DE ROMEINSE MUUR

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • DE ROMEINSE MUUR

Contactgegevens DE ROMEINSE MUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE ROMEINSE MUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE ROMEINSE MUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PUTSTRAAT 33; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12231106 (+32-12231106) 12231106 (+32-12231106)

Fax (fax): +32 (81) 219-29-28 +32 (81) 219-29-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE ROMEINSE MUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE ROMEINSE MUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE ROMEINSE MUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE ROMEINSE MUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE ROMEINSE MUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE ROMEINSE MUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE ROMEINSE MUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE ROMEINSE MUUR
Products information DE ROMEINSE MUUR

BTW identificatienummer (tax): BE09748138427
Ondernemingsnummer: 9277648925
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 827,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in DE ROMEINSE MUUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tabac. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE ROMEINSE MUUR
(Get full report from official database of BE for DE ROMEINSE MUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE ROMEINSE MUUR
Addition kinds of activities for DE ROMEINSE MUUR

243400. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
335300. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
359903. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
13110000. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
25429905. Telefooncabines: behalve hout | Telephone booths: except wood
30889905. Toiletinrichtingen, kunststoffen | Toilet fixtures, plastics
39140410. Trofeeën, geplateerd (alle metalen) | Trophies, plated (all metals)
58120602. Pizzeria, onafhankelijk | Pizzeria, independent
87420300. Marketing consulting diensten | Marketing consulting services

Werken bij DE ROMEINSE MUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE ROMEINSE MUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE ROMEINSE MUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE ROMEINSE MUUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • teamcoach keuken (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: WZC HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    als teamcoach van de keuken stuur je zowel koks als keuken en logistiek personeel aan. je bent medeverantwoordelijk voor een goede werkgeest binnen jouw team. je staat open voor een samenwerking met de andere teams in het woonzorgcentrum. je stelt menu's samen, doet bestellingen. je maakt de werkplanning van jouw team op. je kunt omgaan met een werkingsbudget. een coachopleding is een pluspunt.

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN VOOR BIJLES (regio VEURNE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: V2018.

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

Zoek naar antwoorden van DE ROMEINSE MUUR in sociale netwerken
Look for responds of DE ROMEINSE MUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE ROMEINSE MUUR. Laat een reactie achter voor DE ROMEINSE MUUR. DE ROMEINSE MUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE ROMEINSE MUUR. Leave a respond for DE ROMEINSE MUUR. DE ROMEINSE MUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE ROMEINSE MUUR op de google maps. Adres en contacten DE ROMEINSE MUUR
Location of DE ROMEINSE MUUR on the google maps. Address and contacts of DE ROMEINSE MUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come DE ROMEINSE MUUR DE ROMEINSE MUUR: EDOUARD DELCOURT | Hermens Auto's | G. CARREIN | DE VOS SERVICES | Qarat Services International NV

Other related companies as DE ROMEINSE MUUR: EDOUARD DELCOURT | Hermens Auto's | G. CARREIN | DE VOS SERVICES | Qarat Services International NV

DE ROMEINSE MUUR is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE ROMEINSE MUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09748138427. Het bedrijf DE ROMEINSE MUUR bevindt zich op het adres: PUTSTRAAT 33; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 827,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tabac. Journaux. Producten gemaakt in DE ROMEINSE MUUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE ROMEINSE MUUR is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE ROMEINSE MUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE ROMEINSE MUUR, openstaande posities, locatie van DE ROMEINSE MUUR op de kaart.

DE ROMEINSE MUUR is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE ROMEINSE MUUR, company assigned to the tax number BE09748138427. The company DE ROMEINSE MUUR is located at the address: PUTSTRAAT 33; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 827,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tabac. Journaux. Products created in DE ROMEINSE MUUR were not found.
The main activity of DE ROMEINSE MUUR is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE ROMEINSE MUUR is not available. You also can look at reviews of DE ROMEINSE MUUR, open positions, location of DE ROMEINSE MUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE ROMEINSE MUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE ROMEINSE MUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE ROMEINSE MUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE ROMEINSE MUUR, employees, financial statistics.