LE CHAT PITRE

Contactgegevens LE CHAT PITRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CHAT PITRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CHAT PITRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE MESSIDOR 72; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23440756 (+32-23440756) 23440756 (+32-23440756)

Fax (fax): +32 (53) 667-69-88 +32 (53) 667-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CHAT PITRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CHAT PITRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CHAT PITRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CHAT PITRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CHAT PITRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CHAT PITRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CHAT PITRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CHAT PITRE
Products information LE CHAT PITRE

BTW identificatienummer (tax): BE06734863281
Ondernemingsnummer: 1304046630
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Tabac. Fournitures de bureau. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CHAT PITRE
(Get full report from official database of BE for LE CHAT PITRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CHAT PITRE
Addition kinds of activities for LE CHAT PITRE

20410102. Cakemeel | Cake flour
22319903. Stofafwerking: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Fabric finishing: wool, mohair, or similar fibers
38210201. Worktables, laboratorium | Worktables, laboratory
50850503. Industriële wielen | Industrial wheels
51910103. herbiciden | Herbicides

Werken bij LE CHAT PITRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CHAT PITRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CHAT PITRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CHAT PITRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: THEO BOONS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van LE CHAT PITRE in sociale netwerken
Look for responds of LE CHAT PITRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CHAT PITRE. Laat een reactie achter voor LE CHAT PITRE. LE CHAT PITRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CHAT PITRE. Leave a respond for LE CHAT PITRE. LE CHAT PITRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CHAT PITRE op de google maps. Adres en contacten LE CHAT PITRE
Location of LE CHAT PITRE on the google maps. Address and contacts of LE CHAT PITRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CHAT PITRE LE CHAT PITRE: Savoye Isabelle | Craenenburg BVBA | Devos I | DREESEN | Deridder W

Other related companies as LE CHAT PITRE: Savoye Isabelle | Craenenburg BVBA | Devos I | DREESEN | Deridder W

LE CHAT PITRE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CHAT PITRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06734863281. Het bedrijf LE CHAT PITRE bevindt zich op het adres: AVENUE DE MESSIDOR 72; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tabac. Fournitures de bureau. Journaux. Lijst met producten zijn Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van LE CHAT PITRE is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CHAT PITRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CHAT PITRE, openstaande posities, locatie van LE CHAT PITRE op de kaart.

LE CHAT PITRE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CHAT PITRE, company assigned to the tax number BE06734863281. The company LE CHAT PITRE is located at the address: AVENUE DE MESSIDOR 72; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tabac. Fournitures de bureau. Journaux. List of products are Produits: Papeterie..
The main activity of LE CHAT PITRE is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CHAT PITRE is not available. You also can look at reviews of LE CHAT PITRE, open positions, location of LE CHAT PITRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CHAT PITRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CHAT PITRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CHAT PITRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CHAT PITRE, employees, financial statistics.