMILLE

581302. Nachtclubs | Night clubs
602100. Nationale handelsbanken | National commercial banks
16299904. Stapelbedrijf | Pile driving contractor
23110100. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
32559905. Hot top vuurvaste materialen, klei | Hot top refractories, clay
50729909. Washers (hardware) | Washers (hardware)

Werken bij LIBRAIRE ST.CAMILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRE ST.CAMILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRE ST.CAMILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRE ST.CAMILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier met ervaring (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als carrossier ben je verantwoordelijk om een topproduct af te leveren. Mensen vertouwen hun geliefde auto in jouw handen. Je helpt mee in de herstellingen van het koetswerk, je staat in voor het monteren en demonteren van verschillende onderdelen. Het is zeer nauwkeurig werk, daarom zijn we ook op zoek naar specialisten.

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen - D (Regio Limburg (B)-Köln (D))

    Regio: Regio Limburg (B)-Köln (D)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve PROMOTORS Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. in vrije uren. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRE ST.CAMILLE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRE ST.CAMILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRE ST.CAMILLE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRE ST.CAMILLE. LIBRAIRE ST.CAMILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRE ST.CAMILLE. Leave a respond for LIBRAIRE ST.CAMILLE. LIBRAIRE ST.CAMILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRE ST.CAMILLE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRE ST.CAMILLE
Location of LIBRAIRE ST.CAMILLE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRE ST.CAMILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRE ST.CAMILLE LIBRAIRE ST.CAMILLE: Brel I | EURO-CLOSE | Hermans-Algem. Technieken NV | B. CAUCHETEUX | Ledent L

Other related companies as LIBRAIRE ST.CAMILLE: Brel I | EURO-CLOSE | Hermans-Algem. Technieken NV | B. CAUCHETEUX | Ledent L

LIBRAIRE ST.CAMILLE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRE ST.CAMILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05853210449. Het bedrijf LIBRAIRE ST.CAMILLE bevindt zich op het adres: AVENUE ALBERT IER 189; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 372,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tabac. Journaux. Fournitures de bureau. Biens d'occasion. Lijst met producten zijn Produits: Livres.. Produits: Papeterie.. Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van LIBRAIRE ST.CAMILLE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRE ST.CAMILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRE ST.CAMILLE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRE ST.CAMILLE op de kaart.

LIBRAIRE ST.CAMILLE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRE ST.CAMILLE, company assigned to the tax number BE05853210449. The company LIBRAIRE ST.CAMILLE is located at the address: AVENUE ALBERT IER 189; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 372,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tabac. Journaux. Fournitures de bureau. Biens d'occasion. List of products are Produits: Livres.. Produits: Papeterie.. Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of LIBRAIRE ST.CAMILLE is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRE ST.CAMILLE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRE ST.CAMILLE, open positions, location of LIBRAIRE ST.CAMILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRE ST.CAMILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRE ST.CAMILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRE ST.CAMILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRE ST.CAMILLE, employees, financial statistics.