DAGBLADHANDEL NICOLE

Contactgegevens DAGBLADHANDEL NICOLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGBLADHANDEL NICOLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGBLADHANDEL NICOLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEYNSTRAAT 343; 2660; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38289019 (+32-38289019) 38289019 (+32-38289019)

Fax (fax): +32 (56) 627-92-94 +32 (56) 627-92-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGBLADHANDEL NICOLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGBLADHANDEL NICOLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGBLADHANDEL NICOLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGBLADHANDEL NICOLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGBLADHANDEL NICOLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGBLADHANDEL NICOLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGBLADHANDEL NICOLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGBLADHANDEL NICOLE
Products information DAGBLADHANDEL NICOLE

BTW identificatienummer (tax): BE09493530273
Ondernemingsnummer: 2335662841
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in DAGBLADHANDEL NICOLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tabac. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGBLADHANDEL NICOLE
(Get full report from official database of BE for DAGBLADHANDEL NICOLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGBLADHANDEL NICOLE
Addition kinds of activities for DAGBLADHANDEL NICOLE

329103. Schuurmetaal en staalproducten | Abrasive metal and steel products
12210103. Strip mijnbouw, bitumineus | Strip mining, bituminous
12310102. Screening planten, antraciet | Screening plants, anthracite
26760103. Servetten, papier: gemaakt van gekocht papier | Napkins, paper: made from purchased paper
32810501. Begraafplaatsen, stenen | Burial vaults, stone
37329902. Boten, glasvezel: bouw en reparatie | Boats, fiberglass: building and repairing
79990704. Skeet shooting faciliteit | Skeet shooting facility

Werken bij DAGBLADHANDEL NICOLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGBLADHANDEL NICOLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGBLADHANDEL NICOLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGBLADHANDEL NICOLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

  • Koeltechnieker regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun afdeling regio Leuven zijn wij op zoek naar een koeltechnieker ter versterking van hun team in de kempen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van koelinstallaties in de gebouwen van onze klanten in jouw regio. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: Opzoeken en oplossen van voornamelijk koeltechnische storingen Uitvoeren van koeltechnische herstellingen en installaties Administratieve afhandeling van de opdrachten Communicatie met de klant

  • Commercieel bediende (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Ingelmunster zoeken wij EEN COMMERCIEEL BEDIENDE BOUW/INDUSTRIE/WERKPLAATSUITRUSTING (M/V)   Veelvuldig klantencontact per telefoon, e-mail en fax m.b.t.: Omzetting referenties (crossing) Beschikbaarheid en prijs van onderdelen Status lopende bestellingen Ingeven voorraad administratie (inkomende en uitgaande goederen) Communicatie met leveranciers over bestellingen, leveringstermijnen  e.d. Beheer documentatie en prijslijsten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

    Type: Vaste Job

    Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

  • Magazijnier / machinebediener (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VOLTEX

    Type: Vaste Job

    Opstarten en bedienen van machine om jumborollen technisch textiel af te rollen en te versnijden. Als magazijnier help je met verpakken en versnijden van rollen, opkuis van magazijn en laden en lossen van vrachtwagens.

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

    Regio: Luxemburg

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

Zoek naar antwoorden van DAGBLADHANDEL NICOLE in sociale netwerken
Look for responds of DAGBLADHANDEL NICOLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGBLADHANDEL NICOLE. Laat een reactie achter voor DAGBLADHANDEL NICOLE. DAGBLADHANDEL NICOLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGBLADHANDEL NICOLE. Leave a respond for DAGBLADHANDEL NICOLE. DAGBLADHANDEL NICOLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGBLADHANDEL NICOLE op de google maps. Adres en contacten DAGBLADHANDEL NICOLE
Location of DAGBLADHANDEL NICOLE on the google maps. Address and contacts of DAGBLADHANDEL NICOLE

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGBLADHANDEL NICOLE DAGBLADHANDEL NICOLE: LUC DENS | Darling Optic | MAX DECO | P. NAULAERS | Immo Pivaal NV

Other related companies as DAGBLADHANDEL NICOLE: LUC DENS | Darling Optic | MAX DECO | P. NAULAERS | Immo Pivaal NV

DAGBLADHANDEL NICOLE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGBLADHANDEL NICOLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09493530273. Het bedrijf DAGBLADHANDEL NICOLE bevindt zich op het adres: STEYNSTRAAT 343; 2660; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tabac. Journaux. Producten gemaakt in DAGBLADHANDEL NICOLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGBLADHANDEL NICOLE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGBLADHANDEL NICOLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGBLADHANDEL NICOLE, openstaande posities, locatie van DAGBLADHANDEL NICOLE op de kaart.

DAGBLADHANDEL NICOLE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGBLADHANDEL NICOLE, company assigned to the tax number BE09493530273. The company DAGBLADHANDEL NICOLE is located at the address: STEYNSTRAAT 343; 2660; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tabac. Journaux. Products created in DAGBLADHANDEL NICOLE were not found.
The main activity of DAGBLADHANDEL NICOLE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGBLADHANDEL NICOLE is not available. You also can look at reviews of DAGBLADHANDEL NICOLE, open positions, location of DAGBLADHANDEL NICOLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGBLADHANDEL NICOLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGBLADHANDEL NICOLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGBLADHANDEL NICOLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGBLADHANDEL NICOLE, employees, financial statistics.